Mat.

Haha det blev lite bloggande till eftersom jag är pamk och inte kan äta på donken med filippa så fick jag gå hem och äta:) men nu kommer Kim hit och vi ska flumma lite så puss på er!

Hello Hello.

Hello nu ska jag åka till Filippa för mina föräldrar ska bort. Så jag vet inte om jag kommer kunna uppdatera idag och imorgon på dan. Om jag hinner så hörs vi senare, annars ha en fin helg så hörs vi! Kram kram.

  Och Oliva Call me anytime!!

Chai latte på Barista!

Sovdags!

Filipa on the WC!

Yesterday I weard.



Min nya tröja fårn monki.

Godnight.

Godnatt bloggen! Nu ska jag och filippa tjocka oss med godis och film.
Puss och kram!

Godnight.

Godnatt bloggen! Nu ska jag och filippa tjocka oss med godis och film.
Puss och kram!


It's cute.

Fina texter och ord som jag hört och skrivt själv. Enjoy!


"Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart."
Av: okänd.





















"Han sa att han älskade mig och även om jag inte ser honom
mer så finns han alltid i mig. Han sa också att varje gång
han stängder sina ögonlock så är det mig han ser."

                                                                                                                                                                                                    Av: anonym

"För varje slag mittt hjärta slår, så hoppas jag att du förstår att varje slag
det slår för dig. Du lärde mig att le åt allt som är svårt, du finns vid min sida
när livet är hårt. Du betyder allt för mig och jag skulle inte kunna leva utan dig!
Tack för att du finns och lyser upp min dag!"

                                                                                                                                                               Av: Mig och lite av en annan tjej.

Movie.

Filippa och jag sitter och kollar på ett öga rött, det var ganska länge sedan jag såg den. Då tyckte jag den var jätte bra men nu vet jag inte. Lite B tycker jag, men det är trevligt att sitta och mysa med Filippa i soffan och prata en massa strunt! 
 
oredigerad bild, det ser lite ut som om filippa är inklippt.

Barbie girls.

This is my barbie girls, fy fan vad vi suger på att sjunga! Men utan sång och musik skuller livet vara tråkigt, och utan er skulle livet vara supertråkigt! Vi är så grymma Eleonora och Filippa!!!!
 

Home by eleven.

Hejsan bloggen, nu är jag hemma igen! tyvärr han jag inte blogga innan jag åkte iväg till stallet och när jag kom hem så var pappa i full gång med att rensa min data och lagade mat. Givetvis sattes jag i arbete och lagade deverse små rätter till tapasen vi skulle äta till middag, maten blev supergod by the way. Sedan åkte jag och filippa till söder och fikade på Barista, sedan tänkte vi våldgästa vår vän Johan men han skulle äta och då orkde vi inte vänta. 

Vi tänkte först åka hem igen men sedan ångrade vi oss och gick bort till min plast syster och min plast mamma och ringde på i hopp om att de skulle  vara hemma. Min plast syster och hennes "lossas syster" var hemma som tur var och de blev nog lite förvånade när vi ringde på dörren. Sedan satt vi och pratade i några timmar innan jag och Filippa åkte hemåt. En mycket mycket trevlig dag, hur har eran varit? 

Kram

Two of Millers.



London Fashion Week är i full gång och systrarna Sienna och Savannah Millers har gjort catwalkdebut. Deras Kollektion heter Twenty8Twelve och är en kombination av deras båda stilar, det bjöds på både korta skinnjackor, tighta jeans såg, figurnära klänningar och välskräddade ytterplagg. 
   Själv beskriver Savannah kollektionen med orden: "Vägpirater möter Grace Jones."


Modette beskrivs systrarnas märke med orden: "Humöret präglar kollektionerna och de inspireras mycket av konst, poesi, film och musik. Debutkollektionen kan sammanfattas med orden rockigt, vintageromantiskt och viktorianskt."

Själv tycker jag att kollektionen är helt fantastisk och det finns en massa kläder som jag själv skulle kunna vandra runt i. För att se kollektionen klicka här. 


Tjejerna är verkligen snygga!
Och kläderna i deras nya kollektion är lika snygga.


 


Godmorgon.

Godmorgon bloggen, är ni pigga och glada idag? Det är jag i alla fall om man bortser från pigg. Usch jag har verkligen ingenting att skriva, mitt blogg humör är zero. Det kommer säker tillbaka snart, men nu ska jag dega lite framför tvn.

kram.

Sova.

Ne nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa min nya CHIC tidning och sedan ska jag sova. Det blir en sovmorgon i morgon för första gången den här veckan. Jag sover man hos Filippa får man verkligen inte sova ut...
Sov gott nu!

Shopping a la Jonna.

Några av inköpen idag...


Fick hem min nya CHIC tidning och sedan ser ni mitt mya armband.

åter igen mitt superfina armband!!

Mineral Puder Foundation från Lumene och täckstift från maxfactor.

Marcara från maxfactor "false lash effect", got2b Anit frizz, Nagelack isadora nr 609 " Coral"

Nya muggar (finns i flera färger) från Bolaget.


Pris lista:
1. Armband från Bojiut Bridgette(osäker på stavning), 69 kr.
2. CHIC Tidning, Finns att köpa på matvarubutiker m.m, Ca. 25 kr
3. Puder foundation, åhlens 119 kr
4. Täckstift maxfactor, åhlens 110 kr
5. got2b anti frizz, H&M ca. 49.50
6. Maxfactor mascara "false lash effect", cubus 155 kr
7. Nagelack isadora, H&M ca 79 kr 
8. Muggar i olika mönster och färger bolagret 15 kr/st.


Heldags shopping.

Hej, jag hann inte blogga i morse innan jag och mamma åkte till skärholmen för en shopping runda. Det var en härlig shoppingrunda men jag måste såga Coffehouse by George för detras Chai latte, den var inte god! Jag kunde nästan inte dricka upp den, så hemskt. 
  Det blev i alla fall lite saker på shoppingrundan, bla. två tröjor från Monki för 250 kr/st, ett armband från bojuit Bridgette (är osäker på stavningen här), Ett puder, ett täckstift och en mascara. Jag hittade ett par JÄTTEFINA gladiatorssandaler, men de fanns inte i min storlek. Jag hatar att ha små fötter ibland, men jag ger mig inte jag ska ha de där skorna!

  Jag har letat efter en fin vårjacka utan resultat, är det npgon mer än jag som inte gillar ett leta vårjackor? Min vän Eleonora har en jättefin grå lite kortare kappa med svarta knappar. Den är mycket mycket söt och smakfull, precis sådan som jag vill ha. Men nu blir det till att leta vidare.
   Men det får bli en annan dag för nu ska jag dricka te i våra nya muggar och kolla på Tila Tequila.

Kram!

P.s bilder kommer upp på bloggen imorgon.


flams.

Hej jag och Filippa sitter och  tramsar oss framför webb kameran, som de muppar vi är spelar vi in en massa sjuka klipp. Vem vet en dag kanske ni kommer få se dem. Nu ska vi i alla fall hoppa in och tvätta av oss sminket och sussa lite. Puss på er söta läsare!

Stallet.

Nu ska jag snart springa iväg till stallet, hoppas att ni alla får en suverän eftermiddag. Vi höres när jag kommer hem.

Design.

Ja då har jag suttit och försökt förstå mig på alla HTML koder som man använder när man gör design på bloggen. Jag bestämde mig för att det här fick räka för tillfället. Jag är nöjd med designen i alla fall, vad tycker ni om den?
  Jag valden att ta den designade länken till blogglovin för att jag tycker den är snyggare än de andra tråkiga länkarna. Bevaka gärna min blogg nu när jag gjort den så fin! :)

  Nu ska jag hoppa in i duschen och klä på mig, sedan ska jag ta och ringa Filippa så hon kommer hit. Täkte tvinga henne och baka med mig :) Hoppas ni har haft en bra förmiddag!
Kram
 


Follow jforsbergs.blogg.se
Valden den här ikonen i stället för de här:
Follow jforsbergs.blogg.se Follow jforsbergs.blogg.seFollow jforsbergs.blogg.se

I hope I wake up.

Godmorgon, här sitter jag halvsovandes i soffan och slö kollar på tv. Vi har säkert ett hundratal kanaler och det finns inget att kolla på. Men istället för att kolla på tv kanske jag ska ta och designa om bloggen lite, jag har verkligen tröttnat på den här designen. 

Hade tänkt att jag kanske skulle baka till ridningen idag, eftersom jag ramlade av förra onsdagen. Mina ridkopisar ville egentligen att jag skulle baka till nästa vecka men jag hinner inte. Någon som har ett bra recept? Kanske ska jag baka muffins med glasyr, typ cupcakes!?!

Puss och Kram!


Trötter + Coola lockar.

Hej det är en liten trött Jonna som sitter här i sängen och kollar på Medium. Jag är precis klar med Filippas lockar och blev väl sådär nöjd.  Vi ska kanske testa med mig i morgon med, kanske se om vi kan får till det då. Nu ska jag kolla vidare på medium och sedaan hoppa ner och sova.

Puss på er!

Stilikon.

Jag har fått många nedlåtande komentarer om min Loggbok, så nu tänkte jag förklara för folk varför jag har Vanessa Hudgens på den. Jo så här är det att vi alla har ju stilikoner eller hur? Och en av mina stilikoner och idoler är Vanessa Hudgens, jag ser verkligen upp till den här tjejen. Folk kanske tycker hon är töntig efter High School musical, men tjejen har en grym sångröst och en cool stil! Hon är också en duktig skådespelerska och duktig på att dansa. Hon gör de som jag vill göra, nämligen att hålla på med musikaler.
  Vanessa Hudgens är och förblir en av mina stora idoler och stilikoner! Jag älskar hennes lite avslappnade,stilrena, flickiga men ändå punkiga stil.


Coola skor!

snyggt med en stor stickad tröja!



Hon har en sjukt snygg pojkvän också (Zac Efron), Vanessa och Zac blev för övrigt utvalda till årets par av Fox News. Läs artikeln Här.

Syster.

Jag klickade på skoj in på finest.se och sökte på min yngsta systers namn, till min stora förvåning får jag träff. Där hittar jag en bild på henne och en annan tjej, snacka om att jag blev förvånad! Jag trodde aldrig att jag skulle se min syster där och oj vad kort hår hon har, den bilden är säkert tagen för jätte länge sedan. Men det var i alla fall kul att hitta en bild på henne där.

Alexandra Hodann & Maria Gustavsson

Mys.

Idag fick det ta och bli endast en mys kväll för min och Filippas del. Vår vän E kom över och vi kollade på ett par filmer, åt Ben & Jerry, popcorn och dumle. En riktig Fettisdag kan men lungt säga, men nu får de vara nog måste börja tänka lite på vad jag äter. 

  E har nu tagit bussen hem och jag och Filippa slö tittar lite på tv och provar att locka Filippas hår med min syster Jennys värmespolar som jag fortfarande inte lämnat tillbaka. Filippa ser super fin ut i lockar, medans vi väntar på att spolarna ska svalna och kollar på busted på MVT. Vi sitter och garvar åt att texten inte hör i hop med vad de säger å tvn, på tvn pratar de omm en buss och i texten pratar de om en flamingo.

Nu ska jag ta ut andra omgången värme spolarna så vi höres senare!
Kram


Fettisdagen.


Hej bloggen, idag är det fettisdagen! Jag är inte så himla förtjuts i semlor så jag och filippa gick och köpte en Oreo´s, mums säger jag bara! Tyvärr har jag ingen Juice att dricka till det ä sjukt synd, jag är himmla sugen på juice och oreo's.
Nu sitter vi här och kollar på pay it forward, den är så himla fin. Senare idag kanske vi ska träffa några vänner det ska bli mycket trevligt!

Nu ska jag åter gå till film tittandet innan datorn blir fuktsakadad av tårar!
Höres senare!
Kram


Likhet? NEJ!.




Jag har ända sedan Molly Sandén "slog igenom" fått höra hur lik jag är henne. Jag tycker själv att jag inte liknar henne ett dugg. Nu när hon var med på melodifestivalen i lördags så har jag fått ett flertal sms och många andra har sagt att jag är lik henne. Vart ser de likheten? Jag ser ingen som helst likhet mellan hur hon ser ut och hur jag ser ut!



Vart ser folk likeheten?

promenad.

Efter att jag och Filippa smällde i oss lite kladdkaka (eller filippa smällde i sig)  så tog vi en promenad med Kip. Min lilla kille börjar verkligen bli stor, han lyfter på benet nu! Då är men en duktig kille. Jag sitter och kör dök med honom just nu, han är verkligen super söt.

  Det är verkligen tur att man inte träffar på folk man känner när man går ut i mjukisar och oborstat hår  och helt sömn drucken. Haha det är nog jävligt roligt att se mig och Filippa vandra ut på morgonen men Kip. Ne nu ska jag sluta snacka om Kip och kolla på tv med Filippa.

Höres senare!
Kram kram!

Hos Filippa.

Hej nu sitter jag här framför Filippas dator som för en gåns skull inte är upptgen av hennes bror. Vi har just ätit varma mackor til frukost som  vi alltid brukar göra.
  Idag ska vi baka kladdkaka, gå på långpromenad med Kip och ta en massa foton. Tyvärr har jag inte sladd till kameran så astt jag kan ladda in min super vackra bilder.

  När jag kollar ut ur fönstret är det bara vitt, vitt, vitt överallt! Vilka fina bilder man får i snön, jag fick en massa igår när vi bar ute och lekte med Kip i snön. Idag måste vi ju också åka lite pulka, det har vi hunnit gör tidigare.

Nu ska jag busa lite med Kip och baka kladdkaka, försöker uppdatera lite mer under dagen.
Kram!

Bilder sedan kvällen.

Jag har bara några bilder sedan igår kväll på väg hem till I. Enjoy!


outfit, syns inte så bra.

En till outfit bild.

Louise och Sebbe

Dennis, ville inte bli fotad.

Erik, hm...ja du!

lyckad kväll.

Hej bloggen, har ni haft en lika härlig kväll som jag? För min kväll var suverän, jag är så himmla nöjd med kvällen att de inte är sant. Såklart kan man ju bli försenad och det är två timmar kvar tills man ska åka och man kan vara försenad. Men altihop löste sig till slut. Jag fick låna Emmas klänning från forever21, den var så himmla söt och jag funderar på att köpa en själv. Men om man handlar något från forever21 åker man på fetaste frackt taxan, det är så himla synd! Jag längtar verkligen tills forever21 kommer till Sverige. Någon annan som också längtar? Jag kan knappt bäga mig!

  Nu ska jag och mina föräldrar eventuellt beställa resa till turiket :) *Lycklig!* Någon som har varit där?

Kram!

Party + skrik och panik!

Hallooooo alla glada!  Nu e det inte jonna som skriver utan hennes bedårande kusin Emma. Jag sitter helt totalt lung och cool framför datan och håller på med lite allt möjligt medans en stressad jonna sitter och sminkar sig så att pudret flyger åt alla olika håll. Även fast det är typ 2 timmar kvar så är man försenad. Tjejer,tjejer,tjejer varför ska vi vara så himla pet noga?! x) Men jaja.. vi ska tydligen på nån till en tjej, känner typ ingen där men det är alltid roligt att träffa nya människor så tummen upp för det och ett stort lantisleende på läpparna (ja, jag är en riktig jävla lantis. Bor ju förfan på djurö!) Meen nu borde jag nog sluta eftersom jag har en liten Jonna som skriker att jag måste skynda mig på. Hmpf..
Hare gott era sura jordgubbar! pussokram Emma.

Party.

Hej här hemma är det full rulle, jag och Emma gör oss i ordning för att träffa några kompisar. Det är mycket därför jag inte hunnit blogga idag, jag har nämligen fixat med en massa saker hela dagen. Sedan har vi suttit och kollat på Rikard Palm, Björn gustafsson och Albin 8 år på youtube och skrattat så att kinderna börjat krampa.  

  Var ända gång jag ska bort är det  alltid samma visa, jag har INGET att ha på mig! Det får jag lösa på något sätt men de är svårt med min lilla gaderob. Vem skulle inte vilja ha en gaderob som Kenzas, Vanessa Hudgens osv.

Nu ska jag sminka mig, höres senare!
Kram

I do love it.

Jag har haft en super bra dag idag, provet i engelskan gick bra enligt mig och efter skolan var jag med agnes. Jag orkar inte skriva just nu för jag är super trött. Så bilderna får beskriva min dag lite kort.

varv räknare med Josefine på gympan.

Agnes och jag tjockade oss på espresso house och firade lovet.¨

flummade runt i en massa butiker.

Gick på bio och såg Changeling och den var super bra.

tjockade oss ännu mer med godis !


Drack ramlösa.

och kollade i en massa sko magasin, vill bara ha en massa massa skor!!!!!

Agnes and Jonna goes shopping.

Agnes och jag var uite och "shoppade" utan pengar, jag visade henne bland annat skorna i förra inlägget och så hittade vi en MASSA andra saker som vi ville ha. Dags att skaffa jobb, vi har ju inga pengar till att shoppa.
ring från glitter.väska indiska

I want this, I really do!!!


Jag är KÄÄÄR !!!! 1000 kr, någon som vill skänka lite pengar?? Jag funderar på att köpa ett par bruna, men tyvärr har jag ingen bild på dem. Vad tycket ni? snygga va?

Hudvudvärk.

Nu har jag petat i mig lite alvedon mot min fruktansvärda huvudvärk och jag hade velat gå och köpa halstabletter innan skolan men såklart har jag inga pengar. Som tur är slipper jag vara med på gympan :) Men det är sista gången vi har gympa lektion med våran gympalärare, de är synd att han ska sluta för han är jättebra. Jag vill verkligen inte ha tillbaka våran gamla gympalärare, han är helt koko!

  Ikväll ska jag kura ner mig skavfötters med mamma i soffan med en massa oliver, ostar, popcorn och ramlösa. Hade tänkt och hyra någon bra film men jag vet inte vilken. Någon som kan rekomendera en bra film? Jag hade tänkt att hyra pay it forward för mamma har inte sätt den, men jag har ingen lust att sitta och böla framför tvn.

Ne nu ska jag blogg surfa lite :) Vilka bloggar brukar ni kolla in? själv brukar jag oftast läsa Elinas, Kenzas, Stina-lees och Erik anderssons bloggar.

höres!
Karm


Stockholm den 20 februari 2009.

Ja då var det fredag och sista skoldagen innan lovet, Halleluja! Ikväll blir det trovligtvis bara mys med mamma och på lördag ska jag på fest. Det är "I" som har den och det ska bli jätteroligt att träffa henne och några andra som jag inte sätt på ett tag. Frågan är vad jag ska ha på mig? Hm...jag hade tubkjolen senast så det blir tråkigt att ha den igen, någon som har ett  förslag på kläder ?

  Jag har som sagt unnat mig en sovmorgon idag, men nu kallar skolbökerna igen. Måste göra klart mitt beting från första lektionen sen bär det av till skolan. Surt surt surt! Jag vill stanna hemma och sova och mysa. Ska ringa mamma nu och be henne ringa min mentor och säga att jag inte kan vara med på gympan för jag har ont i halsen och revbenen.

Höres sen!
Kram kram

Dåligt dåligt.

Förlåt för dagens usla uppdatering, jag hann inte imorse och efter skolan var jag med en vän till mig och hans kompis. Jag ville inte blogga när vi kom hem för att jag så sällan träffar honom (så kan det bli om man bor ca 12 mil ifrån varandra). Senare på kvällen kom Filippa över för att lämna mina skidbyxor och sedan stannade hon tills de andra skulle åka hem.

  När alla människor åkt så var det läxor som gällde för mig, det är en laborationsrapport som ska vara inlämnad i morgon som jag har suttit med sedan klockan halv tio. Men nu är den klar och jag blev super nöjd med resultatet! Nu har jag "bara" en massa matte och ett No-beting tills i morgon. Fast de ska vi nog klara av, jag börjar ju fem över elva i morgon. Äntligen en sovmorgon, det är något som jag verkligen behöver. Jag går runt som en levande zoombi! Men imorgon är ju sista skoldagen innan lovet också, en hel veckas underbart lov utan plugg(!) (eller egentligen inte).

 Nu ska jag koka lite mer te och ta i tur med mitt beting. Uppdaterar i morgon bitti, godnatt bloggen!
Kram

Revbens pain.

Hej då är jag hemma från stallet och jag har fått reda på att min nuvarande ridlärare inte får jobba kvar för de J******A idioterna som äger stallet. Blir man förbannad eller!?! Träffade även min gamla ridlärare och höll på att börja gråta över att jag saknar henne så mycket.
  Jag red även rodeo under ridlektionen och höll på att flyga över sargen in på läktaren, men i sista sekund tog jag tag i kanten så att jag höll mig på rätt sida. Haha det var nog en fröjd för ögat att se det, men mina revben tycker inte de är lika roligt. 

  Jag ska plugga nu för att jag ska vara med min kompis imorgon. Puss på ett tag

MIna favorit outfiter för idag.

T-shirt från American Apparel och kavaj från Dagmar.
Bild lånad från http://www.veckorevyn.com/mode/ebbas-blogg/
137603_lb78
Bild lånad från http://lookbook.nu/
137353_boyfriend-jean
Bild lånad från http://lookbook.nu/
137802_lookhouse
Bild lånad från http://lookbook.nu/
136965_p2080059
Bild lånad från http://lookbook.nu/
135780_keskiviikko
Bild lånad från http://lookbook.nu/

Smink.

Här sitter jag och spanar in Josefin Crafoords blogg på veckorevyn och hittar sedan en flick som det står smink på. Där hittatr jag en sminkning som jag gillade (Här) så då testa jag den. Jag är mycket nöjd med resultatet, den är enkel utan lösögonftransar och inte så utstickande och den passar till vardags om man kanske tar en lite mattare ögonskugga och till fest med en glittrigare och kanske ett par lösögonfransar. 

  Jag ska då kolla in på lookbook och kolla om jag kan få lite idéer till vad jag ska ha på mig idag. Jag har nada fantasi om vad jag ska ha på mig idag. Kanske kan kolla lite på olika bloggar för att få lite idéer.

Höres!
Kram


Lördagsshopping + dagens bilder + Alla <3 dag present from Sis


Allt från H&M utom Chai latten från frapino

alla hjärtans dags present from my sister Jenny

Kim

Kim

Johan K.

Min vän Johan klagade över att han aldrig fick vara med på bloggen så nu ska jag göra honom nöjd, här kommer mina några av mina favoritbilder från helgen då jag var med Johan, Filippa och Kim samt på Elinas fest.


Dataproblem.

Hej bloggen, jag ska slänga ihop ett snabbt inlägg men eftersom inget vill funka just nu så lär det ta ett tag att få upp det här inlägget. 
 
 Jag har jagat runt lite på facebook och msn efter någon som har en aning när de som ska bowla börjar men alla ska till Romme. Lite sorligt, jag vill till romme med men ibland får man prioritera saker. Det är svårt att få tag i folk när internetet stänger ned sig hela JÄVLA tiden. Jag blir verkligen galen! Ända sedan jag fick den här datan har den krånglat och nu måste jag byta dator för att skriva klart det här inlägget!

  Idag på musikalen så pratade vi om vad vi ska ha på oss när vi har uppspel och vi kom fram till att min rollfigur ska ha Chinos och en tröja i vitt eller dylikt. Då får jag yttligare en anledning att köpa ett par chinos och en tröja som jag spanat in mig på ett tag! HURRA!!!!!

 Imorgon ska jag såklart ha med mig kameran och jag lovar att den hela tiden ska vara i högsta hugg för att föreviga bowlingen. Hmm...det kan bli mycket intressant.

 Nu ska jag beta av lite läxor tills imorgon och tills på Torsdag.
Kram!

Frapino

Idag är det nästan vårväder ute, i alla fall så får man den känslan i kroppen när man hör fåglarna samtidigt som man ser lite blått himmel. Himla skönt och det gör verkligen mycket för humöret, visst gör det?

Jag ska ta och packa ihop mina danskläder och bege mig mot musikalskolan, det bara spritter i min kropp efter iver att dansa sjunga och spela teater. NÄr jag kommer hem har jag ett antal läxor och andra åttaganden som ligger och väntar på mig. Jippi! 

Har suttit och smidigt planer för vad jag ska göra i helgen, man måste ju fira att det är höstlov! Jag och några vänner ska nog umgås och det ska blir superhärligt. Caroline kommer eventuellt hit från västerås på lovet. Hoppas hoppas!
  Idag hade jag spanska muntligt läxförhör och tror ni inte jag blir så nervös att jag glömmer hela jävla skiten. Gud vad jag hatar mig själv ibland! Min lärare berömmer mig jätte mycket för dialogen jag skrev och sedan när jag har pluggat in den så jag kan den superbra så glömmer jag bort den. Nu blir det skärpning med allt pluggande här!

  Har varit och köpt lunch till imorgon vi har profildag och jag ska bowla. Det blev en mangokyckling sallad från mitt nya favorit café som heter frapino.

Hörs senare!
Kram


My dear friends.

Jag är superglad just nu för på sportlovet kokmer två av mina närmaste vänner hit. Båda bor i andra städer än mig och jag har inte träffat någon av dem sedan i sommras. Jag kan knappt bärga mig tills de kommer hit! Just nu känner jag att jag inte kan bli lyckligare är så här!

 Jag har pluggat sedan halv fem idag ända fram tills nu med endast två pauser så nu håller min hjärna på att få kortslutning. Jag måste i alla fall plugga lite till innan jag hoppar ner i sängen för att sova, jag hoppas jag hinner med att blogga i morgon bitti innan jag ska iväg till skolan.

Sov gott bloggen

I'm going carzy.

Jag blir fullkomligt galen på allt detta strul med tekniken hemma hos mig. Igår vill inget funka, jag kunde inte blogga, jag kunde hellr inte skriva ut en läxa och diverse andra saker. Kanske bara är det jag som har otur eller så finns det fel som har problem att logga in på sina bloggar.

Imorse funkade det inte att logga in heller så då fick det inte bli någon bloggnig då heller. Idag har jag varit i skolan, hade ett senska prov på morgonen och det gick åt pipsvängen. På våran extremt långa håltimme gick jag och Kim och fikade på Frapino i fältan. Frapino har enligt mig stans godaste Chai latte och kaffet är inte så dumt heller, desutom har de jätte fina sallader som jag förövrigt ska köpa med mig till på onsdag som matsäck. Kanske ska man söka ett sommar jobb där? Vad har man och förlora? Jag tror fanimej jag ska göra det! 

   Jag borde antagligen återgå till pluggandet nu eftersom mitt läxberg just nu är ca två meter högt och jag skojar inte. Det är sjukt stort och det ligger läxböker lite överallt i hela mitt rum, jag som precis hade städat de också. Bäst att börja beta av det nu så att man kan umgås med sina vänner i helgen och på lovet.

Uppdaterar kanske senare.

Jonna.


Hemma.

Jag han inte  blogga igår men jag hade en supertrevlig kväll, bilder och beskrivning kommer upp senare idag. JAg måste plugga till mitt lilla svenska prov i morgon.

Pussar

Hmm.

Vad ska jag skriva? haha jag har imget särsklit att skriva och min dag har inte varit så himla intressant heller. Filippa hare dekat i soffan och jag och Kim kollar på lite patetiska bloggar. Kanske är på blogg humör i morgon i stället.
 Nu ska jag bära in Filippa i sängen.
/Jonna

Snabba puckar.

Nu ska jag blogga ett litet kort och snabbt inlägg medans Kim äter upp. Vi ska ner på stan och handla present tii Elina och ett par strumpbyxor åt mig. Dagen har varit hyfsat trevlig och lite flummig saker har hänt tex. vid maten. Kim välter ut sitt glas det första hon gör över hela sin mat och mig, sedan tappar jag en gaffel på golvet och måste hämta en ny och då tar jag den ny gaffel och den glider ur handen och flyger fem meter bakåt. Vi skrattade så vi höll på att dö, sedan tappar jag en gaffel till. Otur eller klantighet?

Nu ska jag gå och byta om och sedan bär det av ner till stan och jag ska nog köpa mig en Chai latte.

/Jonna

Favoriten.

Det här är en av mina favorit låtar just nu, den heter Hook me up med The Veronicas. Lyssna på texten, någon som känner igen sig? Det gör i alla fall jag.


Det är inget bra ljud men hittade inte någon bättre.

Fredag den 12 februari 2009

Jag älskar fredagar, det är så himmla härligt det är min absoulta favorit dag. Vilken  är eran favorit dag? Min mamma väckte mig för tidigt och sedan kunde jag inte somna om, nu måste jag sitta här i ca en timme till innan jag kan gå till skolan. Jag kan i alla fall sitta en halv timma på vakna med the voice, visst är Josefin Crafoord så himmla cool! Jag älskar henne och hon har  himla cool klädstil och jag älskar hennes klädstil.

Lånade en toa och passade på att ta en bild...
Jag har hittat mobilen jag vill ha med, ni ser sen på bilden det är en exakt likadan mobil som Josefin jag vill ha. Visst är hennes skor coola? eller? Nu ska jag kolla vidare på Vakna med the voice. Ha en super bra dag.

Lördag.

Jag har börjat spåna på vad jag ska ha på mig på lördag, jag har kommit fram till en sak som jag är nästan bombsäker på. Det är att jag ska ha lockar i håret, till det ska jag låna min syrras värmepolar. Sedan tror jag att jag ska låna en hårklämma i rosa, grått, vit, silver eller lila, en ring om hon har. I morgon ska jag köpa present åt Elina och funderar på om jag inte ska köpa ett par mörklila strumpbyxor att ha till min svarta tubkjol som jag funderar på att ha. Jag vet ännu inte var jag ska ha för topp men hoppas att jag hittar någon, det får väl bli en vit eller liknande ska fråga Jenny vad hon tycker. Jenny (min syster) är mitt smakråd i allt, hon är allt man kan önska sig en syster ska ha. Utan henne vet jag inte vad jag skulle göra. Jag älskar henne och hon är en av mina bästa vänner.

Tisdags bilder.



Ne nu orkar jag inte, jag har suttit och svurit över att tekniken aldrig vill sammarbeta med mig så nu ger jag upp, det får bli bilder någon annan dag för de funkar inte att ladda upp.

Mina fötter.

Mina fötter smärtar som bara den, jag ska ge er som vill köpa era första högklackde skor ett råd:
GÅ FÖR I HELVETET INTE EN HEL DAG FRÅN HALV ÅTTA TILL NIO I DEM FÖRSTA GÅNGEN DU GÅR I DEM! Det är precis vad jag har gjort och det känns som mina fötter ska gå av på mitten och sedan sprängas. Men jag älskar mina skor i alla fall och jag har fått så himla mycket beröm för dem och resten av min outfit idag, jag blir himla lycklig när folk gillar mina kläder. 

 Har för övrigt varit i kyrkan idag och på ungdomskvällen så sjöng vi playstation 3's singstar på  storbilds skärm. Det är så sjukt roligt, fast min sångröst är inte precis den bästa. Men det bryr jag mig inte om för singstar är fanimej det roligaste spelet som finns!

Nu äntligen efter att jag har sagt det MÅNGA gånger ska jag lägga in bilderna sedan i tisdags och onsdags.
Kram på er !

Sen

Hejhej här kommer ett litet stressat inlägg för jag är nämligen försenad. Jag ska plugga hos min kompis idag men kanske slänger iväg ett inlägg innan jag åker till henne annars blir det ett efter kyrkan.

/Jonna

Gratis mode

Den här sidan funkar verkligen, då får gratis presentkort och en massa saker. Klicka på länken det kostar ingenting:

http://www.gratismode.se/?c=31975

Trötter

Hej, då är man hemma från ridningen och det gick åt pipsvängen! Själv är jag inte på blogg humör och vill helst lägga mig ner och sova. Det går såklart inte för jag har en massa måsten att göra.


En ordeigerad bild från spanskan tisdags.
På fredag så ska jag vara med en massa folk på söder och de var mycket länge och på lördag ska jag på tjejmiddag hos Elina. På Söndag blir det fika med en tjejkompis som jag inte träffat på länge. Låter inte det som en härlig kväll?

/Jonna


Sorligt

Jag kollade in på en blogg som jag tyvärr inte minns namnet på och hittade den här filmen. De ända jag säger är att jag måste ta bort mascaran under mina ögon! Så himla fint!!


Problem

Jag har haft problem med att blogga idag, själva sidan vill inte funka. Är det någon som haft samma problem? Jag kom nyss hem från skolan, det var en hyfsad händelserik bland annat så hade vi elevråds möte(fast de var en av de mindre intresanta sakerna, de intressanta kan jag tyvärr inte avslöja) 

  Idag är det ridning och plugg som gäller, men de är efter jag har fått något i magen. Det var "Paella" i skolan idag och det var inte gott, men nästan ätbart. Ja medans jag får något i magen så ska jag försöka pyssla lite med min blogg design.

/Jonna


090211

Jag är supertrött idag och mina ben är sådär härligt mosiga. Min första lektion idag är gymnastik och vi ska ha stepp test, kan det bli roligare? Ikväll ska jag i alla fall rida och det ska bli jätte roligt, men jag undrar vad min ben ska säga. Min höft gör inte så ont idag så det borde väl funka. 

  Uptadering kommer troligtvis inte ske under dagen så

Dansat

Nu har jag precis kommit hem från min musikal träning och vi hade ett extra dans rep idag. Fyra (med pauser fyra och en halv) timma med sång, dans och teater, så himla underbart. Jag är helt slut och känner mig ganska äklig eftersom det inte går att duscha där borta, allmänt vacker känner jag mig med nästan inget smink och en knopp mitt på huvudet. Men vem ser hur jag ser ut? 
  I början på dansen så sträckte jag någon muskel vid höften men det sket jag i och fortsatte dansa. Alla var så sjukt grymma idag och om några veckor ska vi få besök från de mindre grupperna. Haha då ska vi visa dem hur det går till när man spelar musikaler.

  Jag har tagit en hel del bilder som jag är jätte nöjd med idag, men de kommer upp imorgon tillsamans med gårdagens bilder. Ne nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det till att plugga.

/Jonna


Blogg wars

Herregud vad alla bråkar här på bloggar, först Katarina och Blondinbella och nu Kissies och Paulina. Det är lite patetiskt tycker jag, ett riktigt I-landsproblem !!!!!!!

skolan

Hej, jag har precis slutat min första lektion som var träslöjd det var sjukt tråkigt. Simon var så snäll att låna it sin iPhone så att jag kunde skriva det här även fast Simon fick skriva det.

Dagens outfit

Här är dagens outfit:

Gårdagdens outfit


Gårdagens outfit om man bort ser från hatten och solisarna.

090210

Godmorgon, idag är det en ganska kort skoldag som tur är. Jag har verkligen ingen lust att gå till skolan, jag vill bara ligga hemma och kolla på en massa filmer, blogga och pyssla om mig själv. Min första lektion idag är träslöjd, inte så farligt kanske mer än att man får sågspån övr hela sig på man håller på. Jag föredrar nog syslöjd men de hade jag förra terminen.

  Idag ska jag nog fortsätta lite med webb desingen om jag hinner, jag började lite smått igår och jag kan avslöja att det troligtvis blir ljusgrå bakgrund. Tråkigt va? Det känns som väldigt många har det, men färgen passar bra nu tycker jag. Till sommaren blir det nog någon ljusare färglad färg, någon som har något förslag?

/Jonna


Min lilla kamera.

Min kamera fick batteritorsk så tyvärr kan jag inte ladda in min outfit bild samt bilder från dagen. Men jag har satt min lilla kamera på laddning så i morgon blir det troligtvis en massa bilder. Jag ska se om jag inte hinner med det imorgon innan skolan, annars får det bli när jag kommer hem. Nu ska jag duscha av mig och sedan ska jag läsa lite svenska och sedan sova. Hoppas eran dag har varit bra, gonatt!


Nya skor.

När jag var på stan idag köpte jag de här super söta skorna.

De kostar 299 kr och finns att köpa på Skopunkten.
När vi var på stan hittade jag ett par superfina boots som jag bara villa ha, men de kostar 1000 kr och jag vet inte vart jag ska få pengarna ifrån. Jag hittade också en mörkblå kofta på topshop som mamma ska köpa åt mig och sedan hittade ett jätte gulligt linne som jag också vill ha. Vi får se hur det blir med linnet men tröjan får jag i alla fall, väntar på att min La reduote katalog ska komma så jag kan beställa hem lite T-Shirts och annat. I den tidningen har jag också hittat en byxdress (med shorts) från pepe-jeans som jag drömmer om, om man bara var miljonär! 


 

Hälsokontroll

Idag när min klass hade håltimme gick jag, Agnes och Kim fältöversten när vi satt på Donken och tog en glass så ringer plötsligt Kims mobil. Det visar sig vara våran skolsyster som ringer och ber Kim att komma på hälsoundersökning, givetvis så följer jag och Agnes med henne dit. Då ber skolsyster oss att stanna kvar för att också genomgå en kontroll, på den kontrollen visar det sig att jag vuxit tre centimeter sen i sjuan(!) jag är en och 63 nu, sedan visade de sig också att jag har något nedsatt syn på höger öga men inget farligt.

 Förutom hälsokontrollen var vi tvugna att sitta i aulan i hundra år och lyssna på våran rektor. Han pratar lite som Björne i Björnes magasin och är extermt tråkig. Vi missade lite av engelskan så mig går det ingen nöd på, engelska är verkligen inte mitt starka ämne.

 Jag trode att de skulle bli en lätt vecka, men det skulle det tydligen inte för jag har en hel del läxor nu. Jaha det blir väl till att sitta och plugga i kväll när jag kommer hem från stan. Oj nämen kolla klockan nu måste jag rusa iväg till tunnelbanan, jag som hade tänkt att gå ner till stan men jag får väl åka då. Outfit bilden som jag sa att jag skulle lägga ut får vänta tills jag kommer hem.


090209

Godmorgon, då är det måndag igen då och jag ska strax kila i väg till skolan. Jag känner mig väldigt utvilad, det var nog väldigt klockt av mig att inte göra något annat än att plugga och städa i helgen. Nu på morgonen har jag svenska och jag tog med mig min mapp hem för att plugga men dum som jag är så hade jag tagit ut papperna som jag skulle ha. Jag har alltså inte kunnat göra läxan.
  I eftermiddag ska jag möta upp mamma på T-centralen och vi ska gå och kolla på lite kläder eftersom vi aldrig hann det nu i helgen. Jag hoppas hon vill köpa min kjol och mina skor!

 Tyvärr hinner jag inte lägga upp en outfit bild nu men jag hoppas jag hinner det senare. Jag lovar att försöka hinna med den när jag kommer hem från skolan. Ha en super bra dag!


I morgon är det måndag.

Ja nu ska jag sätta mig ner och plugga, jag har verkligen ingen lust men bättre att få det gjort nu så jag slipper stressa sen. Jag har svenska prov snart och både No och matte läxa som måste göras. Jag kommer inte uppdatera mer idag så jag säger godnatt nu. I morgon är det måndag och det är en super jobbig och lång dag så det är bästa att jag vilar.




Fler bilder från idag.

Här kommer fler bilder som jag har tagit idag.

Är ganska nöjd med bilderna, kanske ska ta mig ut på en foto tur runt djurgården någon dag.


Syrrans skor

Min syster kommer över hit med de här super snygga skorna:

Det är synd att hon har två storlekar större fötter än mig och att min fötter är alldeles för instabila för att gå i så höga och tunna klackar. Skorna kommer för övrigt från Zara och har inbyggd platå.


Älskar !

På något underligt sätt har jag fastnat för den här låten! Den är verkligen inte min stil på musik, men jag har spelat den om och om igen hela veckan och jag tycker den är sjukt bra.

Adiam Dymott - Miss you




Håll lite för er själva!

Jag tycker att om man har en blogg så ska man ju skriva om vad man gör och så. Men det finns vissa gränser! Man behöver verkligen inte att man har haft sex med den och den och att den och den har haft sex med varrandra och sedan behöver man inte hela tiden skriva att man vill ha sex. En sak som jag absolut inte tycker man ör är att lägga ut foton på folk som suger av/blir av sugan även fast man inte ser allt! Det är lite väl att gå över gränsen, speciellt om man är en stor bloggare!  Det är okej att dela med sig av sitt sex liv till sina vänner men inte till 30 000 helt okända läsare på en blogg. Eller vad tycker ni?

Förlåt för detta arga inlägg, men jag blir så trött på folk ibland! Nu börjar det lukta gott i hela lägenheten av pappas matlagning och min mage skriker efter mat! Karmar på er!

/Jonna

Bilder


Testade med slutar tid.

Det gick ju som det gick.

Konfermation

Jag ska konfermera (stavning?) mig i mars och mamma bad mig att skriva vad jag ville ha. Jag har tänkt på det här jätte länge och kom på två perfekta saker som man kan spara hela livet. Kan någon gissa? Jag önskar mig två armbands länkar som man kan sätta berlocker på, ett från Thomas Sabo och ett från Pandora.


Vill ha den mellersta länken.

Givetvis ska jag inte ha så många berlocker på, bara någon.



Såklart måste jag tillägga att jag inte konfermerar mig för presenterna, men det är ju alltid kul att få något fint.

/Jonna

Hiss & Diss



Diss:

Slask!
Vem gillar egentligen att gå runt i gegga, vatten och snö? Man blir ju helt blöt om fötterna om man inte har gummistövlar och alla skor blir helt förstörda. Nu tycker jag det kan ta och bli vår igen!

Tjocka vinterkläder!
Det är så tråkigt att gå runt i tjocka jackor och skor. Ne jag vill springa runt barbent i klänningar, bekini, linnen och shorts med ett par sommriga skor till!

Melodifestivalen 2009 Deltävling 1!
Jag stör mig så på programledaren Petra Mede och hennes evig bytande av kläder, tjejen har ju inte ens särskilt snygg klänningar på sig. Sen hennes usla skämt och tramsande fram och tillbaka. Mellanakten är ju bara så tråkig, jag vill ha Björn Gustavsson tillbaka! Sist men inte minst så SÖG låtarna ju, alla utan Emilias som var ganska hyfsad. Det här var helt klart sämsta melodifestivalen hitils!

Hiss:

Kamera:
Vad skulle jag göra utan den här lilla saken? Jag älskar den så himmla mycket, jag fotar en massa hela tiden (även fast jag inte lägger ut det på bloggen, kanske ska börja med det!?!). Foton gör mig glad, bilder av mina kompisar och så mycket minnen man kan fånga med bara en kamera. Kameran är det bästa som finns!

Thomas Sabo:
Thomas Sabos smycken är så himla fina, jag önskar att jag hade pengar så jag kunde köpa mig en massa smycken av honom! Hans fina berlock armband är ju bara så snygg och stilrent!

Corall:
Den här färgen gör mig så himla glad och passar jätte bra till en solbränd hud. Färgen är ett måste i vår/sommar.

Sädningen is finish!

Jag har äntligen städat klar mitt rum och det är kliniskt rent (okej inte kliniskt men ni förstår poängen). Jag blev tvingad med mamma ner i våran källare för att lämna resväskor, då kollade vi efter hennes gamla frans väska men hittade den inte (den är troligtvis i  vårat hus i Farsta), men vi hittade en annan liten väska. Den var super gullig tycker jag och det är garanterat ingen som kommer med en likadan!

Den kommer bli jättefin till ett ljus eller färglad outfit i vår/sommar.
 Här blir man mutad också, om jag springer ner och handlar får jag 25 kr. Jag är helt osminkad, mitt hår är fett och oborstat plus att jag har mjukis kläder. Men jag tror jag gör det i alla fall, 25 kr är ju något till språkresan. Vad är det man säger, många bäckar små bildar stor å! Jag måste ju ha pengar tills jag åker till england på språkresa och vi ska ju vara två dagar i london. London + Jonna och Emma = Galen Shopping! Minst 2000 extra måste jag ha med mig dit  ju! 
 Uppdaterar när jag kommer hem från affären.

/Jonna

090207

Söndagar är en sådan där dag som man oftast stannar inne och gör en massa måsten hemma. Det är precis vad jag har gjort hela dagen, städat. Det är bland det tråkigaste jag vet men ibland måste man göra sådana saker med. 
  Jag hade tänkt och skriva lite längre senare och lägga upp en hiss och diss lista.

/Jonna


Släng dig i väggen

Melodifestivalen är så himmla dålig i år! Jag hade förväntat mig lite mer men det var ju bara två låtar som var hyfsade och mellan akten var usel med! Ta tillbaka Björn Gustavsson! Ne nu ska jag sluta skälla ut melodifestivalen och umgås med Filippa!

/Jonna

Melodifestivalen 2009

Jag och Filippa sitter här i soffan med mina föräldrar och kollar på melodifestivalen. Den är inne på det femte bidraget och det är ganska hyfast, de andra bidragen har varit katastrof. Pogramledaren Petra Mede har bytt klänning efter varje uppträdande och det tycker Filippa och jag är super irriterande.

Nu ska jag fortsätta att titta på Melodifestivalen, med Alcazar med de sjukaste kläder hitilst! Kanske sker en uppdatering senare. Men tills dess får ni ha det super!

/Jonna

Bloggen

Jag försöker verkligen men jag blir aldrig nöjd med min desing. Någon som vill hjälpa mig? Jag ska nog ta och kolla upp hemsidor som beskriver hur man gör, Jag vet att designa din blogg finns men jag klarar inte av den sidan! Jag är i typ desperat behov av hjälp! Hjälp? Någon?

/Jonna

Soppingrunda

Det blev ingen lång shopping runda med pappa han hatar butiker, men jag fick mina hörlurar i alla fall och en god lunch. Pappa bjöd mig på grekisk sallad i kungshallen, mums! Efter lunchen kände jag att jag var tvungen att gå hem och plugga lite samt fortsätta städa mitt rum. Jag har inte gjort något av det utan jag sitter och dricker te i stället, Karin ringde mig nyss och frågade om jag ville göra något med henne men de kan jag ju inte. Den smarta lilla ungen kom på att hon kunde hjälpa mig att städa, vilken bra idé då går det ju fortare och det blir roligare! I kväll kanske Filippa komma förbi och hjälpa till, hon ska få ärva några BH:n som blivit för små. Men det kommer bara hända om jag sätter igång och räknar matte nu.

/Jonna

090207

Godmorgon bloggen, det var väldigt skönt att ta sovmorgon i dag det behövde jag verkligen. Min mamma var  tvungen att åka med min storasyster till möbel butiken. Så jag ska springa ner med pappa till stan och köpa nya saker till datorn och min mp3. Det kanske inte är lika roligt som att gå på stan med mamma, pappa är inte det minsta intresserad av kläder. Jag ska i alla fall springa förbi skopunkten och kolla på ett par skor som jag har kärat ner mig i. Hoppas hoppas att pappa har lust att sponsra mig lite, troligtvis måste jag hitta på en bra anledning att han ska köpa dem. Någon som har nån idé?
     Nu ska jag springa ner till centrum och hämta upp pappa, uppdaterar när jag kommer hem.


/Jonna


Godnatt

Jag har just titta klart på filmen Bolt, om ni gillar Madagaskar eller liknande filmer så se Bolt. Jag kan bara säga att den är bra. Nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa min CHIC. Godnatt på er!

/Jonna


Några favoriter

Jag att och kollade igenom mina bilder på datan för en stund sedan och hittade de här bilderna som jag tog i sommras. Jag blir bara så himmla glad när jag ser dem.

sometimes you have to see things with different eyes.

You need a friend to trust.

You don't want to stand alone.

/Jonna

Drunknar i havet av läxor

jag är verkligen så himmla trött efter den här veckan, det känns som det ända jag gjort är att sitta böjd över läxböcker hela min vakna tid. Men nu har jag klarat av proven den här veckan så då ska jag väl börja blogga igen, det känns väldigt tomt när jag inte gör det men ibland måste man prioritera vissa saker. För att understryka hur mycket jag har haft och göra den här veckan så har jag gått osminkad fyra-fem dagar sedan i fredags och det är ungefär vad jag brukar göra på ett halv år. Det känns helt underbart att äntligen kunna göra det, jag har nämligen hudproblem och får läkar hjälp med det och nu börjar det bli mycket bättre.


Själv tyckte jag att jag varit så duktig att jag köpte mig en CHIC tidning åt mig själv. Brukar ni också unna er saker när ni tycker ni har gjort något bra? Jag ska på stan imorgon med min lilla mamma då kommer jag troligtvis unna mig något mer. Jag har spanat in mig på en rosa kjol från H&M, en t-shirt från T-Shirt shop, en ûber snygg tjocktröja och ett par skor. En frans väska är ju bara ett måste nu till våren, jag hade ju tänkt och gå och köpa mig en och sen kommer mamma och säger att hon har en som hon hade förut och jag kunde få den.

/Jonna


RSS 2.0