Regn Regn och åter Regn

Gud vad jag blir trött på allt detta regn ! När jag var på väg hem idag så öppna sig hela himmlen. Inte kul hela min jacka och min nya fin stickade tröja från Shestore blev genom blöta. Inte så kul om ni frågar mig. Jag är så trött på allt detta regn kan dey inte vara sommar året runt ?

L kommer snart och då ska vi åka till henne. Fast just nu har jag grymt tråkigt. Så tråkigt att jag kollar på nått tråk pogram om typ rökning. haha så boring så det finns inte, men nu måste jag göra lite läxa.

puss<3

outfit

Idag ser min outfit ut så här:

Linne-H&M
Byxor-Gina Tricot
Kofta-Shestore

Bilderna blir ganska dåliga med webbkameran!


Min nya favorit tröja <3

Nu ska jag till skolan så see you later ! <3

I går

I går han jag tyvärr inte blogga men tänkte berätta vad jag gjorde nu i stället. Igår hoppade jag av mitt C-språk för jag tyckte de var för mycket jobb eftersom vi har jätte mycket läxor annars och jag vill satsa på engelskan och Spanskan. När jag hämtat en lapp gick jag och elijo hem till mig och hon fick låna lite kläder och vi bytte väska. Efter de drog vi in till stan och flumma lite. Sen mötte vi mamma och bytte min svarta stickade tröja mot en grå. Den har jag för övrigt på  mig idag. Sen gick vi  tillbaka till plattan och elijo tappa sin sko ner på plattan när vi satt på en mus lite högre upp. Så jag fick springa och hämta den. Sen tyckte hon de var kul så hon kastade ner båda. Hmm...Moget Elijo Moget. 

Här kommer några bilder från igår:
 

Moa

I natt så drömde jag om en underbar tjej. Hon kom en dag till och förändra mitt liv, hon fyllde det med skratt, Glädje tårar, usala skämt och vad annat än bäsatis kan fylla det med. Hon gjorde mig alltid glad, jag minns första gången vi såg det var på nyår för nästan ett och ett havlt år sedan. Den kvällen kommer jag aldrig glömma vi hade så sjukt kul. Kommer du ihåg när vi dela säng den natten ? skavfötters i den där pyttelilla sängen. De minnerna sitter inristade.
Men vi har glidit isär de är så hemsk ! Jag hittade vårt halsband Moa, när jag såg de börja tårarna rinna.
Vad fan har jag gjort? Hur kunde jag låta detta hända ? Mista dig fy vad hemskt de känns. Jag skulle göra allt för att få känna det igen. Menn hur ska jag få tag i dig när jag tappat ditt nummer ? Ne Moa nu kommer tårarna, alla minnen.
Om du läser detta så är du för alltid min bästa vän och jag önskar att det räkte att jag sa förlåt. Men jag tror inte det är nog för hur elakt jag behandla dig(inte med avsigt gumman). ne nu Måste jag sluta innan sminket börjar rinna.

Så du vet Moa:

Du och Jag för alltid !


Läxor

Nej nu måste jag skärpa mig nu har jag suttit framför datorn alldeles för länge. Jag har ju en massa läxor. Min spanska lärare blir nog besviken om jag sumpar första Spanskan. Ne Jonna skärp dig nu ! Dags att jobba!
Ja måste sluta nu, men vi höres imorgon.

Godnatt <33

Middags outfit

Mamma och jag gick och shoppa idag. Det blev en tröja och sen lämna jag tillbaka den super söta BH jag köpte igår. Den var lite stor. Men jag köpte en Stickad tröja från Mango(bild kommer senare) jag är inte helt säker att jag ska ha kvar den. Jag sökte också prao jobb på Mango men de hade inte platser.  Så jag och mamma gick och åt på Fraidays (kan ha stavat lite fel) Jag tog en underbar pasta(känner mig onyttig) och mamma en sallad, som inte föll mig i smaken.

Men nog om det här är min outfit för idag(kände mig slapp och ja...) :

Byxor-Rut m.lf
Linne-Gina Tricot
Tröja-Fred perry
Väska-Frisst Company


Bilden blev lite Konstig för mamma är en usel fotograf. (förlåt mamma men jag säger bara sanningen).

Tråkigt...

Ja hur tråkigt kan man ha ? Jag sitter och kollar på typ Nickelodeon och ja vaddå de är barnpogram och det suger men hällre det än typ en tråkdokumentär. Ska plugga lite senare tror jag. Men först ska jag rensa mina smycken. Har ingen aning om vad jag har i mitt smyckes skrin.
Ska shoppa lite med mamma senare idag. Det ska bli roligt.
Ne nu måste jag sätta igång om det ska händ nått.

Tankeställare

I flera veckor (sedan Ung08) har jag tänkt på en sak.
Jag fick en tankeställare när jag såg 2 Uppträdanden med folk som snacka om sammanhållningen.
Den ena var Dansgruppen Danderyd Rinkeby (tror den heter så) de gjorde ett fantastiska uppträdande. Jag var typ helt förtrollad och bara stod och gapa. Uppträdandet handlade om de "fina" personerna från innerstan och  "blattarna" från rinkeby m.m. De gjorde en fantastiska föreställning där Killana "slogs" och blev kompisar Grät blev dumpade, En blev en sturepalns Bratt och så. Poängen är det spelar ingen roll var man är ifrån, Vi kan tillsammans skapa fantastiska saker tillsamans.  Det sa den ena killen att vi kan klara av allt bara vi jobbar tillsamans. Varför kallar vi varandra "blattar" Och "Brattar", "svennar" och allt annat skit. vi är ju lika allesamans. Varför jobbar vi inte tillsamans ? Vi kan ju klara en massa.

Jag är trött på stausar i skolan och verkliga livet. Jag och C skrev en låt text (rapp) fast det blev inte riktigt så, men vi kan kalla det en text. Den heter Stå upp till kamp och den går så här:

Rasismen i Sverige den ska vi slå ner, Vi vill att alla ska kunna le. Så hjälp oss nu. Vi ska höja våra röster för att skapa fred. Vi ska skippa alla fördomar och börja le, Svennar och blattar vi vill leva i fred. I ett  land byggt av kärlek hopp och tro. Så berätta din historia för alla du ser och ta vara på din tid den kommer aldrig mer.
Så kyss dina nära ta hand om din familj vi måste kämpa och stå upp till kamp


Ooo ooah Sverige e ett land för alla

 Ooo ooah dags att kämpa dags att dansa

Ooo ooah Sverige e ett land för alla

Ooo ooah många kulturer vi vill blanda


Bröder och systrar jag hoppas ni förstår att alla e vi lika och att alla vi måste stå, för att kämpa oss till toppen. Rättvisan ska regera. Fred på jorden. Aldrig mer ska de ur himlen falla bomber och granater. Åh marken färgas röd på israels gator varför ska vi spilla de dyrbaraste vi har. En mamma förlorar sitt barn, hon gråter varför e de så? Hon var ju bara fyra och skulle till parken gå men då kom en bomb och tröjan färgades röd.

Så kyss dina nära ta hand om din familj vi måste kämpa och stå upp till kamp


Ooo ooah Sverige e ett land för alla

 Ooo ooah dags att kämpa dags att dansa

Ooo ooah Sverige e ett land för alla

Ooo ooah många kulturer vi vill blanda


Jag vet en kille han har flytt från sitt hemland. Där rodde bara krig och jag undrar ibland, hur de känns att lämna allt man har. Han tog sin mors hand höll den hårt han fällde några tårar. Ville inte gå men han var tvungen ändå. Hans mamma lovade att de skulle ses igen på en bättre plats där inga bomber föll. Långt bort från rädsla långt bort från hat, Där ingen behövde svälta där allt bara var bra. Han vände sig motvilligt och sprang sin väg han hördes sin mor skrika ett sista farväl.

Så kyss dina nära ta hand om din familj vi måste kämpa och stå upp till kamp


Ooo ooah Sverige e ett land för alla

 Ooo ooah dags att kämpa dags att dansa

Ooo ooah Sverige e ett land för alla

Ooo ooah många kulturer vi vill blanda


Bröder och systrar den här e till dem som en gång flytt. Lämnat allt de har för en bättre värld. För att skydda sina nära för hitta en plats, där inga bomber faller. De kom till Sverige för att hitta en plats så låt oss nu klappa i takt, för alla som flytt, för alla som gråtit.

Så kyss dina nära ta hand om din familj vi måste kämpa och stå upp till kamp


Ooo ooah Sverige e ett land för alla

 Ooo ooah dags att kämpa dags att dansa

Ooo ooah Sverige e ett land för alla

Ooo ooah många kulturer vi vill blanda

Ooo ooah Sverige e ett land för alla

 Ooo ooah dags att kämpa dags att dansa

Ooo ooah Sverige e ett land för alla

Ooo ooah många kulturer vi vill blanda

Ooo ooah sverige e vårt hemland där ska vi stanna !

Den är inte så bra men hoppas att ni fattar vad som menas med den. Men nu måste jag dra till skolan igen.

Puss<3

Håltimme

Har 2 och en halv timmars håltimme nu så jag gick hem för att plugga.
Linn ringde och ville att jag skulle dra tillbaka till skolan men jag tror att det är bäst att jag pluggar så jag inte kommer efter. Håller näsan på med det i matte eftersom jag missa första lektion.
Men i kväll kanske jag ska tona L´s hår igen. Det ska bli kul, den här gången valde vi en mörkare färg. Jag tror det blir finare på henne. I helgen ska jag bo hos henne och vi ska på RIX FM. Nån som ska dit ? Jag kommer stå och dansa som en galning. Jag älskar att dansa ! När jag hör musik kan jag liksom inte stå still.

Sen har jag en annan sak att berätta. Jag har inte så bra gymnastik betyg men jag vill ju ha bättre så jag och Kim ska ha en egen lektion. Jag är inte helt säker på vad vi ska göra men jag vill att vi ska ha dans med. Kim har också dansat förrut och  båda gillar att breaka så vi kan ju lära ut lite Baby Freast(stavning ?) haha de kommer ju gå bra. sen kan vi nog hitta på nått mer.

En annan konstig lektion är  Livskunskap . Det är min nästa lektion och jag har ingen aning om vad det är.
Min metor (som för övrigt också är lärare i detta ämne) sa att det handlar om att lära känna sig själv och hitta dig själv. Det tycker jag låter intressant,  kanske kan man få ut nått bra ur det ämnet. Eller så blir det bara helflummigt och jag bryter ihop av skratt(det har hänt när man har henne som mentor). Men man får stå ut detta läsår och nästa sen bär det av till Gymnasiet. Haha det blir Hello världen ! 
Men först ska jag ta mig igenom 8:an så nu är det Hello Stockholms kultur ! Haha mitt ämne i skolan, Och nej man fick inte välja. Men ja nu ska jag göra någon nytta eftersom hela SO lektionen gick ut på att lära zhou Svenska. 
 

Ny dag

Japp nu är det dags för en ny dag, och nya äventyr.
Det känns som jag sovit bort ett dygn.
Men oj då kolla klockan och jag måste blåsa håret och sminka mig!
Hjälp, oj jag som skulle skriva om det som var så kul igår men jag får ta det senare.

puss

Skola

Sluta tidigt idag så nu är jag hemma.
 Ellio och jag gjorde sälskap hem hon skulle till sin kompis
och jag ska träffa karin och lollo och hjälpa dem med en sak.
Sen ska jag till L.
Är lite stressad nu men skriver när jag kommer hem.


Morgon

God morgon då!
Jag lyckas då alltid gå upp för tidigt första 2 veckorna.
Så nu sitter jag här, typ 40 minuter innan jag skulle gå upp.
Varför händer sånnt egentligen ?
Varför är vissa alltid i tid och vissa alltid sena ?
Jag har ingen aning det sitter väl i huvudet ?
Men men...

Kim hade "Rekord" att ta tabletter förra året när hon och Agnes var på skidresa.
Hon fick en Muskel infektion i Armen tror jag och hon tog 5 Alvedon och 2 Ibumetin lr Iprem(vet inte riktig).
Men igår slog jag henne, jag hade jätte ont i foten efter att ha gått för mycket så sammanlagt åt jag 8 Alvedon (4 doser)
och sen 1 antibeotika tablett.
Det låter mycket men läkarn sa det, fast jag ska sakta ta mindre och mindre Alvedon.


Ne nu ska jag sminka mig och kolla Mejlen. Vi kanske höres innan jag går annars får ni ha det bra <3

HSM 3

Haha är skit glad nu ! Hittade High School musical 3 (senior year)s trailer !
Gissa vad jag har längtat !
Asså jag Skiter(förlåt sråket)i vad alla tycker jag Älskar HSM i alla fall,
och däför tänkte jag i alla fall Lägga ut den.

Kolla här:


Proa

Jahapp då var det gjort, jag har sökt till mitt första alternativ på min proa lista.
Jag sökte till Frida och hoppas att få ett svar snart.
Om jag inte får så har jag inte så många fler alternativ.
Min lista såg ut så här innan jag sökte:

1. Frida
2. Hästkliniken (på solvalla)


Sen har jag ingen aning, Kanske Urban outfiters, den lilla Friist Company affären i Sturegalerian, Karolinka sjukhuset och Kanske Stockholms Glass och pasta hus. Men vi får se. Ska kolla om jag får svar hos Frida om inte ja då får jag börja beta av listan.


gammalt nummer:P


Haha

Var inne på Jussans blogg och då hitta jag detta rolig kilppet.
Kolla jag tyckte de var lite roligt.
 
Det inte funkar tryck här.

Shopping

Gick en liten shopping tur ida g på stan.
Köpte en plånbok(eftersom jag inte äger nån), En tröja men den ska jag byta till en grå i veckan tror jag.
Plåboken Kommer från Accessorize och kostar 176 kr.
Tröjan kommer från She store i PK-huset och den kostar 399 kr.
Jag är jätte nöjd med mina köp, nu har jag nått att förvara pengarna i.





Karmiz<3


Så ser jag ut idag.

Min Outfit Idag är enkel, Haha orkade inte i morse.
Jag har för övrigt superlite smink på mig,
haha Min hudläkare tyckte det såg ut som jag hade
smink i ansiktet men nej det har jag inte.


Utomhus:                                                                                                                                  
Jacka- Salt                                                                                                                                                   
Byxor- L´s Fornarina
Örhängen- syrrans
Väska- Friist Company
Skor- Wedins                                                                                                      
Linne-Zoul (MQ)
 
Inomhus:                            
Linne- Zoul (MQ)
Byxor- L´s Fornarina
Armband(höger)- Snö
Armband(vänster)- mormors
Örhängen- Syrrans


Morgon

Nu ska jag och mamma snart åka till Cilla i Gammla stan.
Sen ska vi kanske kolla på min tröja !
Så glad jag är.

Konstigt nog så tycker jag det är tråkigt att inte få vara i skolan.
De är våra första Lektioner i 3 ämnen och jag sitter hemma och glor.
Förresten kommer Agnes hem i helgen och nu ska hon också till skolan och jag saknar henne som fan.
Men men allt tar sin tid.

Jag kan inte ens ha normala skor !
Bara sånna utan häl och de passar sig inte nu kan man tycka.
Jag har en massa skor jag vill ha på mig.

Ja nu ska jag åka, hade bra.

Kväll

Ja då var det dags och sova snart då.
Gud vad man blir trött av antibeotika, och alvedon.
Har typ genom gått en mini skönhetsbehandlig Alla Jonna.
Jag har fixat håret med och naglarna på händer och fötter ansiktet och ryggen.
Nu ska jag även ta en "inpakning" på ögonfransarna från make up store.
Btw ska jag köpa än ny sån snart (min är nästa slut) men måste kunna gå först.

Jag har en anledning att köpa nya kläder för jag har rensat i min gaderob och ska rensa mera
imorgon, sen blir det Mina smycken. Hitta några fina idag på Cocoo.se som jag bara vill ha.
Men vi får se.

Har fler aker att göra imorgon med, vi har Prov vecka 45 och jag ska nämligen söka lite prov ställen och eventuella sommarjobb.
Sen kommer jag ju såklart blogga.
Ne nu tjatar mamma att jag ska gå och lägga mig så får väl göra det.

Godnatt bloggen<3

Katologer

Mamma och jag beställer kläder ur kataloger.
Väldigt kul om du frågar mig, vi har gått igenom Ellos nu
och nu ska vi ta H&M och sedan några andra på internet.
Tex. Halens.se och Topshop.com <3

Men vi ses senare nu ska jag shoppa vidare <3

Månadspeng

Nu har jag äntligen fått min månadspeng !
Mamma och jag har gjort om systemet så nu får jag mer i månadspeng men måste också betala mer.
Men nu lär jag mig nog "pengars värde".

Imorgon ska jag vara hemma och vi ska till min hudläkare och sen ska vi kanske ner på stan och köpa en Stickad kofta(blivit kär i stickat), Converse och eventuellt ett linne. Det ska bli kul. Sen tror jag att jag ska köpa en ögonsygga från H&M. Men vi får se.

Nu ska jag städa Rummet lite ! kanske skriver mer senare <3


Blir glad av pengar :) då kan man käna sig fin<3


Snällaste mamma

Mamma kom just hem och gissa vad hon hade med  sig ?
Jo en ny kofta, ett par sköna Mjukis shorts och sen hade jag fått en mascara av jenny (som hon inte ville ha och som var oöppnad) och sen hittade hon ett armband vi köpte till mammas kompis för 2 år sedan med sötvattenspärlor från kina.
snäll som hon är gav hon allt till mig och inte nog med det hon köpte lite naturgodis.
Jag älskae naturgodis !
Så tack snälla Snälla mamma för detta och för att du är en sån underbar mamma !


begie/naturFärgad kofta från Zara 149 kr


Svarta mjukis shorts från Marvin (JC)

Mascara -Drama mascara- Make Up Store 210 kr

Armband med  Rosa sötvattens Pärlor från Affären "Nära Kina" i  Norrtälje

Älskar naturgodis :)

Heros

Sitter och tittar på ett gammalt avsnitt av Heros.
 Gud jag älskar värkligen den serien, jag längtar tills andra sesongen börjar.
Hayden Panettiere är så grymt bra.
Jag såg en annan film med henne för länge sedan och blev typ helt kär i henne redan då.
 
Ja nu ska jag fixa mina naglar lite, de ser hemska ut, jag måste duscha med luktar sjukhus.
Tro mig de är hemskt.

Tråkar

Jag har extermt tråkigt eftersom jag måste sitta stilla och hålla mig inne.
De suger enligt mig så jag Redigera lite bilder.



Här är en av mina favoriter:

Kläder

Idag har jag på mig detta:

Jeans Fornarina-(Ls)
Linnea Zoul-(Mammas)
Kofta 365 Sunshine





Sjukhuset

Jag har då varit med om ett "litet äventyr".
Igår åkte mamma och jag in till Karolinska Sjukhuset i Solna med min fot.
Vi satt där i 4 Timmar innan vi kom in i undersöknings rummet, där fick vi vänta på läkarn jätte länge.
När hon väl kom så fråga hon oss en massa saker och undersökte min fot.
Jag skratta lite åt mamma för hon fattade inte riktigt var läkaren sa, eftersom hon bröt kraftigt på Finska.
Men hon förklarde att jag troligtvist hade en infektion i foten.
Efter ett tag gick läkaren iväg och rådslog med en ortoped om de skulle rönka min fot.
Då kom en syster in och tog blodprov och tempen(Det kitlades när de stack mig i fingret).
Efter det fick vi sitta och vänta jätte länge på läkaren och när hon kom så sa hon att de skulle lägga in mig.
Som jag skratta åt mammas min, hon såg helt skräckslagen ut.

Vi fick bli hämtade av en syster som tog oss till avdelningen och sen fick jag ett rum.
Jenny (min underbara syster) kom med saker och en Frida-tidning, 2 ramlösa, en mannafrutti(hade bara ätit frukost) och en påse djungel vrål. 
Efter ca 15 minuter kom nattpersonalen in och Hon fråga om jag ville ha en glass, Sklart man tackar ja och jag fick en pigelin.
Sen åkte mamma och jenny hem och jag låg och läste Frida-tidningen. 
L den gullungen ringde och roa mig lite, men jag var tvungen att lägga på för jag skulle få en Kanyl.
De var ganska obehagligt och varje gång man böjer armen gör det ont.
Sen satte de in Antebeotika och jag fick sova.
Eller föröka de var jobbigt för min fot gjorde ont när jag låg så att armen inte gjorde det. 
Men till slut somna jag.

Imorse väckte de mig 20 över 8 och gav mig antebeotika. 
Efter det var de frukost och jag satt och åt vid bordet i rummet, då ringde mamma och sa att hon skulle åka till mig när hon var klar.
Så då gick(hoppa/halta) jag och duka av och tog mig tillbaka in i rummet och satte mig och gjorde SO föredraget.
Sen kom det en lite tjej som skulle ligga på samma sal som mig, hon hade jätte ont i magen och jag tyckte så synd om henne.
Sen kom mamma och pappa och jag blev utskriven. 

Det var skönt att få komma hem för sängen på sjukhuset var obekväm. 
Mamma fick hämta ut antibeotika och sen tvingar hon mig att vara hemma imorgon.



Min kanyl.



Mitt Band.


Mamma och jag  löste Frida korsord.

Nätshopping

Medans mamma sitter och pratar med alla möjliga i telefonen så har jag tagit mig ut på en shopping runda.
Jag älskar att shoppa och nu sitter jag och nätshoppar. Det är riktigt kul faktiskt, hittat ett underbart armband från OXXO-Design men de kostar typ halva min månadspeng. men den är så grymt söt och jag vill ha ! Vill ha ! Ska tjata lite på mamma kanske. Haha vi kan ju dela på den.

Ne nu ska jag fortsätta min shopping runda. <3



KÄRLEK <3


Hemma

Nu är jag hemma från L.
Egentligen skulle jag, mamma och pappa gå ut och äta och sedan se på
Mamma mia The movie, men när de fick se min fot så bestämde
Mamma och pappa att vi var tvungna att åka in med min fot.
Jag kan  inte säga att jag gillar förslaget, Halva min sommar har jag spenderat på sjukhus.
Men mamma försöker fixa tid så vi slipper vänta så läge och det är skönt.

Ja kanske inte hinner blogga mer idag.
Men ska försöka, Jag och L har ju tagit massa bilder
och haft kul så det måste jag ju berätta sen.
Måste äta nått kom jag på,
Har bara ätit frukost och vem vet hur länger det dröjer tills nästa gång.

Ha det bra <3


Äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma.
Det är skönt för det har varit en jobbig dag.
Vi har haft en massa lektioner och ja vi ska ha ett stort föredrag om en vecka.
I min grupp är inte så kul, de är 2 killar som är totalt oseriösa och sen Zhou och hon kan inte svenska.
Men det får gå måste plugga lite i helgen.
Våran SO lärare är så snäll att hon har skrivit ut fakta åt oss innan,
den är inte så bra så måste söka efter lite mer.

L ringde idag mellan andra NO och SO och fråga om skulle komma till stallet,
men det kunde jag inte. Sen fråga hon om jag ville sova hos henne.
Så klart svara jag ja. Sova hos sin bästis är det roligaste som finns.
Nu ska jag åka till henne. Kanske inte hinner skriva mer kanske skriver i kväll,
annnars är det hej då på ett tag.


L tyckte de var kallt i vattnet:)<3

Sista minuten

Ja vakna 1 timma för tidigt idag.
Inte så kul, man har sovmorgon och då vaknar man tidigt.
Nu har jag suttit och stirrat ut på gatan och lyssnat på musik.
Behöver inte gå förens om 20 minuter, ska möta Kim och Eleonora 10 minuter innan vi börjar.
Eleonora är ny så hon hittar inte i skolan, men söt är hon.
Vill ha hennes hårfärg ! Den är jätte fin (fast gillar min med).

Igår fick vi reda på att vi skulle göra Grupp arbeten i SO
och jag fick de 2 mest oseriösa killarna i klassen i min!
Jag och dem, jag får ju föroka få nått vettigt ur dem.
Vill ju ha MVG !!
Vi fick för övrigt zuho(Siv) i vår grupp och hon kan inte svenska.
Men det kommer gå det vet jag.
Vi ska för övrigt ha ämnet Stockholms kultur.
Inte mitt favoritämne men de får gå, Vem vet det kanske blir interessant.

Måste låna lite skolböker idag med, Bla. Tyska, Biologi och läsbok(fick inte läsa min engelsk).



Min outfit idag :)


Lekte med webkameran:)


Ne nu måste jag rusa till skolan :)

Ska sova nu!

Nu måste jag sova och bli frisk.
just kollat in kenzas blogg, hon har grymt bra stil.
Hon hade ett par supersöta skor som hon köpt och en jätte fin stickad tröja.
Hon har verkligen bra smak .
Nu måste jag gå och shoppa nått i min egen stil nu skiter jag i vad andra tycker fullständigt !

Ne nu måste jag sova
Puss och godnatt<3



Höstacken är mysig att sova på (A)

Aldrig känna så igen ?

Jag kan inte plugga, konsentrationen är usel.
Kanske det beror på att jag har ont i huvet men också på att jag tänker på ridningen.
Jag har gått i den här gruppen ett år nu och den är verkligen underbar.
Alla kompisar jag har fått och Miriam (min ridlärare) är verkligen grymt bra,
sen har vi ju Roksana, min lilla busiga knäppa underbara söt känsliga lilla ponny.
Henne har jag ridit i ca ett år och vi har verkligen utvecklats tillsammans,
i början var jag nervös och hård nu är jag mjuk och lung och hoon lungnar ner sig då.
Nu ska jag lämna allt detta bara för att mitt schema är så dåligt!
Jag slutar 10 minuter innan ridlektionen börjar och det suger.
Jag hade tänkt börja tävla med Roksana till hösten och nu jag vad ska jag göra ?
Mamma säger du kanske ska lägga av med ridningen ett tag !
Aldrig !
Utan ridningen skulle jag inte palla skolan.
När jag är i stallet är det som om alla min beskymmer försvinner,
När sitter på hästryggen känns det som inget kan gå fel.
Ska jag aldrig mer få känna så?

Jag skulle kunna skaffa en BILLIG medryttarhäst/ponny men det gäller att hitta nån.
Jag snacka med en tjej och hennes häst var perfekt
men hon hade den mot nynäshamn så det är långt !  





Aldrig känna detta igen ? ALDRIG !

Älskar hästar !

Huvudvärk

Jag är nästan aldrig sjuk,
 men idag har jag haft ont i huvudet hela dan.
Sen har jag mått illa och haft ont i halsen.
Men jag kan inte vara sjuk första veckan,
så jag pina mig och imorrn ska jag dit med.
Jag ska verkligen satsa på skolan i år.
Jag ska (som sagt) offra allt (inte allt men mycket).

Ne nu ska jag käka lite alvedon så jag blir av med denna huvudvärk.
Sen ska här sova (fast måste plugga Tyska)



Schema

Vi har fått ett hemskt schema i skolan.
de känns som jag inte kommer ha nått privat liv.
Kolla på detta:

Måndagar:
börjar 8  och slutar 16.10

Tisdagar:
börjar 8.40 och slutar 14.10

Onsdagar:
börjar 8 och slutar 15.30

Torsdagar:
börjar 8 och slutar 15.45

Fredagar:
börjar 9.40 och 15.50

ja nu måste jag plugga lite tyska
(min fösta lektion,har inte läst de tidigare)
och man får läxa.

Morgon

Nu sitter jag och äter frukost Och ja typ "frukostbloggar".
Idag är det den första riktiga skoldan, lite pirrigt eftersom vi får reda på nya schemat.
De har gåttt rykten och att vi kommer sluta 4/halv 5 på fredagar !
men hallå lite elakt! då hinner jag inte till min ridning.
Men i för sig letar jag efter medryttarhäst.
Min mentor sa att vårat Shecma skulle bli  jätte jobbigt,
Med sen dagar och alllt sånnt.
Det gör en inte lungnare eftersom alla säger att 8 är värsta året.
'suck' de är bara att kämpa allt ordnar sig ju.

Nej nu ska jag kolla mina mejl och sen bär det av till skolan.





lät håret vara lockigt idag : )


När man verkligen vill

Ibland hittar man saker man verkligen vill,
som jag, idag hittade jag en språkresa kombinerad med konfa till malta.
den varar i 4 veckor och ja koster ca 17000 kr.
det är nått jag verkligen vill men min föräldrar är inte så glada över det.
sen hittade jag en till sak och det är att sudera utomlans i ett år.
förstår ni villlken möjlighet ?
men de vågar jag inte äns fråga om !
får vänta tills jag går utt 9 och ska börja första då kan jag ju föröka!
Jag älskar och resa och detta skulle vara min livs upplevelse men man får ju drömma.
Det gör iallafall jag.
Fram tills idag har jag alltid drömt om att få en sommarhäst men nu vet jag  vad jag verkligen vill.
jag vill resa, jag vill bo utomlans jag vill studera, jag vill bli bäst !
Och Jag kommer offra allt !

Jag Säger bara de kämpa för era drömmar !


en dag kanske de slår in <3


Pennskrin och baka

måndags började skolan.
Och när den var slut så gick jag och kim till stan.
vi skulle köpa pennskri, för jag är trött på att det ligger pennor i hela väskan.
Så vi gick till Ordning och reda men det fanns inga där så vi gick vidare.
sen blev vi hungriga och statte oss och åt och då träffa vi Petrina,
 som jag inte träffat på typ 2 år.
sen gick vi vidare och köpte ett penskrin på bokhuset.
Så nu har vi likadana.
Sen börja det regna så vi gick hem till mig.
Vi tyckte lite synd om oss för skolan hade börjat,
så vi baka Maränger.
Vi gjorde dem i lite roliga former.




mitt pennskrin :)                                                    
                                                       Våra maränger :)<3
        

Tillbaka

Nu är jag till baka från Koisken.
Köpte mentos, Haribo rulle, Klubba och en karamell.
Nu har jag lite ångest men jag äter inte godis så ofta så.
Men jag har länge vetat att han i koisken säljer cigg till typ gymnasie elever undra om de är sant ?
 han har åk dit för det förut.
det gick in en kille där idag men han bara stod och snacka med honom.
kanske gör han det eller så gör han det inte.
Gör han det är det ganska dumt.




 godis är gott ! <3    

SIV

Idag träffa jag en av de nya i klassen.
Hon Heter Siv (stavas nog inte så men men) och hon kommer från Kina.
 Hon kan inte svenska så vi fick prata engelska och tro mig jag är jätte dålig på det,
 men de är inte vad poängen är.
förstår ni hur Läskigt de måste vara att flytta till andra sidan
jordklotet till ett nytt land med ett främmande språk och börja i en ny skola.
Siv måste vara kanske stark för hon verkar så cool lung. 
De gulligaste var att när hon skulle prata svenska de var ganska
 svårt men hon var faktisk jätte duktig.
 Det är synd att vi inte hamnar i samma klass. Hon verkar jätte snäll. 

Nu ska jag gå och köpa lite godis (ínte nyttigt fy dig jonna) fast de är ju så gott så man kan ju unna sig lite.  









Gillar egentligen inte Choklad men med Kim är det gott<3

Bror Min <3

Älska, Älska är ett starkt ord, ett ord för kärlek och för att beskriva det.
Älska är ett ord många slänger ur sig titt som tät, men menar de verkligen det ?
 Jag har själv slängt ur mig ordet många gånger.
 Till mycket och för många. Utan att riktigt mena det och utan att tänka sig för.
 Men till en person har jag aldrig sagt det till, det är till min bror Ted.
Så jag säger det nu, Teddan jag älskar dig !

Jag har inte träffat honom på 3 år men jag tänker på honom varje dag.
Jag saknar honom Obeskrivligt mycket. Men jag undrar också varför han inte svarar ?
Vill han inte träffa mig?
Är det mig eller Pappa han avskyr ?
Alla säger att vi är så lika och när jag frågar varför han aldrig bodde han aldrig bodde hos oss utan hos sin mamma säger de att det är kompliserat och att de kommer berätta när jag är äldre. Men jag är äldre nu.
Fattar de inte att jag lider ?
Jag vill ha ett svar Varför ?
Varför ?
Är det mig han Avskyr eller ?
Vad har jag för fel ?
Kommer jag någosin få reda på svaren på de här frågorna ?

När jag var i västerås så saknade jag honom mer än någonsin. När jag såg C och hennes brosa blev jag nästan avundjuk på dem. Han e typ den brosan jag aldrig fick.
Så Ted om du någonsin läser detta så ska du förstå att jag älskar dig !
Även om jag aldrig sagt det förut.
Och snälla du svara när vi ringer även pappa älskar dig även om han inte alltid visar det.


Jag Älskar dig Brosan <3



Sleep

Nu ska jag lägga mig och "sova". ne ska kolla lite på en film på tv3. Den e jätte bra, men ska upp ganska tidig så kan nog inte se hela.

Ja nu ska jag sova Godnatt <3

VARFÖR DÖMMA SÅ MYCKET ?

Kom och tänka på nått alldeles nyss. Jo när jag, C och L var på Ung08 så snacka vi med några killar från Jordbro och de frågade var vi var ifrån och då svara L att hon var från söder och C att hon var från Västerås och jag att jag var från Östermalm. Gissa vad de sa ? Jo de titta på mig och bara: BRATT? 
Hallå jag e trött på de!
varför dömmer alla en när man säger att man e från Östermalm ?
Jag behöver inte vara rik därför jag bor på östermalm, jag e vanlig medelklassmänniska men vissa fattar inte de äns!

Varför måste folk dömma än för allt ?
jag e trött på de !

Fast de var rätt snälla iallafall ! 




SKOLAN & MATSÄCK


Skolan har börjat igen...
Jag känner inte riktigt för att börja igen men man måste. Lite kul är det ändå med alla kompisar.
Vi har fått typ 3-4 nya lärare och jag kan namnet på en ! jag e inte så bra på namn men hon verkar jätte bra. Vi ska ha henne i Matte och No så hoppas verkligen hon e bra. Matte och No är de viktigaste ämnena om man vill bli det jag vill bli så man måste kämpa. Jag vill verkligen bli bäst och ska ge allt för de.

Idag så har vi varit på Mentorsbag eftersom vårt Schema inte är klart. de var inte så kul vi åkte typ bara tunnelbana och gick. Fick fruktansvära Skavsår och sen fick jag gå barfota och vad händer då ? Jo jag slår upp hela stortån så det börja blöda. Kalantigt värre. Sen skulle vi åka båt och jag e livrädd för större båtar, plus att jag blir lätt åksjuk. men jag klara mig. Var inte så rädd och Blev inte åksjuk så det är ju bra. Kanske kommer åka på Kryssning med C och hennes Familj. Fast då kommer jag äta åksjukepiller innan.

Imorrn ska vi också ha mentorsdag och har ingen aning om vad vi ska göra. Min mentor sa att vi skulle "lära känna" stockholm !?! fattar nån vad det innebär ? aja vi får väl se, kanske blir kul iallafall. Kan ju alltid hoppas.
Nu ska jag gå och göra matsäck (snart) Vet bara inte vad jag ska gör men får hitta på nått.



p.s på fredag börjar Ridningen längtar !


 


NY BLOGG

Ja då har man skaffat blogg (igen). De känns ganska kul faktiskt men Karin och Jossan måste nog hjälpa mig lite. Men de ska nog gå bra. Har lite svårt att stava ibland men hoppas att de inte gör något, Försoker att bli bättre på de :P

Jag har för övrigt designat min loggbok, Faktiskt väldigt nöjd över den. ´Den är svart med bilder på Vanessa Hudgens på. På baksidan e refrängen på hennes Låt Promise, den låten betyder väldigt mycket för mig, för den har hjälpt mig mycket och fått mig att tro på mig själv. Jag tycker det var passande att boken ska påminner mig om mina mål och vem jag ser upp till, vad som betyder. Den får mig liksom att kämpa och inte låta nån sätta sig på mig.





Min Loggbok :) Fin?

RSS 2.0