Äntligen

Äntligen får man väl säga! Nu har den där jobbiga reparatören kom äntlgen igår. Men då han jag inte skriva för jag skulle träffa de underbara killarna på söder. Vi åkte till enskede och hade det jätte mysigt. Ja iallafall tills povel ringer mig, han, L och några andra hade gått iväg en bit. Han typ half skrek att L hade spytt och typ inte kunde gå. det blev panik och jag ringde Kim och hon lungna ner mig en massa. Det var tur de för annars hade allt gått fel. Sen ringde jag jenny och de var nog de bästa jag gjort. Hon kom och hämta oss. Allt gick ju bra i alla fall.

Hinner inte skriva mer ska kanske köpa en ny dator idag för pappa vägrar mig att låta andvända denna dator. Men jag ska köpa jacka idag och kanske mössa, vantar, halsduk och byxor. kanske nått annat med.

Skriver senare puss puss <3

internet

Mitt internet har strulat i 2 dagar nu så har inte kunnat skriva men jag lägger in inläggen nu i stället.
jag hade tänkt lägga in outfitsen men eftersom de inte funkar att ladda in bilder. men idag är det skolfoto och sen ska jag var med L och några andra. Men nu måste jag fortsätta att sminka mig. Jag har en massa finnar så jag måste täka över dem. 

höres senare <3 

Onsdag

Hej hej, Min dator och jag kom inte riktigt överens i går så gårdagens inlägg fick publiseras idag i stället. Ledsen för det, Men sån händer. Är sjuk idag och det är väl inte så väldans roligt. Hade tänkt att röja bort lite Läxor M.m. Senare idag ska jag kanske träffa mamma och titta/köpa 2 par nya vinterskor. Jippi äntligen hittar jag vinterskor innan vintern, det blir ju alltid så att när snön väl kommer så har man inga skor och då blir det inpulsköp bara. Fast höstskor skulle ju vara bra att hitta med. Ja får väl ta det nån dag med. Kanske ska sätta på mig lite kläder och smita ner till 2-hand butiken som ligger 200 meter från min port och kolla lite kläder. Men först läxor. Ja nu ska jag ta ming den roliga sysslan med engelsk grammatik. Gud jag är värkligen värdelös på sånnt men vill man ha MVG så vill man och då får man kämpa. Ja ska ta mig n

Tisdag kväll

Nu är jag hemma från musikalen. Det var en jobbig danslektion och mina ben är tytp helt slut. Men kul är det och dansen är helt underbar, men ganska svår. Nu sitter jag och äter pappas underbara Corn fyllda Paprikor. Fast jag orkar max en, Men de är så sjukt goda. Gillar egentligen inte paprika så mycket men de här är goda ! Kanske funkar det som med FinChrispen att när man äter fast man inte tycker om dem vänjer man sig ? Haha får väl försök, Kan ju försöka med morötter med. Behöver lite sånnt så min hud, mitt pigment och mina Narglar blir fina.

Men till nått helt annat.

Jo på östermalms ridskola (där jag red förut) är det en häst som heter bosse som fallit genom en lucka i sin box. Jag blir faktiskt helt Jävla(ursäkta) Galen på det här ! Jag har borstat på Bosse en gång och pratat med hans ägare Lena. Hon är jätte snäll och jag tycker jätte synd om henne. Jag hoppas och ber att Bosse överlever. Lena har sagt till DN att hon kanske kommer stämma ridskolan om de inte bättrar sig, Och de tycker jag är jätte bra. De är jätte oansvariga på östermalmsridskola och otrevliga.

Men nu måste jag in och ducha  och sen ska jag krypa ner i min varma gosiga säng. Sov inte så mycket inatt för jag hade en jätte läskig mardröm. jag ber om ursäkt för detta lite sura inlägget.

Tisadag

Godmorgon, villken "fin" dag. Haha eller inte =P Men det regnar i alla fall inte något och de är ju ett plus. Men jag sakanr de där fina sommardagarna, när solen lyser, fåglarna kvittrar, vattnet kluckar vi bryggan, man hör en motorbåt i fjärran och man kan sitta ute i shorts och äta frukost. Ja jag sakanr det som Fan (ursäkta) ! Höst och vinter är ju inte precis mina favorit månader.Fast det finns ju några fördelar med hösten, som de fina soliga höst dagarna och de vackra färgerna. På vintern är det att man kan åka snowboard och typ slå ihjäl sig och alla mysiga jackor, vantar, halsdukar och mössor. Åh vad jag älskar mössor ! Gud nu måste jag nästan springa och köpa en direkt. Jag ska köpa en stor fin stickad grå mössa i år och kanske en svart. en vit har jag som jag älskar. Ett par tjocka stickade tumvantar blir det nog med och en stor fin halsduk. Fast nu måste jag köpa nya jeans igen har haft samma jeans sen i våras och de börjar gå sönder nu. Btw ska mamma äntligen lägga upp mina Cheepmonday som hon lovat i hundra år. Nästa gång gjör jag det själv eller lämnar in dem till skräddaren.

Juste skulle ju berätta om 2 saker men jag börjar med den ena eftersom jag måste gå till skolan snart. Då har jag syslöjd som första lektion. Det är ganska kul faktiskt, jag hoppas vi får sy kläder för jag har värsta idén och jag vill verkligen göra den. Berättar senare om den. Men nu skulle jag ju berätta om att min faster fylle 50 i helgen och det hade jag totalt glömt bort ! Gud vad irriterande för jag hade värsta planerna i helgen så kan jag bara göra något på fredagen. (då är det skolfoto med). Försökte övertala mamma att slippa följa med men de gick inte...Sen försökte jag med att jag skulle få vara där till typ 8 och sen få åka hem men ne inte de heller. Åh jag hatar våra släktkalas för alla blir så Jävla fulla(ursäkta igen) och så går det typ "ut" över mig. Men nu måste jag börja göra mig i ordning till skolan.

P.S sry att  de blev kursiv stil men min data är konstig och de blev nått fel och de gick inte att få tillbaka normal stil.



Linne- B.young
Byxor-gina
tröja- Zara

kort kort

Det blir ett kort inlägg nu. Jag ska nämligen gå och sova, har typ gått runt som en zoombie hela dan. Kanske därför jag inte kan konsentrera mig. Haha ne nu ska jag lägga mig och läsa Harry potter and the deathly hallows. Ska ha föredrag om den på engelska. Btw så har jag Musikal imorrn, kul det ska bli. Imorrn ska jag berätta om 2 saker, det ena om min fasters födelse dag (mina helgplaner, Böhö, krossade) och sen ett satans irriterande tjej/tjejer som jag bara åhh !! Ne nu ska jag lägga mig och läsa. Förresten funkar min nya kräm bra och finnarna blir bättre men kan inte sova i vanliga lakan för den fägar. Gud vad trött jag är på detta ! Vill bli bra !!!

Godnatt bloggen <3

läxor

Gud jag har sjukt mycket läxor ! Det är bara tredje veckan och mitt läxberg är gigantiskt ! Jag tycker det är mottligt kul faktiskt. Idag har jag värsta konsentrations svårigheterna idag och jag vet inte vad jag ska göra. jag har så sjukt tråkigt med. Så tråkigt att jag kollar på sjukhuset, egentligen är det ganska lärorikt för jag vill ju bli läkare. Men ne nu måste jag försöka konsetrera mig på att göra läxan.


Kolla mitt fina "lilla" läxberg! O.B.S ! inte alla läxorna ens.

Maten

Är ensam hemma och då får man såklart laga sin egen mat. Snacka om att jag älskar de. Så jag tänkte varför inte kombinera mina favoritsysselsättningar lite ? Jo så jag laga mat och fota samtidigt. Det gick hur bar som helst och här kommer bilderna.

I maten var det:
pasta
pesto
sallad(bara den grönaste delen)
Tomater
apetina feta(inte hela bara en liten bit)
Bacon


förberedelserna! Mina ingredienser, fast de tillkom lite kryddor.


Pasta vattnet.

Sköljer tomater(cool bild om du frågar mig )

och skölja sallad.

vattnet kokar.

steka bacon.

fetaost.

Klart, Visst ser det gott ut ?

outfit

Min outfit idag bestod av:

Linne-H&M
Tröja/kofta-Syrrans
Byxor-Gina Tricot
Skor-skopunkten
Ring-Pilgrim


Btw så hade jag nästan inge smink idag. Lite annurlunda mig!



helgen

Hej, nu är jag hemma från L och hennes dator funkar fortfarande inte så jag har inte kunnat blogga. Det är lite tråkigt men de får gå när man har sjukt kul med sina vänner. Den här helgen har verkligen varit underbar och jag vill göra om det omoch om igen.

Fredag:

Det var meningen att jag L och Elijo skulle ha myskväll  med några men de kunde inte så vi bestämde oss för att åka till söder och träffa Filippas granne. När vi är påväg till tunnelbanan ringer Ragnar och frågar om vi ska träffas. Så klart kan man inte säga nej till ett sånnt erbjudande, för vi vet att det blir alltid kul när Ragnar är med. När vi kommer till Mariatorget så ringer Ragnar och säger att de blev stoppade av några fältare men att hans kompis Bobo hade lyckats undvika dem och smitit iväg. Så Bobo väntade på oss vid en fontän (som jag inte vet var den ligger) och när vi kom dit så var det några fler killar där (jag tror de var 7-8 med Ragnar och Bobo). Sen träffa vi deras kompis som sa att han skulle träffa några i en park så vi följde med dem dit. I parken var det värsta draget och sjukt kul.

Jag orkar inyte brätta vad som hände under hela kvällen men att det var sjukt kul kqn jag bara säga !


Lördag:

L och jag åkte till äppelvikens ridskola och provred. Det gick jätte bra och jag fick en svart ponny vid namn Chips. Själv tyckte jag hon var ganska tråkig att rida men ridläraren tyckte jag var jätte duktig. Det regnade som sjutton hela förmiddagen och jag var typ helt dyngsur när vi kom hem till L. Sen när det slutat regna gick vi ut med Kip. Hur mycket energi kan man ha egentligen ? Han springer runt runt runt och blir aldrig trött !

Lite senare gick vi och handla pasta till middagen, den blev jätte god ! Efter middagen så gick vi ut och bara prata. Sen träffa vi några kompisar och så var vi med dem ett tag. Vid typ kvart över 11 så gick vi hem och då var det bara att gå ut med Kip direkt. När vi sen kom in igen så satte jag och L oss ner och åt glass. Smaskig Lidl vanilj glass med chockladsås. Haha L och jag börja flumma och fick hysteriska skarttanfall. Ett var år Kip som råkade gå in i Diskmaskinen. Haha ni skulle sätt hur kul det såg ut. När vi skulle tvätta av oss sminket så börja L kasta vatten på mig och då brast vi ut i ett vattenkrig som såklart gick lite överstyr då L kladda tandkräm på mig.

Söndag:

Söndagar alltid lika tråkiga. Jag L och Julia roa oss på bästa vis i några timmar sen var jag tvungen att dra hem. Förresten träffa vi en kille sen i lördags, det var väldigt roligt.

Men nu måste jag gå och "sova".


Godnatt Bloggen <3

Stora dagen

Ja och så kom dagen då jag och L skulle provrida.

Ne jag skoja bara, idag ska jag och l i alla fall provrida på Äppelvikens ridskola. Det ska bli jätte spännande tycker jag, men som alltid när jag blir nervös så sabbar jag allt typ. De är så typiskt mig jag lyckas alltid sabba allt. Men idag hade jag inte tänkt sabba det !  Men nu måste jag åka med mamma till t-centralen och träffa L.

Skriver kanske senare men puss så länge <3

underbar dag

Idag har jag haft sjukt, Jag, L och Elijo har gått runt på stan. Vi har sökt prao åt mig och Elijo och så köpte Elijo nytt löshår. Vi satt ett tag på drottning gatan och total flumma. sen drog vi till plattan. jag måste tyvärr sluta nu men skriver mer imogon då ska jag träffa Johan.

Gud vad roligt de ska bli. hihi sen ska L sova här och det ska bli jätte kul. Vi ska nog hyra några nya sräckfilmer och gotta oss i popcorn. Haha de är vårat lilla älsklings mys. Men på lördag ska jag och L rida in på Äppelvikens ridskola. De ska bli spännande och lite läskigt. Sen ska vi åka till Djurgårdens ridskola på onsdag och prov rida. men nu ska jag sova!

Godnatt <3


saknar

Har ni någonsin kännt hur ni saknar något sjukt mycket ? Just nu gör jag det faktiskt . Jag saknar nån att hålla om som säger söta saker till mig. Jag saknar nån som kysser mig i pannan och håller om mig varmt. Vart är han ? Han som jag väntar på ? Gud detta låter så konstigt men jag måste skriva av mig lite, om hur mycket jag saknar en kille. Jag minns inte riktigt när jag hade en riktig pojkvän sist. Jag saknar det verkligen, jag saknar det som fan. Jag blir typ gråtfärdig jag vill ha nån nu.

Vet ni jag minns inte äns när jag fick en kyss sist. Gud jag babblar om typ ingenting haha. Ne nu ska jag lägga mig och sova. Jag är helt slut efter allt sökande till prao.

puss<3


skolan

Idag är min första lektion idag är Idrott som nog är ett av mina sämsta ämnen. Kanske är det för att jag inte gillar Gympan och  att man ska springa runt och spela fotboll är inte så kul. Jag har bollskräck men de kan inte min gympalärare fatta.

Idag har vi en typ 3 timmars håltimme så då ska jag gå och söka prao plats. Jag hoppas Elijo vill följa med mig för gå på stan själv är inte så kul. Jag har ingen aning vad jag ska söka någonstans...Men jag hittar på nått.

Senare idag ska jag dra ner på stan och söka mer proa (om jag inte redan hittat nån) sen måste jag Shoppa lite. Jag ska shoppa typ praktiska saker som gympaskor, converse, stövlar och en tjocktröja. men nu måste jag gå annars blir jag väl sen.

puss<3

Musikalen

Idag börja musikalen igen och det är helt underbart ! Jag har verkligen saknat alla där och att dansa. Denna underbara känsla att dansa. Men nu är jag helt slut i kroppen efter dansen och gissa illken musikal vi ska spela?
Jo High School musical !!!! Gissa om jag är glad ! förlåt om jag är lite off blogg just nu men har en massa läxor men bloggar i morgon bitti.


puss<3

Glad

Hej, är alla glada här eller ? 
Själv är jag jätte glad, jag vet inte riktigt varför men glad är jag. Ser verkligen fram emot idag, det är egentligen bara en vanlig dag men också en ovanlig eftersom min Musikalskola (på fritiden) börjar idag. Jag har saknat alla underbara Tjejor där. Vi har så sjuk kul tillsammans ju.

Förra året gjorde vi Musikalen Happy Feat och den blev jätte bra, även om det blev lite i sista minuten. Hoppas vi får en lika bra föreställning i år.


<3

Agnes

Jag hade tänkt att blogga om min helg men jag orkar inte nu så jag gör det imorgon. Jag har nämligen varit med Agnes (och Kim) hela dan. Först så Gick vi och köpte Godis och sen tog jag min sista livmoderhalscancer spruta (oj lågt ord ). När jag hade tagit den så gick vi och drack kaffe och vänta på att kim skulle sluta. När vi druckit upp vårt kaffe åkte vi hem till Agnes och börja sätta ihop hennes byrå. De gick inte så bra...Agnes (klantig som hon är) hade sönder en bräda som vi fick tejpa. Sen kom Kim och vi fortsatte att montera men vi spika fel med mera. De gick helt fel ! Vi är så misslyckade så de finns inte. Sen gick vi och åt Japanskt och jag blev VÄLDIGT flummig. Sen åkte jag och Kim hem och nu sitter jag och Chattar med Johan och L.


Helgen

Hej ledsen att jag inte bloggat nu i helgen men jag har varit hos L och hennes data har pajat. (Vi skyller på hennes brosa och han WoW )haha men nu är jag hemma igen och kan blogga. Det är faktiskt ganska härligt att blogga och när man inte gör det saknar man det. Men nu hade jag tänkt berätta om min underbara helg. Den har varit helt galen ! Men underbar. Jag hade skrivit ett helt Inlägg om min helg nyss och så haka sig datan så allt försvann så nu får ni veta mer om min helgen i eftermiddag. För nu hinner jag inte blogga mer för jag måste Plugga lite innan jag måste gå till skolan.





ha en bra dag<3


RSS 2.0