Nyår

Hej nu är det nyår, jag hinner inte blogga för vi ska snart åka och träffa Catti. Jajaj lovar jag tar en massa bilder så ni  får se sen. Puss <3


Mina naglar ! :)

BLOGGEN

Ne nu ska jag sussa snart det är ju nyår imorrn. Har fixat naglarna de blev supersnygga men de får ni se imorrn ! Ne kolla den här bloggen http://jalenius.blogg.se så sjukt snygg desing ! vill ha min blogg så fin ! Josefine ???? (A) en julklapp ??? (A) haha lilla jag e handikappad !!!

ne puss på er <3

Shopping

Idag var jag på stan med mamma, jag köpte ett armband tills i morgon, en kjol, ett vitt linné, en oversize tröja, en tunika, bytte ett par Jeans och bytte min jacka som jag fick i julklapp till en större.
  Vi åt i hötorgshallen på ett ställe man kan göra sina egna mackor, men dom jävlarna har höjt priset till dubbelt så mycket! Men de är 50 kr och du kan dela på den med en annan och inte ens äta upp hela så det är väl okej.


Nya linnet och kjolen båda från Gina tricot, Kjol kostar 199 kr och Linnet 79.50 kr

En till bild på Kjolen och Linnet

oversize tröja ocksåfrån Gina tricot 79.50 och den enda saken på rea utom armbandet!

Tunika från H&M 149 kr.

29 December 2008

Hej, nu är jag hemma och ska snart gå ner på stan med mamma. Jag hade de jätte mysigt idag på dan, men efter som personen skulle i väg på bio så de blev ganska kort. I dag ska jag nog bara ligga hemma och slappa. fast de blir nog till att städa rummet, plugga, diska, laga mat och massa sånnt, men en sak ska jag göra så jag slipper gå ut och det är att sätta i min nya hårinpakning som ska sitta minst 10 timmar och helst mer. Jag har så känsligt hår så jag är mycket tacksam för den fina presenten ! Tack mamma ! 

 Just nu sitter jag och laddar in lite musik på mitt nya fina USB som jag fick i julklapp. Ne nu ska jag gå puss på er <3


Godnatt

Godnatt allihopa, nu ska jag tvätta mig och gå och sussa. Jonna <3

Hemma

Ja nu är man hemma, är så sjukt trött så jag tror jag går och lägger mig snart. Ska upp i rätt hyfsad tid i morgon, ska kanske träffa en person som jag inte tänker nämna.
  Just nu sitter jag och smsar med Knaust som är på något läger, han e så himmla snäll. Ne nu ska jag typ gå och sova. Hahah klockan är typ tio och Jonna är trött och tänker sova och drömma söta drömmar.
Ne imorgon ska jag skriva ett låååångt inlägg och många andra, hah måste skriva av mig.

puss<3


Hej

Jag han i tid i morse i alla fall, fats Filippa är nog den segatse människan i Sverige. Men nog om det, efter jag varit hos Klas så träffade jag Karin. Vi pratade lite om nyår och så och sedan åkte vi till Skanstull och träffa Leo och hans kompis. Ja vi gick runt lite i ringens centrum och då träffa jag Angelica och Nicole. MIn extra syrra är den  bästa så alla vet. Haha sen åkte jag hem och åt. Nu sitter jag här och ska sminka mig och Karin kom nyss. Kanske kommer de en video blogg senare.

Nu ska vi åka till söder. Puss på er! <3

sen sen sen

vaknade av ett telefonsamtal, Sen. Jag ska sminka mig klart nu sen ge mig iväg och träffa de andra ! Därför bloggar jag kort nu. Problemet med dubbelbokningen löste sig i alla fall. Härligt ! nu måste jag bara börja skärpa mig lite !

puss <3

Albin rakar benet!

Jag och elina tyckte Albin skulle testa att raka benet med epilator. Haha vi vatr ju bara tvungna att filma ! njut av det ! puss <3

Hej

Hej hur har dagen varit ? Min har varit rolig men får mycket dåligt samvete för jag har förstört min hud oc så genom att äta godis. Nu är de slut, kanske lite syndning på nyår men annars är det slut. Sen har jag förändrats så sjukt mycket i min attityd säger mamma och fan de stämmer ! Nu ska jag skärpa mig annars får jag inte ha mina underbart söta gangsters hemma. På onsdag är det nyår och vet typ vad jag ska ha på mig, men de avslöjar jag då eller dagen innan! Sen på onsdag ska jag och Karin handla saker till nyår, det blir oxfilé till huvudrätt och sen coctailfrukt i ugen med vit chocklad som smälyter och gammeldags vanilj glass. Nu ska jag komma på vad vi ska ha till förrätt, något förslag någon ? Jag ska nog föreslå en sallad av Vattenmelon och fetaost med balsamic. Kan man ens få tag i vatten melon nu? I morgon har jag typ råkat dubbelboka, vet inte hur jag ska lösa de. Jag lova Karin att jag skulle träffa henne och några på söder för flera dagar sen och sen sa jag att jag skulle träffa Klas, Albin, Elina, Flippa och Elinas kompis. Jag vet inte hur jag ska göra! Men jag träffa Klas och Albin med fera så ofta men inte de på söder. Men vi får se hur jag gör i morgon. Ne nu ska jag plugga lite engelska men skriver mer snart. Ska ladda upp ett video klipp från kvällen med. puss <3

Videoinlägg med elifly.devote.se


28 december

Idag har jag tänkt lägga upp en video blogg men de tar lite tid för det går segt ! Ne ni får vänta ett tag men de kommer så småning om.

puss <3

Dagen

Hejsan, nu är jag och Elina hemma hos mig och hon leker med sin nya kamera. Haha e fett med avis på henne!  Vi ska kanske dra till Lidingö pch träffa Albin och Jesper.
  Vi kollade i lite skolkataloger och Elina höll på att skratta ihjäl sig när hon såg skolfotot från sexan. Speciellt på grund av lilla Jesper. Nu måste vi leta upp skolkatalogen och kolla i den någon dag, där finns ju vissa andra med. Ne nu ska viu leka vidare med kameran.

puss<3

26 december

Hej, nu sitter lilla jag och Filippa och kollar på Harry Potter och den flammande bägaren. Mycket roligt, inte för att jag gillar den men det är alltid mysigt att kolla fik´lm och äta Häagen-Dazs Baileys glass i sängen. Haha klassiker !

När jag precis stängde av datan när jag skrev sist så ringde de på dörren och utanför stod Calle och Albin. De är alltid lika roligt att se dem, fast de var drygt en timma sedan sist. Sen kolla vi lite på Svensson Svensson och pratade och Filippa spillde ut te över hela mina tofflor! DAMP fick jag på henne, mina btýa Friist Company tofflor. Calle och Albin skulle vara hemma tio så vi följde dem en bit och sedan så gick vi och köpte glass. Ja och nu sitter vi här i min stora mjuka underbara säng.

I morgon ska jag vara med Elina, hon ska sova hos mig och det ska bli sjukt roligt. Vi kommer väl vara uppe hela natten och ta en massa foton som vi gjorde sist. Haha kanske lägger jag ut några bilder på bloggen.
  Ne nu ska jag kolla vidare på Harry Potter och Den flammande bägaren, Puss på er <3

BILDER


Min nya mjukisdress, från Gina Tricot.

Mina trosor har ett par rosa med, Från Gina Tricot.

Snabbt

Mobilbloggar lite snabbt här. Har varit på stan idag och igår sov jag hos filippa och hennes bror sitter framför datan hela tiden så jag kunde inte blogga. Ska ladda in lite bilder om ett tag på vad jag har köpt. Puss

Chicken run

Hej, nu har jag tittat klart på Chicken run, de var länge sedan jag såg på den och villken tur jag hade då att den gick på kanal 5. När jag var liten älskade jag Chicken run och var enda gång jag var sjuk fick pappa gå och hyra den åt mig. Nu ska jag fixa i ordning mig och sen kommer Filippa. 

Jag kom på att jag måste springa över til Alexandra och hämta kvittot så jag kan byta min jacka. Kanske kommer jag springa förbi Esspresso house och andvända mitt kort och köpa mig en frappino.

Jonna <3


Bilderna


Mina fina nymålade röda naglar.

Min fina Friis Company tofflor som jag fick i julklapp, älskar ! <3

Mobilbloggar

Hej nu ska jag testa på något nytt nämligen mobilblogga, jag sitter med mammas mobil och har nyss målat om mina naglar. De blev helröda den har gången med Jennys röda nagellack. Idag ska jag vara med filippa tror jag. Jag ska försöka få ut dom bild på mina naglar om en stund men ha de bra så länge. Jonna <3

Varje sak du gör...

Varje sak du gör är ett nytt steg på livets stig. Ibland är inte stegen så lätta men man måste kämpa, kämpa vidare. Jag omringar mig med människor ja gillar och som får mig må bra.
  Alla dagar kanske inte går tip top men då finns de folk jag kan luta mig emot när jag tycker saker är jobbiga. Idag är en dag som allt inte är perfekt och det är kanske är en av de sämsta jularna hitils, men en ny livs erfarenhet och ett nytt kliv på livets väg...Jag är endast 14 år men själv tycker jag jag upplevt mycket. Tacket till att jag klarat detta är att jag har min familj och mina underbara vänner. Vänner som alltid backar ryggen, de vänner som jag håller närmast hjärtat är de som alltid finns där oavsätt tid på dygnet.

Filippa tack för att du tog dig tid att prata med mig idag och att du inte ville lägga dig förens jag lagt mig, det betyder massor. Jag hoppas alla har en vän som du kan göra såhär med, och till alla mina vänner där ute så finns jag för er hela dygnet så det är bara att ringa. Vänner och familj är det viktigaste man har så ta hand om dem.

Många Jul/Juldags hälsningar på er alla <3

Bilder från Julafton

Hej jag tänkte lägga ut lite bilder från mitt julaftonsfirande.

Min syster Jenny <3


Alla mina julklappar :)

Julklappar

Hoho nu har tomten besökt huset, ne jag bara skoja men nu har jag i alla fall fått mina julklappar. Det blev ganska många och känner mig mycket bortskämd men glad är jag endå. I julklapp fick jag bla. En väska, en klänning, skinjacka, smink kurs, böcker, pengar och lite till. Tar väl kort på lite saker senare och lägger in.
  Så här på julen så kan jag inte låta bli att sakna mina närmaste kompisar lite, eftersom jag vill ha de närmaste och käraste nära och Caroline och Filippa hör till dem. Det är nog ingen som förstår hur nära jag står dem, speciellt Caroline. Hon bor i en annan stad och vi ses inte så ofta, hennes julklapp var ett litet sms med de finaste orden som finns. De smset var min bästa julklapp, de var något från hennes hjärta och de var så ärligt.

  Nu ska jag snart ringa Filippa och vi ska prata om vad vi fick i Julklapp. Hah vi kommer snacka länge och garva tror jag och mamma kommer få dårdimpen. Hah illket roligt ord DÅRDIMPEN, nu kommer folk få höra det ett tag fram över.
Ne nu kom jag av mig från ämnet, jag skulle ju fråga vad ni fick i julklapp!?! Lägg en komentar och säg vad ni fick, jag är riktigt nyfiken på det.

Nu ska jag gå och ringa Filippa. En fortsatt God Jul om jag inte skriver igen.


/Jonna

Juloutfit + Vägg

dagens outifit:




Min nya vägg :)

Kalle anka

Japp nu börjar Kalle då, jag är nog den enda personen i Sverige som kan säga att jag avskyr Kalle, Julmat(inte all men mycket) och Julmust. Ne men man måste kolla på Kalle säger alla, men jag passar på och blogga lite och sen ser jag slutet kanske.
   Min systerdotter Franka var här idag och hon är så söt, fick en julklapp av henne, Alexandra och Paul. De var en kort supersnygg fuskskin jacka, jag älskar den! Bild kommer senare på den, nu sitter jag ioch drick Pommeranc glögg (den godaste från 2003) och alla andra ropar att de är Kalle. Fy och blä för det, men jag måste väl gå och kolla nu.

Och till er som jag inte skickat God jul så God Jul på er ! Och speciellt tack till Caroline Molin för den bästa julklappen ever ! Jag älskar dig bästis vad som än händer !

puss på er ! <3

Julaftons morgon

Nu sitter man här på julaftons morgon helt själv i köket och endast ljudet av duchen och pappas snarkningar hörs. Hah gud vad sorligt, nu måste jag sätta på lite musik. Tyvärr har jag ingen julmusik på datorn så det får bli något annat, kan någon gissa vad ?

Okej så här ser dagens planer ut:

11.00 Kyrkan
Jag måste ha lite stämplar till Konfan och sen är de trevligt då jag sjöng i körem där i ca fem-sex år.

ca 12.00 Alexandra, Paul & Franka
Nu ska min yngsta storasyster Alexandra och hennes man Paul komma med deras dotter Franka.

Vid tre kommer hela julfirandet vara igång :)


Jag undrar vad tomten kommer med till mig i år ? Jag har ju varit en snäll flicka ju, fast egentligen har jag redan fått min julklapp dvs. min språkresa. Jag känner mig lyckligt lottad, fast jag saknar en sak det är Halmstad och hela släkten där.
  Ne nu ska jag svara på mina hundra sms som kommit under natten och morgonen och sen stryka och fixa bordet lite. 

 
/J

Granen

Nu har vi klätt klart Granen vår! Alla kulor är likadana förutom den lilla gung hästen jag fick från London när jag var ett halvår. Jenny tog lite "damp" bilder på mig som hon säger själv. Vi blev ganska nöjda, nu sitter vi och äter lite skinka. Det godaste efter laxen på julbordet.

  Om jag inte skriver med senare ikväll så höres vi imorgon. Puss och kram <3


Daim

Ja nu har jag bakat Daim, de ser mycket gott ut men de har inte stelnat så man kan ju inte äta dem ännu! Hah jag kan knappt vänta! Jag och Jenny har satt upp fler blommdekorer på min vägg, de ser supersnyggt ut som en hel fondvägg. Kankse laddar upp en bild senare på den.
   Snart ska vi klä granen det blir som sagt silver, men inget glitter för vi har bara  fult fult fult glitter som ser skabbigt ut. Just nu sitter vi hela familjen i köket och det är sjukt varmt, vi har skinka och revbensspjäll i ugnen, brysselkål(BLÄ) och något annat på spisen och sen har vi värmt choklad och så.

Hah nu kommer syrran med en stor Paradis ask som hon fått av sin pappa. Usch jag har redan ätit upp de två jag tycker i goda, likör och cocos. 
  Oj jagt kolla just på min klänning och märkte att jag spillt choklad på hela min klänning så nu måste jag ta bort de och byta klänning. Sen får vi smaka på skinkan !!! JULKNÄKE OCH SKINKA OCH SENAP !!! JUL JUL JUL JUL JUL! JULETIDER! JULETIDER!

Puss på er !

Idag har jag på mig:


Detta har jag på mig idag :) puss

RMK, Chai & Kompaniett

Hej allihopa, Nu har jag just varit och handlat den sista julmaten och träffa några helsköna hammarby lirare nere i affären. Som många av er kanske inte vet så är jag lite smyg Hammabyare om man säger så och det är lite ovanlgt eftersom jag bor på östermalm, eftersom de flesta är Djurgårdare men jag står för vad jag tycker och jag tycker Hammarby är bäst. 
  
  I går gick jag in på myspace och kollade på RMK och Chai´s myspace och fick med stor glädje läsa att RMK, Chai och kompaniett kommer släppa en singel som heter Tiden slår tillbaks. Den är mycket bra och du kan tjuvlyssna på den här och till er som inte vet villka de är så är det så kallade RMK & co och de var med i talang 2008 och för er som missade de och inte vet villka de här är så har ni missat något! Jag visste villka RMK och Chai var redan innan de ställde upp i talang. Jag ser framemot  den här singeln sjukt mycket och vill ha den!! Jag har säkert sagt detta tusen gånger men jag älskar Rmk och såklart Chai med för de är bäst, sen finns det många mer svenska rappare som är superbra t.ex Danish, Sober, Arash, Hampus och mång många fler. Jag vet att så många av er kanske inte gillar svensk Hiphop men jag älskar det och många andra sorter med, bla. Raggae, Hiphop i alla former, soul, m.m. Ja ni får tycka som ni vill men utan Hiphop så vet jag inte vad jag skulle göra, de är som mitt liv ungefär och jag skulle gå under om jag inte fick lyssna på HipHop hela tiden. Hah sanningen är att 70% om inte mer på min MP3 består av HipHop i alla dess former, fast till största delen svensk.

Ne nu måste jag städa lite innan syrran kommer för då ska vi klä granen! Haha i morgon är det jul och det finn nada julstämmning här !!! En liten outfits bild kommer snart!

Puss och glöm inte att lyssna på RMK, Chai & kompaniett.

HAHA

Även om jag inte har något emot kissies så kan jag inte låta bli att tycka den här är lite rolig !


Julen närmar sig med storm steg !

O j oj oj, julen närmar sig och vi har just bakat kola. Nu sitter jag och kollar på a shot of love whit Tila Tequila och hela huvudet snurrar av tankar. Bland annat vad jag ska få i julklappp och en massa massa annat!
  Idag tittade jag på nu är det Jul igen och slog in min supersöta systerdotter Frankas julklappar. Hon kommer på julafton på dan till mig, gud vad jag saknar henne hon är så himmla söööt! 
 
Imorgon kommer min andra syrra Jenny hit och vi ska baka daim, klä granen och gör julskinka. Det ska bli super super mysigt för hon är världens bästa syster. Både hon och jag tycker vi ska ha rosa och silver i granen i år men mamma såga de. Lite synd för de skulle bli roligt men mamma har lovat att vi ska köpa en liten svart plast gran åt mig på rean och lila kulor som jagkan ha nästa år. De kommer passa till mitt rum! 

Ne nu ska jag plugga lite sen ska jag sova ! Puss

(P.s Danne om du testar som blir jag sjukt besviken bara så du vet !)

Minns du? Moa vänner för alltid ! Vad fan hände ? och Danne första kärleken och min bästavän fortfarande ! 2 jävla år snart ! Jag älskar er vad som än händer !

Godmorgon

Godmorgon lilla blogg, nu har jag vaknat och ligger och kollar på Grinchen. De ör liksom en jultradition, men de är jul en gång om året. Idag ska jag troligtvist vara med Filippa och senare på kvällen ska vi kanske åka till söder och träffa Måns och Paul. Så skulle några andra kanske med också, det brukar aldrig bli tråkigt. 
 
   Nu ska jag plugga lite engelska, fick bara ett satans G (G+) i det så jag måste höja mig. I matte med för den delen, men jag börjar med engelska.
  Men jag skriver nog mer idag, men tills dess ha det bra.



/J


Här är lite bilder sedan förra året:                         

När jag just hade färgat mitt hår i vintras.

Min tomteluva som räker ner över rumpan :)

Jag badade i Klor så hået blev röttmen nu är det blont igen:)

En av mina favoriter på mig, Catti & Karin!

haha

Mina Knäck blev super goooda !

Knäck

Jag har just backat klart knäcken nu och jag tänkte mysa lite och måla naglarna. Funderar på om jag ska måla de röda eftersom det är jul om 3 dagar. 3 DAGAR ! och jag har fortfarande inte köpt en enda present förutom den til pappa men de var Jenny som betalade den så. Jag ska ju bara köpa en julklapp till min kära kusin som nu är på Gotland och ska fira jul och nyår där. Så jag behöver inte skynda med den, förresten angående nyår skulle jag och några kompisar vara och ha det mysigt hos Karin i Spånga. Vi skulle göra mat och ja mysa med Cider och så men nu vet jag inte. Åh jag som hade hittat ett underbart recept på en mycket speciell Panacotta som jag tänkt vi kunde göra, men nu vet jag inte om karin lyckades förstöra de. Ne nu ska jag ta mig en knäck och fixa naglarna.

pussar <33

Äntligen

Äntligen är man klar med att ladda in alla bilder på CD-skivor, de är jätte skönt att ha fått de gjort så vi kan slänga ut den gammla datan (eller vi sak nog sälja den). Ne jag hade tänkt hjälpa mammisen sätta upp granen och städa lite innan vi bakar knäck, dajm och lite andra julgodisar. men vi ses senare, pussss <3

Bilder sedan fredagen

Här kommer lite bilder sedan i fredags:

Bilder sedan i torsdags

Hittade bilder från i Torsdags...Här kommer några:
 

söndag

Har varit lite upptagen i helgen så jag har tyvärr inte bloggat så mycket och shit jag blir typ så himmla skriv sugen, så nu ska det skrivas av lite.
   I fredags va det skolavslutning, SÅ HIMMLA SKÖNT!  Så nu har man ju lov och då vill man njuta till 150% såklart! Så igår efetr middagen så gick jag till tunnelbanan och åkte till Rådmansgatan med Calle, Jesper, Klas och Albin och där mötte vi Filippa. Från början skulle Karin följt med men hon orkade inte, de förstår jag efter natten. Hemma hos Calles mamma (haha "Say my name bitch! Say my name bitch!" "Oh Calles mum!") Sen kolla vi på film och tog det lungt, de var mysigt värre. Filippa och jag kom inte i säng förrens kvart i tre och sen ringer Calle nio och bara men hallå vi ska mötas om en halvtimma ! Fan vad sur jag blev för min väkarklocka hade bara stängt av sig, men jag och Filippa satte världsrekord ! Vi klädde oss, sminkade oss, åt frukost och borstade tänder och fixade håret på 25 minuter ! 25 MINUTER! inte illa va ? 
   Nu sitter jag och ladfdar bilder från min gammla data till CD-skivor men de går inte att skriva från den andra datan så jag måste ladda över från USB minnet till den bärbara och sen till CD-skivor. Jag har hittat så mycket roliga bilder, ända sedan 2006 på sommarn! Så roligt att kolla på, kanske laddar upp några senare.
Ne nu ska jag fortsätta lyssna på RMK och ladda bilder.

Pusss<3

Helger

Ibland är de svårt att hinna med att skriva på helger, men jag ska försöka. Igår sov jag och Karin hos Filippa, de var roligt och vi gick och träffade Ragnar och Johan. På vägen så träffa vi tre killar (Holger, Oliver och Leo) de kallade oss fjortisar och då blev jag sur så jag gick tillbaka och frågade varför de sa de. Sen började vi prata och de hängde med och köpte cigg (jag röker int men vissa andra gör). Sen drog vi runt på underbara söder hela kvällen och när vi var på väg hem så träffade vi paul, Måns och Julia av en slump, jäklar vad glad jag blev, de var så himmla länge sedan och de är så snälla, speciellt Julia.

I morse vid halv sju så stod de några fulla människor och skrek utanför fönstret lite jobbigt men roligt. 
   Hade the gangsters här förut men sen gick de och åt och jag åt middag med min faster och hennes man, Trevligt trevligt. Snart ska vi till typ Calle och se på film, ska bli mysigt fast jag är jätte trött men de gör väl inget de är ju bara lov ibland! Lov=FEST FEST FEST !

ne puss på er älsklingar ! <3

Dagen

Jag är ledsen för en grymt dålig uppdatering men han inte i morse och sen efter skolan var jag med gangstrarna. Idag var det faktiskt sista riktiga skoldagen för året, även fast den inte var så vanlig. De var  bara lektioner till tolv och sen så hade vi städning plus att niorna hade innebandy match mot lärarna. Det blev oavgjort men eleverna var bäst, sen gick jag Dennis, Erik, Lollo och Karin runt lite i skolan och sen gick vi hem till mig. Efter en stund kom det några fler och nu är filippa här och hon ska sova här idag. Ne nu ska jag äta ses senare.

<3


Syslöjd

Jag gjorde en klänning på syslöjden som jag ritade själv. Ganska stolt själv faktiskt, men den e inte helt klar de är lite trådar att klippa och sy om lite knapphål. De ser man inte på bilden men de är en urringning på ryggen. Ja jag fick i alla fall ett MVG ! haha !


miste igen

Jag vet att alla hatar när man snackar häst men nu måste jag skriva av mig lite. Jo för tre år sedan så träffade jag en underbar lite krabat tre och ett halvt år gammla stod han på ridskolan, jag blev skötare på honom vi fick nämligen så bra kontakt direkt. Han var mycket speciel inte som andra hästar jag hade träffat. En vecka senare får jag reda på att han har lösa benbitar i benet efter en gammal skada och måste avlivas. Jag miste en mycket bra vän endast ett barn var han. 

   ca ett och ett halvt år senare står en ny stor brun häst i gången, han gnäggar när jag går förbi. Jag stannar och kolla på honom, han var så vacker och jag lovar mitt hjärta slog som om jag nästan var kär. Det var kärleken till en häst, jag står där och bara kollar på honom och sen kommer en tjej fram och frågar om jag vill sköta honom. Detta blir min nya sköthäst och jag kan inte beskriva de som inte många förstår, Kärleken till ett djur, Varenda gång jag kom gnägga han och ja han var som en bebis till mig. Jag skötte honom i två år  och min kärlek bara växte, sen får jag reda på att han ska säljas och jag blir fruktansvärt ledsen, min bästa vän som jag gråtit hos så många gånger ska försvinna. I samma veva blir han halt och kan inte säljas, det går en tid och tillslut säger ridskolan om ingen köper honom snart avlivar de honom. Jag vile ju såklart köpa honom, men de hade vi inte råd med och en dag får jag veta att de är en tjej i stallet som köpt honom. Jag blir ju glad för hans skull, hade inte lust att mista honom på de viset som jag miste min förra sköthäst. Avskedet var det smärtsammaste jag varit med om och än idag (ett drygt halvår senare) sakanar jag honom och jag önskar att jag någon gång får träffa honom igen.

Idag på ridningen får jag en av de nyaste hästarna som jag länge velat testa, den har ju inte riktigt tagit ridskolan med storm och ja de är inte så många som gillar honom. Men de klickade, en liten tröst, de var sista ridlektionen för terminen och jag har hittat en ny vän och en underbar arbetskompis! det gick superbra och ridläraren sa att hon inte sätt honom så fin förut. Tyvärr är han mycket inpopulär men då vill ju ingen ha honom och då får jag honom nästa termin sa mina ridkompisar. Sen säger en stallflicka att han troligtvis inte kommer vara kvar länge till på grund av sin inpopuläritet. Jag Blir så ledsen, äntligen hittar jag någon jag gillar och så rycks han bort från mig lika snabbt som han kom. Om om om jag hade pengar skulle jag köpa honom offra så mycket för honom. Men de är omöjligt, hoppas de inte säljer honom, Jag vet att han kan bli fin ! Snälla !


Häst nummer två, Orion, Föralltid älskad ! <3

Erik


Erik lekte i mörkret med sin telefon och ville att jag skulle fota, haha ne de gör jag inte ! Jag filmar för de är roligare, Knaust frågade eller förökte om Erik varit på Elverket. Haha

ja då har man lyckats med allt

Jag kan då lyckas med allt, allt verkligen faktiskt. Jo de är så att jag lyckades med att spränga tonfisk. Jag skulle göra lunch och då tog jag tonfisken som pappa gjorde i förrgår och sätter in den i mikcrovågsugnen och börjar koka pasta och sen här jag ett bom och så vänder jag mig om och ser att i micronvågsugnen flyger de en bit tonfisk och krossas på rutan. Ja de är inte första gången det går fel när jag micrar något.

Jag slutade för typ en timma sedan och väntar på att Filippa ska ringa mig. Senare idag ska jag kanske vara med Esset men först ska jag göra klart han lilla blogg.

puss <3



Vet inte om jag orkar

Vet inte om jag orkar blogga mer, kanske bara för idag. Jag vet inte ingen aning kanske tar jag en paus, kanske inte. Ni måste förstå eller ni kanske inte förstår. Jag har ingen aning.

Nej

Nu är jag trött, trött på att leva i en värld jag inte vill leva i, i en skola jag inte vill gå i. Jag är trött på hur vissa behandlar mig, de fattar inte att man blir ledsen. Orkar inte. Jag kanske inte behandlar alla bra men de beror mycket på hur jag mår och hur folk behandlar mig.

Förlåt för detta hmm...mysko och onödiga inlägg.

Känslor

Känslor, hur pratar man känslor?
De är så simpelt, men endå så jobbigt.

Gick till fältan och träffa mamma och sen köpte vi julklapp till Filip och jag fick två par strumpbyxor och ett armband, sen kom Erik och Johan dit. Sen gick vi upp på tacket till fältan och snackade, sen skulle Johan äta så jag och Erik och träffa Dennis. Sen mötte vi upp Felicia och Johan och vi gick till G-punkten, så deprimerande, så jag och Dennis gick till 7-eleven och sen på vägen hem ringde jag Calle och så har jag pratat med honom typ länge och nu sitter jag och väljer musik och tittar på TV.

Ne nu ska jag fortsätta med en kopp te. Pussar <3

Lääxan

Nu har jag gjort mitt beting för idag, De var fyra julklappsrim på engelska. Jag är fruktansvärt dålig på att rimma på svenska och på engelska....ja de ska vi inte prata om ens.


dagens outfit:
Klänning: Gina tricot
Skärp: Mamma
Leggings: H&M

Header

Den där Headern går åt pipsvängen! Jag ger upp, Josefine hjälp mig snälla !!!!! Jag klarar det seriöst inte, de blir bara helt fel, jag blir galen!



Till Emelie

Hej Emelie jag svarar på komentaren jag fick utav dig här. Jag har bloggat regelbundet (med en paus) sedan i agusti i år, innan det hade jag en blogg en kort tid ca fyra månader. Sen till frågan om villken kändis som har snyggast kropp så måste jag nog säga att bland killarna är det Zac Efron och Brad Pitt, sen tycker jag att Vanessa Hudgens och Ashely Tisadle har snygga kroppar bland tjejer.

Kul att du gillar min blogg.
Många kramar.

Herregud

Här sitter jag i pyjamas och ja sånnt och klockan är typ 20 i tre. Ne nu ska jag fixa i ordning mig och headern !

Puss<3

bakgrund

Nu har jag fixat lite på bloggen som ni kanske ser....ska bara fixa en nu header men då behöver jag den andra datorn för de finns ingen photoshop på denna. Gissa vad som går på tv 4 film nu ? Bröderna lejonhjärta ! Gud de är typp 10 000 år sedan man såg den. Gud vad man saknar den, en av de bästa barnfilmerna och bökerna som gjorts och skrivits ! Fast den är sjukt dåligt gjord men vad gör de den är typ sjord 1977 ? Utvekligen har gått framåt liksom! Ne nu ska vi ta och fixa en Header! Ses om ett tag

pussar<3

Måndag

klockan är ca 20 över 12 och jag vakna för en kvart sen, de är så himmla skönt att ha sovmorgon så här länge. Idag är en dag då jag bara ska mysa, mysa hela dan. just nu sitter jag och äter frukost framför tvn.

   Ska fotsätta där jag sluta igår med min musik till min MP3. Så vi höres senare puss<3


P.s Hittade lite gammla bilder igår.

saknar dig bästavän!       sommar!


Musik

Ja då sitter jag och laddar in ny musik på min MP3, just nu gallrar jag Jesse McCartney. Han är snygg faktiskt!

Johan

Johan johan johan, japp då har han skaffat blogg. Vet inte om jag vågar länka honom, aja då får en länk här i inlägget.


Lillajohan

Lååt

Gud vad man blir glad när man lyssnar på denna låt...ingen aning varför men.

Helgens bilder

Hej jag har just gjort mig en ny kopp te, har blivit beronde av te, och sen kollar jag på parlamentet. Här kommer bilder från helgen...


Espresso House, Mums!
En av Eriks många ego bilder...En av Eriks många ego bilder med emma på...
Erik lekte med kameran. Erik och Emma.             Oskar
En av Eriks många ego bilder...Erik hitta min gammla keps! sommar minnen med LjungenErik och jag
Eriks egobilder.           En av Eriks många ego bilder...Jag och Erik.
En av Eriks många ego bilder...Erik och jag igen...ingen aning om vad jag gör
Ingen aning om vad vi gör på de här bilderna.....
Jag e PIMP !
Jag är PIMP!
Erik  och knaust
Erik.                                        Erik.                                 Erik och Oskar.

Hah....

Mina naglar....

städsöndag

Hej förlåt för helgens dåliga uppdatering, jag har ju haft min fina kusin här och sen har jag ju umgåts med lite kompisar. Men nu ska jag börja blogga igen, Imorgon är jag ledig från skolan och har ingen aning om vad jag ska göra men de löser sig. Kanske drar jag ner på stan, fixar naglarna (igen) och sen tänkte jag göra lite snygga lockar i håret och förhoppningsvis finns det några söta små som vill "leka" med mig efter skolan. 
Ja nu tänkte jag skriva om fredag, lördag och söndag lite kort.

Fredag:
I skolan fick vi disikera Gris och Lamm lungor samt hjärtan och det var sjukt intressant och jag blev bara säkrare på att jag vill bli läkare. Sen fick jag och Josefine sluta tidigare på SO lektionen för vi var så snabba, grymmaste sammarbetet (och förresten fick jag VG i So, JAG SUGER). Sen åkte jag och hämta Emma och vi åkte hem och bytte om och efter maten drog vi ut med några. Jag testade röka, ALDRIG mer kan jag säga fan jag hosta i en kvart typ sen var jag tvungen att köpa Polly och redbull. Det regnade hela kvällen så vid halv elva gick jag, Emma, Elina, Lousie, Calle och Jesper hem till mig och drack te och spelade kort. Sen sov Elina och Emma här och vi tog en massa bilder.

Lördag:
Emma och jag drog till Espresso house och fika, vi hade lite kul eftersom vi satt i förstret så granskade vi folk och gissade personligheter med mera på deras kläder. Ja är man släkt så är man! Sen gick vi till Sergel och såg Twilight, Fy Faro vad bra den är ! Jag älskar den!!!! Sen gick vi hem och spelade Eye toy och sjöng singstar, sen kom Albin och Calle och joina oss. Sen ringer Dennis och han går vilse när jag ska förklara för honom hur han ska gå( han säger att jag är dålig på att beskriva men de är han som suger på att lyssna) så jag fick springa och möta honom i sommar skor, klänning och öppen jacka, folk stirra konstigt på mig....Undra varför? Senare kom även Oskar och Erik över och vi drog ut ett tag och sen var Albin tvungen att åka hem (så går de om man är så dum att man inte tror ens föräldrar märker!). Sen fixa jag lite cigg åt de andra, är mästaren på det, sen klagade Calle så vi drog hem. När Calle och dennis gått hem gick Jag, Emma, Erik och Oskar och ville ha glass på Donken men de var stängt så vi gick till 7-eleven och där träffa vi på ett par Raggare och jag fick dem att köpa cigg åt rökarna. Sen träffade vi på Johan som var VÄLDIGT bakis. Sen gick ja och Emma hem och sussa.

Söndag:
Städade rummet, damsög och en massa sånnt med hjälp av Emma. Sen åkte hon hem till Djurö och då gjorde jag lite pedikyr och Manikyr på mig själv. Har värsta bebis fötterna nu, sen fick jag lösnaglar i min kalender så jag testade dem med franskmanikyr på(bild kommer sedan). Sen så drack jag te och Pommeransglögg med mamma och nu ska jag fixa in lite bilder samt ladda ny musik till min MP3.

Puss på er<3

Söndag 14 Dec

Hej nu är det då söndag och Emma ska åka hem idag. Sjukt tråkigt enligt mig, Jag tycker om min kusin sjukaste mycket ! Haha som jag skriver västa konstigaste svenskan. Ne nu ska lilla jag hoppa in i duschen sen ska jag städa rummet och ja mycket mer. Fick skit betyg i skolan och ja allt går åt HELVETET ! Jag Pallar inte gå till skolan längre, inte en dag till känner jag. Fan så jävla jobbigt, vet inte om man är kvar efter lovet.

Gårdagen var rolig, men det brukar inte kunna vara annat. Ne nu ska jag hoppsa in i duchen innan jag följer kusinen till Slussen.

puss<3

Fredag e bäst

Emma, Elina och jag ska sova hos mig, vi lekte lite med webbkameran och här kommer lite bilder:

Ner ramling från sängen....

Bild

Bild sedan igår:

Jag tycker att jag är söt på denna bild!

FredagFredagFredag

Hej idag är det fredag, äntligen, mitt Internet strular fortfarande så det blir inte så långa inlägg. Emma kommer vid halv fem idag, vet inte om vi drar någonstans eller kollar på idol.

   Nu när jag sitter här hör jag det underbara ljudet av hovar på min gata så kollar jag ut och ser en så söt polis häst. Aja nu kollar jag på Top Model 9 och väntar på att skolan ska börja. Jag tycker att modeller är lite överskattade, varför ska de vara så jävla smala? Ne nu ska jag dammsuga rummet lite.


Pussar<3


Torsdag 11 Dec

Japp då är man hemma igen, idag har jag varit i skolan, de var lucia tåg med niorna men de var inte lika roligt som förra året, Förra året så var niorna så fulla att de inte fanns och ja fy fan vad roligt de var. Sedan innan spanskan gick jag, Miranda och Josefin till skolsyster och hon är inte ens där som vanligt eller hon tog super lång tid innan jag fick komma in för att få en ynka Ipren. Aja Josefin hitta min fina lilla kamera och tog en massa foton. När jag slutade var jag med min lilla plutt Karin och vi gick och mötte upp några gangsters (Calle, Erik och Jesper) sen skulle vi dra och köpa cigg och då kom Dennis och Albin också. Så vi gick till Jarla och på vägen stannade vi i tyska skolan för de var någon sjua eller nått som hade muckat med Gangster Calle och om man muckar med Gangster Calle då jävlar. Sen skulle Karin till dansen och jag följde med och träffade min gamla dansgrupp och oj vad kul de var. Alla små sötisar, gud vad jag saknar dem men man har inte tid med allt.

  Efter Karin hade börjat så åkte jag hem och då pratade jag med Johan (Norrtälje) då blev jag glad. Sen gjorde jag pankisar till middag och sen begav jag mig till kyrkan. De var mysigt men de var en massa fler människor där än vanligt och vi pysslade efter, Jahapp nu har jag pysslat klart för i jul.


   Imorgon kommer Emma (världens sötaste kusin) vid ungefär halv fem, kanske ska vi vara med Calle, Elina och några andra gangster. Sen på lördag ska vi gå på Twilight och dricka frappino och käka Cheesecake på Espresso house. Ja nu ska jag städa mitt rum för mamma hotar att Emma inte får komma morgon annars. Sen börjar jag 11.05 i morgon och de ska bli skönt med en sovmorgon och sen har jag bara fem skoldagar kvar för jag har kompledigt på måndag. Vem vet kanske kommer jag åka till Johan, men en sak vet jag att jag ska göra och de är att köpa min enda julklapp och den ska Emma få.


Puss <3


Hejsan

Idag har jag inte skrivit något för att jag inte hann i morse och sen red jag, Ridningen gick sådär och skolan var bara allmänt tråkig. Vi hade profildag och den hadlade om Nobel och de var så tråkigt, de två sista lektionerna hade jag ont i magen så Agnes höll mig sällskap utanför klassrummet, haha jag låg på en bänk och petade i mig alvedon. Förlåt om jag kanske var osocial mot någon eller om någon känner sig dissad av mig så har jag varit lite borta på grund av smärtan.

Ne nu ska jag äta lite mer alvedon och sova. Godnatt <<3

Min nya jacka

Hej här är min nya jacka och dagens outfit. Nu ska jag till musikalen så jag skriver kanske inte mer idag.

p.s Jackan kommer från Zara och kosta ca 700 kr.

Puss


Header

Hej igen just nu tittar jag på 90210 som vanligt vid den här tiden och efter 90210 så blir det The secret life ofthe american Teenager. De är de enda pogram jag följer och ser, sen lyssnar jag typ bara på musik eller ser filmer. De som gillade de gammla 90210 kommer älska den nya och de som gillade Juno kommer bli kära i The secret life ofthe american Teenager. Båda filmerna går på tv 400 från klockan 20.00 på måndagar.
   Jag älskar min nya jacka, den är superfin enligt mig och troligtvis laddar jag upp en bild imorgon när jag laddat kameran.

   Jag är klar med engelskan nu men har fortfarande spanskan kvar, men men gör den snart. Jaja nu ska jag göra en ny header som är lite mer vintrig typ.

pussar på er<3

Hola

Hola, Här sitter jag och pluggar språk. Har Engelska läxa tills imorgon och Spanska, sista spanska läxan och idag hade jag de sista provet idag. Det var No och sexuallkunskap för att vara exakt och super enkelt. Ne nu måste jag skriva en resume av filmen. Sorry att det blir så korta inlägg men jag lovar ska skriva senare en hel del och bilder kommer.

Puss<3

December vädret ?

Vad hände med December vädret ? Vädet till för att sitta inne och kolla på film och äta pepparkakor, knäck, nötter och drick Glögg & Julmust ? (visserligen gillar jag varken Julmust eller Glögg med alkohol i men de hör till ju)
Jag gillar inte snö och de har jag aldrig gjort men på något sätt är det så vackert att se  på. Allt är vitt och de ser ut som allt är täckt med kristaller och alla de hemska snöbollskrigen, minusgraderna och allt är halt. Men på något sätt ar det vackert, så fridfullt och alla blir som små barn som bara vill ut och leka. Alla sitter och tittar ut genom fönstrerna och på klockan och när de är tid för lunch så springer alla ut och skiter i att äta lunch, hah lärarna blir GALNA men vem fan bryr sig! Det är vinter ! Haha

Ja vart är snön ? Kan någon svara på de ?

Kramar på er ! <3


hej

Hej oj kolla klockan och ser att jag måste gå nu. Jag som tänkte blogga, eftersom datorerna i skolan är sönder och man får ju inte göra något annat än att plugga på dem så kan jag inte skriva i skolan. Men jag skriver när jag kommer hem.

Ha en bra skoldag...
puss<3

Söndag 7:Dec

Hej sorry för en dålig uppdatering jag har nämligen gått på stan och pluggat. Ska snart plugga klart de sista och sen blir det lungt nästa vecka eftersom på Torsdag sätts betygen. Ganska orolig är jag, känns som att jag inte kmr få något bra betyg  inte tillräkligt i alla fall. 
  Idag har jag köpt en nya jacka så himla fiiin ! Men hinner inte ladda upp den idag men de kommer i morgon hoppas jag. Sen köpte vi en julklapp till pappa, en super snygg tröja på MQ och där hittade jag en super fin tröja/kofta på herr avdelningen som båda jag och mammisen blev kära i. Kanske köper vi den senare vem vet och sen har jag visat mamma vad jag vill ha av "tomten" i år.

Just nu sítter jag och laddar ner musik till skivor som jag köpte idag och sen pluggar jag med.
Vi fick godasten middagen idag som pappa ansträngst sig när hans flickor gick på stan, Haha jag köpte mig en Frappino idag med, älskar dem och det är Agnes fel att jag blivit typ beroende av dem! Aja nu ska vi plugga vidare har No kunskaps test i morgon. Gissa i vad ? Jo SEXUALKUNSKAP ! haha

puss på er <3

Lördag

Hejsan, idag har jag varit på konfa möte i typ fyra timmar. De är för det mästa roligt men ibland blir det segt som idag på andra halvan så fick vi kolla lite på en JÄTTE tråkig film. När jag kom hem så bakade jag och mamma pepparkaksdeg för att jag och kanske L ska baka pepparkakor imorgon. Hah jag tror jag ska börja skriva ut L´s namn så att alla vet heter hon Filippa och L kommer från ett smeknamnet Lippz som hela tiden förnyas. Ja så nu vet alla att L och Filippa är samma person. Ja har man bästa kompisen så har man, Filippa är så grymt skön så att de finns inte kan inte vara sur på henne ens. 

 I sommar ska jag ju till Torquay och sen har mina föräldrar och jag blivit bjudna till Turkiet och ja vi vet inte om vi ska åka. Det blir en till två veckor i Augusti och då är det sjuktt varmt. Villken höjdar sommar det kommer bli.
   Senare idag ska jag och mina föräldrar ska vi till Hannisen och mysa typ. Aja nu ska jag plugga puss på er <3

Idol

Nu ska jag snart sova eftersom jag måste upp i morgon, idag har det varit en mysig kväll med mina föräldrar framför tvn. Vi har kollat Idol och jag blev super ledsen när Robin åkte ut. Han e så snygg och från första gången jag såg honom så har jag bara tänkt att om jag gifter mig så önskar jag att min man ser ut som Robin Bengtsson. 
   För ett tag sedan så tyckte jag en kille i ett gäng som jag brukade umgås med var snygg,  han såg lite ut som Robin fast i min ålder. Men tyvärr så visade de sig att han var ett omoget pucko och inget att ha. hah L du vet varför. Ne jag vill ha någon som kan visa känslor och som man kan snacka med om allt om. De är det som var så skönt med D och att vi fortfarande är vänner är jätte roligt. Ne nu ska lilla jag sova för jag är sjukt trött.

pussar <3

Jag tycker han e grymt snygg fast han ser lite mysko ut på bilden :P


Hemma efter segaste skoldagen

Japp då är man hemma efter en seg skoldag. Jag ska då inte bli konstnär har jag konstaterat på So lektionenkan verkligen inte rita men de var nog ingen nyhet kanske. Idag har jag inget att gör ännu, men vem vet kanske senare. Just nu har jag mycket tråkigt och för att understryka hur tråkigt jag har kan jag säga att jag kolla på extream home makeover. Ja nu ska jag hjälp daddy med maten.

Puss

P.S Caroline Molin jag saknar dig så obeskrivligt mycket !<3


Jag älskar dig, Piff <3 Puff

Fredag 5:Dec

Godmorgon, Idag är det fredag och de är superskönt. Fast jag har ju inget att göra och det är lite segt enligt mig, när de är hyfsat varmt ute brukar jag aldrig vara hemma utan ute med L hela tiden men nu sitter jag mest hemma känns de som och jag går seriöst under, så tråkigt. Ne jag hittar väl något att göra, de brukar vara så faktiskt. 
  Idag känns allt allmänt segt och jag gillar inte det jag har på mig så jag ska byta hade jag tänkt. Men till vad liksom, de är alltid så man har en massa kläder men fortfarande inget och ha på sig. Men men man måste ju ha kläder på sig.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik i mina älsklings stolar men tänker sätta på tvn snart och sappa lite mellan mina kanaler som ligger i en helvetets oordning. Jag stör mig på det men papap vägrar att hjälpa mig att byta dem, blir så himmla irriterad. Ja nu borde jag byta kläder och käka lite sen måste jag väl gå till skolan, hah fast inte innan 20 över nio. Vem vet kanske hinner jg lägga upp en outfit innan jag går.

puss på er <3


Filmen är slut

hej,  nu är filmen slut och jag tänkte stänga ner datan. I helgen har mamma lovat att vi ska baka och shoppa på söndagen och på lördag har jag konfa och på kvällen ska jag gå till Hannisen och där kommer också Issa och Moa med sina familjer att vara. Ska bli mysigt för jag har inte träffat dem på tusen år, eller Issa ser jag i skolan ofta men har inte umgåtts med henne på hundra år känns de som.
  Fick ett supersött ljus av mamma som hon hittade i en låda, de ser ut som en muffins och luktar super gott. Om jag inte hittar någon att vara med i morgon så måste jag ha myskväll med mamma och pappa och då ska jag inviga mitt ljus. Jag älskar nämligen att ha ljus tända (speciellt doft ljus) och sitta och lyssna på musik på min super bra stereo. Det är även det ja somnar till, musik på svag volym och stereon inställd på att stänga av sig efter typ 20 minuter. Fast de är lite segt för att jag har all min musik på datan och har inte hunnit köpa skrivor så jag kan bränna ner dem på skivorna så jag brukar lyssna på min MP3 som jag pluggar in i stereon. Men nu har jag glömt den i stallet i min jacka och måste vänta tills typ torsdag innan jag får den.

Ne nu är det dags att krypa ner i min mysiga varma stora säng och lyssna på lite RMK. Sen ska jag sova lite. Fast först ska jag fixa naglarna och jag måste köpa det där korall nagellacket som jag låna av Jenny. Ne godnatt på er för andra gången.

P.S undra vad julkalendern innehåller imorgon.

<3

Film

Ibland är det najs att ha film kanaler och ja nu sitter jag och tittar på The Quiet. Den är riktist pshycopat film och fakriskt lite bra. Hah konstig men bra, ne nu ska jag tvätta av mig sminket och mysa framför tvn.

Jag börjar få lite fler besökare nu, de var roligt.

God natt på er<3

Outfit

När jag var liten så har jag alltid varit undernärd inte jätte mycket men jag har varit de och under medellängd men för tre sommrar sedan kom jag in puberteten och då hände något, jag växte och fick kurvor. Nu får man plötsligt höra att man är tjock! Jag blir så irriterad, jag är inte tjock har aldrig varit heller. Jag är nöjd med min vikt och försöker att inte bry mig om när folk kallar mig tjock eller mullig, jag skulle inte vilja vara så himmla smal så. Det är kanske därför alla som får aneroxi får det för folk hela tiden trycker ner dem. Seriöst jag ska sluta ta skit från andra!  Jag är inte tjock !!!!!

Här är i alla fall min outfit för idag:


hittat

Hah hittade en bild på Kim och Thea på kameran...så rolig min kom gör ! Skrattade ihjäl mig...
Kolla kims min(den rödhåriga)...seriöst gullig :P

Torsdag 4:Dec

Hej jag har lite promblem med publiseringen och internet så det får bli ett kort inlägg. Jag sitter och tittar på MTV just nu och på Life of Ryan. Borde plugga lite spanska och lite No egentligen men få väl göra de sen då. Hade matte prov i dag, gick väl sådär. Jag ska till Kyrkan idag och få en stämpel måste ha 15.
  Imorse fick jag tre jätte fina ögonskuggor och sen fick jag ett STARKT MVG i spanska, är superglad.

Ne nu måste jag plugga lite nu.

Puss <3


Mån 1:dec

Hej igen, sitter och tittar på the secret life of the american teenageroch de är bra. Har suttit och snackat med Johan hela kvällen. Har verkligen saknat honom och de är väl förståligt att han tappat sin mobil. I sommar ska det bli jätte roligt när jag kommer till lamdet och får umgås med honom och resten av de andra kanske. Fast jag kan ju inte vänta tills i sommar innan jag träffar honom.
   Nu måste ja fortsätta kolla.

puss

Kväll

hur har dagen varit ? Min dag var inte så intressant men det duger och om ca 10 minuter så börjar 90120 och efter det blir det en annan serie jag inte minns namnet på just nu. Min bok är super bra och jag har typ fyra kapitel kvar av de 24 och jag kan knappt sluta läsa. Är en lycklig flicka idag om man bortser ifrån att jag inte kan äta men. Ne nu ska jag fortsätta att läsa lite sen börjar mina serier.

puss<3


Plugg

Nu ligger jag här i soffan i min mjukiskläder och ett duntäcke och ja tycker synd om mig själv. Försökt att peta i mig lite mat men de funkar väl sådär får bara mer ont i magen. Har i alla fall fått mycket matte gjort och läst typ ut hälften av min bok. I bakgrunden går min Mp3 som jag kopplat till min stereo, så skönt man kan ha. Fast sen störs man av det där tjutandet som är första måndagen varje månad. Just nu är jag också sugen på en frappino men kan inte ta mig till Espresso house så det är uteslutet. Ne nu ska jag väl fortsätta att plugga lite.

Ses

Bild sedan middagen: Emma och Lena

Sjuk

Är en liten sjukling idag, så det blir till att plugga. Har ju faktiskt matte prov på torsdag, engelska tills imorgon, No prov nästa vecka och sen måste jag göra bokredovisning på min engelska bok. Snacka om att jag måste plugga.
    Igår låg jag och läste jätte länge, den nya boken är jätte bra. Ikväll är det 90120 på tv 400 och det måste jag se.

puss <3

RSS 2.0