Elina.


Den här sötnosen ringde just och frågade om hon fick komma över och lämna lite grejer jag glömt. Hon var i affär när hon ringde och hon sa att hon skulle köpa en biskvi åt mig. Kan man bli sötare?

When i think of you.

This is how i feel when I think of you!


Min helg: Dag 2 lördag.

Vi vaknade och var allmänt lata hela förmiddagen, vid tre tiden så gick vi till ICA för att och köpte en massa onyttiga saker inför kvällen. När vi gick hem sedan kände vi oss som värsta tjockisarna. När vi kom hem igen så städade vi lite i huset och ordnade sängplatser till alla. 
  Sen sminkade vi oss och bytte kläder, sedan så satte vi oss och spelade guitar hero wold tour.

Plötsligt ringer min mobil och min vän Johan säger att han och Oskar är vid djuröbron så jag sprang iväg och mötte dem vid busstationen. När vi kommer tillbaka till Emma möts vi av en liten söt filur vid namn Alicia. Knappt hinner jag sätta mig ner och prata innan Erik ringer mig och säger att han, Valle och Dennis är vid djuröbron. Då var det för mig och Kim och springa ner till bussen igen. På vägen möter vi Unni och vi skyndar oss in på ica för att köpa lite saker som vi glömde. När Erik, Valle och Dennis kommit så träffade vi Elin och Andreas med. Ja då gick vi hem till hela gänget och då var vi samlade hela gänget.

Det var en super rolig kväll fylld av en massa massa skratt och ytterst lite sömn. Det blev ca tre timmar (men inte för Elin för hon sov en halv)!

Min helg: dag 1 Fredag.

Jag vaknar en aning för tidigt som vanligt när jag har sovmorgon, men idag var det bara bra när jag ändå var tvugen att dubbelkolla packningen inför helgen. Skolan kallade och jag fick genomlida en lååång skoldag, dumt nog så var jag tvugen att släpa på min stora tunga väska. Den gick inte att få in den i skåpet för att den var så jävla stor, jag kunde inte heller lämna den hemma eftersom jag var tvugen att gå tidigare för att hinna med bussen utt till Djurö.
Skoldagen avslutades med ett oförberett prov i engelska det gick såklart åt helvetet.

När Kim och jag satt oss på bussen så kom vi på att missförstått varandra om singstar mikrofnerna så vi hade bara med oss spel. Haha vad vi skrattade åt det! Sen flummade vi vidare hela den långa bussresan. Vi försökte oss också på att äta yoghurt med müsli i locket ni vet. Jag kan inte ens äta sådana vid köksbordet så gissa hur det gick på en skumpig buss?

När vi kom fram till Emma snöade det, jävla helvete säger jag bara! Vart tog min vår vägen? När vi installerat oss lite åkte vi till gårn och träffade en massa djuröbor. Jag och Kim kände oss lite out of place. Men det var roligt i alla fall.

Sjukling...once again.

Jag brukar aldrig vara sjuk men jag har börjat bli det nu på senare dagar. Det är inte bra, men min kropp kanske håller på att säga ifrån. idag vaknade hag med en hemsk huvudvärk, jag trodde den skulle gå över men i stället blev det bara värre och värre. Nu känns det som mitt huvud ska sprängas! Så jag stannar hemma idag, nu ska jag vila och sedan blir det till att jobba lite med skolarbeterna. 

   Helg uppdateringar kommer senare idag:) Puss och  kram

Man passar på.

Ja jag passar på att snbbis blogga nu när jag ändå ska kolla busstider :) Hur är det med er? Själv är jag mätt efter att ha ätit en massa prinsesstårta! Onyttiga jag/vi! BTw. Jg tyckte Laila skulle vunnit igår!

Lördag hos Emma.

Hej då är det lördag och vi har just ätit en jättegod frukost. Nu ska vi städa lite och sedan gå och hadla lite aker inför kvällen, vi ska ha myskväll med några kompisar från stan och Djurö. Aja Emma sitter och dampar på att detta tar för långtid så det är väl dags att stänga ner. Men sammanfattnig av helgen kommer när jag kommer hem och en massa bilder med. Puss och kram

Thats the way I like it.

Ja äntligen hinner jag bloggga på morgonen, det är något jag försöker göra varje morgon men de är inte alltid jag hinner och ibland sitter jag här men kan inte komma på något och skriva. Men idag hinner jag ju blogga, kanske blir det sista bloggningen nu i helgen. Jag lovar att jag ska försöka blogga lite hemma hos Emma. Kanske får ni se ett gäst inlägg igen. Emma den lilla knäppgöken brukar vilja blogga lite på min blogg ibland.

  Just nu sitter jag och fixar mina naglar och dricker te, mamma den söta människan hade köpt fyra olika löste till mig igår. TACK! Jag har så himmla sköna kläder på mig idag :) Det är mina nya Chinos, ett linne (instoppat, chinosen har hög midja) och en svart kavaj. Avslappnat och stilrent, thats the way I like it! Ne nu ska jag återgå till nagelfixandet, ha en bra dag om vi höres i kväll annars får ni ha en superbra helg.

Just laugh all the day.

Ojojoj jag har skrattat så mycket att min kinder värker! Jag trodde fan jag skulle dö flera gånger i dag i skratt kramp, men Look I'm still alive, how great isn't that? Jag har varit med Elina och Johan idag, vi tog en tripp ut till Hjulsta.Det var....hmmm.....Intressant? Hahah I don't know but I laugh a lot. Vi gick hem till mig efter och jag lagade, (med lite hjälp av Elina), Pasta med tonfiskröra. Johan den muppen försökte förstå sig på min toapappershållare, ja det tog typ bara en kvart innan han fattade hur han skulle göra. 
  Det var kyrka idag också, på ungdomskvällen lekte Elina (och jag lite) DJ med den supercoola musikanläggningen i kyrkan. De har Hightek prylar i Kyrkan!!!!

  Nu sitter jag här hemma och ska jobba lite med min So-uppsats som ska var inlämnad på onsdag. Men jag tänkte att jag skulle ta mig tid för er en stund och berätta om min superroliga dag. Ni ska få se lite filmer sedan när jag laddat in dem :) Jag hatar att Youtube är så segt! I morgon mina söta jordubbar så åker jag och Kim till min kära kusin över helgen. Det ska bli så roligt, men tyvärr lär uppdateringen bli kass. Hoppas ni kan förlåta mig för det. Ne åter till Word, puss på er!

Snabbt.

Hej hej, jag var en usel bloggare igår men jag hade lite grejer jag skulle fixa igår. Nu ska jag springa iväg och träffa Siri och Benjamina:)

ER.

Ja nu är man hemma igen, jag ska snart springa iväg till musikal träningen. Men först jag äta lite och kolla på ER (cityakuten). Vi får se om ni hör av mig senare idag, då kan jag berätta om min mycket underliga dag men just nu hinner jag inte skriva mer.


En vecka.

Om ca en vecka fyller en av mina äldsta och närmaste vänner år och jag vet inte vad jag ska köpa till henne! Jag har panik!!!!!!!!!!!!!! Jag har köpt smink till henne en massa gånger nu så jag vet inte vad jag ska köpa nu. Hon sa att hon ville ha örhängen, jag tog ju hål i hennes öron för ett tag sedan så det kanske blir en lite tråkigt. Någon som har någon idé om vad jag ska ge henne?


Smyg kika lite.

En  titt på dagens outfit :)

ignorera min konstiga min.

Älskar det lite tjockare och killigare armbandet jag lånat från mamma.

Fantastikt!


Godmorgon! Jag är på bra humör idag :) Det är väl ni med? Jag har musikal träning idag, det börjar dra ihop sig nu, den 27 och 28 April gäller det! Jag längtar super mycket, inget slår känslan att stå i rampljuset på scenen och äga skiten ur alla!

Vad tycker ni förresten om bilden över?
Den är tagen med Webb cameran, visst är den hyfsat bra? Nu måste skriva lite på en uppgift jag fick kompledigt för. Så jag börjar 10.35 idag :) men såklart kunde jag inte sova längre än till sju. Ne nu ska jag sätta igång, See u later!

Hiss & Diss vecka 13.

Hiss:
Jordgubbar
jag saknar bären som tusan och nu är det inte lång tid kvar innan de kommer till affärerna igen.
 
Te Åh vad skulle jag göra utan denna dryck.
Vänner är det finaste jag har och jag älskar dem över allyt annat.

Diss:
Snöblask
åter igen vad fan vill vädret mig!
Läxor jag hinner inget annat.
Nya facebook jag fattar ingenting av vad fan de har gjort med Facebook.

Omjord.

Gjorde om bloggen lite istället för att plugga....det blev sådär fint. Jag vill ha finare bilder och en massa andra saker, färgerna är inte så fina heller. Men det löser jag om  ett tag. Josefine kanske kan hjälpa mig med att flytta menyn från vänster till höger (?) Haha.

Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen och sussa lite. Sov så gott!

Summer loving, it goes so fast.

Jag är då världens osociala människa idag. Jag har verkligen inte orkat sitta och trycka på de här tangenterna, jag vill bara att det ska bli sommar! Jag vill ha en massa sura och söta Jordgubbar med glass och grädde på Hannas gräsmatta och bada vid skogsbryggan. Jag vill höra fåglarnas sång och åns brus när man går med en glass och en massa shoppingpåsar i Norrtälje. Jag vill sitta på bryggan i solnedgången och skratta åt dåliga skämt och lyssna på de hemskaste sommarplågor på mobilen bara för att man ska det.

 Varje dag som går blir det en dag närmare sommaren, en dag närmare heta sommardagar på stranden och svala sommarkvällar vid bastun med blöta chips och ljummen Loka. Jag saknar allt som har med sommarn att göra! Varje dag när jag vaknar upp på morgonen tänker jag "åh nu är det en ny vårdag, en dag närmare sommaren! Kanske kan jag ha skinjackan på mig idag!?!". Men nej det ska snöa något förjävligt ute!

Snart kommer sommaren och även om jag inte ska vara hemma så mycket så lär jag ju hitta någon dag när jag kan sitta och snacka skit på verandan med en Latte eller lite Iste. Jag ska shoppa med Linnea i Norrtälje och sitta på bryggan vid ån och äta jordgubbar som vi köpt på torget och skratta. Även ska jag mysa med hästarna i stallet och skratta åt allt och inget med Hanna.

Jag lääängtar verkligen till sommarn! Kan inte våren komma snart?


Wrong.

Åh ingenting med bloggen vill funka idag, jag var tvugen att gå hem från skolan idag med för jag hade jätte ont i huvudet. Jag borde plugga och de ska jag så snart jag pratat med filippa. Aja skriver senare:)

Bloggtips vecka 13.

Den här veckans bloggtips blir en vän till mig. Den här tjejen är alltid sprudlande glad, bryr sig verkligen inte om vad andra tycker och ja pumpar på i sitt egna race. Hon har en skön personlighet, det är mycket tack vare den här tjejen jag har det självförtroende och den självbild jag har idag. Hon har fått mig att bli stark genom att alltid pusha en att var sig själv! Även om hon inte uppdaterar så mycket så bjuds man på superfina bilder, shoppingtips, roliga och bra texter samt mycket annan skön läsning. Så spana in henne!

Hemma.

Förlåt förlåt för att jag inte skrivit i helgen men jag har varit hos min kusin och jag har liksom inte hunnit bara. Jag skka kanske följa med min mamma till min syster snart så jag skriver när jag kommer hem.

Tråkigt!

Jag har så tråkigt, det här är supertråkigt. Det skpritter i mina ben jag vill bara springa är i från! Kan ingen skriva klart den här åt mig????
Men snart har vi lunch! Skönt! Gissa vad det blir? PANKAKOR!

Skolan.

Hej Hej, här sitter jag och har ta i fatt lektion eftersom vi inte haft vanliga lektioner på två dagar. Gissa vad jag arbetar med? FOLKPARTIET!!! Det är så tråkigt, jag orkar inte med politik just nu! Det är ett sådant tråkigt arbete vi håller på me! Men aja nu måste väl lilla jag fortsätta med skiten! See you later!


Greetings från Agnes.

Godmorgon världen!
Nu är det inte Jonna som skriver utan hennes underbarar söta lilla kompis Agnes!
Nu sitter vi skolan och ska egentligen plugga matte men det är så tråkigat att vi inte orkar göra de... Så vi sitter i mediateket istället :D
Men Jonna den lilla pluggisen sitter och gör SO-saker istället... Boooring!
Aja nu måste jag sluta för min lärare kommer döda mej om hon ser att jag inte jobbar ;)
Ciao
Pussar Agnes! <3

Hello Jordgubbar!

Godermorgon, mor min väckte mig två timmar för tidigt. Men vad gör det, det är ljust ute och jag fick tid att städa lite. Jag är på superbra humör idag, jag vill bara hoppa runt och dansa! Jag har varit så hela veckan, kanske är det för att det börjar bli vår och jäg är kär i våren!

  Idag min jordgubbar kommer min kusin hit, vi ska shoppa shoppa shoppa hela dagen! Trevligt va? Jag ska leta efter ett par solglasögon och Chinos.  Vad tycker ni för färg, Ljus blåa eller beiga ? Jag kan inte bestämma mig! det är vanlig dag i skolan idag så det blir plugg plugg plugg! Det blir en massa bilder också, its vår outside! BTW, så blev vårat projekt super super bra! Vi fick en massa beröm av våran lärare. Men det tog tid att skriva ut bilderna för att skolansskrivare är så jävla dålig!

Men ni får ha en superduber bra dag jordgubbar! Puss <3

Just another day.

Haha, jag sitter här ensam i köket och asgarvar åt mig själv. Jag är nämligen sveriges klantigaste människa! Nyss när jag skulle sätta mig på stolen så slog jag i knät i bordet. Det gjorde så jävla ont så jag hoppade runt lite och sedan hör jag att det knäcker i min ficka. Jag tänker Fan mitt busskort gick av på mitten! Men som tur var gick bara facket sönder i tre delar. Men jag fattar inte hur jag lyckas, men jag är ju som jag är.

Så nu måste jag springa och köpa en ny hållare. Senare idag ska vi ha redovisning på vårat projekt vi fick igår. Det kommer en massa bilder senare idag. Ha en underbar dag!


Time to sleep.

Ja nu ska jag duscha av mig häst lukten och hoppa ner i sängen. Jag vill verkligen sova i soffan igen, det var så skönt! Jag sov så himla bra och vaknade med ett sprudlande morgon humör(det gör jag inte alltid). Men vi får se om Bossen tillåter det. 

  Godnatt

Looklet.com.

Satt lite och lekte på Looklet.com, då blir resultatet såhär:


Jag bara älskar de här tre mästerverken! <3

Hiss & Diss vecka 12.



Hiss:
Vår vädret! Vem blir inte glad och lite kär i det mesta när vårvädret börjar titta fram? Jag blir kär i allt, fåglarna, himmlen, djur av alla dess slag och ja allt. Min favorit årstid är våren, jag blir super glad och lycklig så fort det blir vår!

The Veronicas! Har ni upptäckt tjejerna i The Veronicas? Om inte dags att ni gör det, det är i alla fall deras skivor som spelas hos mig konstant just nu. 

Träningsvärk! Ja då lär ju folk undra om jag är dum i huvudet eller något men jag älskar att känna att man gjort något bra och tränat. Det är en riktigt härlig känsla!

Diss:
Nedtryckningar! Jag är så trött på människor som hela tiden kommer och ska trycka ner andra. Kan ni ine bara ta och få ordning på era liv och lämna andra i fred? Jag har lärt mig att inte bry mig men tänk de som går runt på skolgården och inte kan hantera en sådan situation? Hur tror ni de känner?

Vinterhud! Jag är så trött på den gråa torra daskiga vinterhuden. Ne solen kom kom kom nu så det blir lite liv i huden igen!

Sega datorer! Behövs de förklaras?

I do love you.








Jag, jag älskar dig
Så högt så du hör
Om det är så

Laleh - Snö



Bloggtips Vecka 12.

Ja då kommer veckans bloggtips, den här veckan är det en kille som står för bloggandet. Han har ett sinne för humor och en cool egen stil. Själv får jag uppfattningen att han är en stark individ och bryr sig inte om vad andra tycker, sådana människor får mig alltid på bra humör, men den här killen får mig på ännu bättre humör än vad folk brukar få mig. Så kolla en hans blogg.


Bjud på dig själv.

Godmorgon, har ni sovit gott? Själv har jag sovit utmärkt här på soffan. Så idag är jag så utvilad jag kan bli och mina ringar under ögonen är inte så stora längre. Åh jag är bara så jäkla glad idag! Jag sitter här och sjunger, glada sånger.
  Jag förvånar mig själv ibland, igår när jag gick hem från tunnelbanan så svängde jag in på min gata så kommer jag på mig själ med att gå och sjunga högt för mig själv. De var ingen som gick på samma gata, som kanske tur var. Men vaddå jag bjuder på mig själv så det spelar ju ingen roll, jag kommer ändå aldrig träffa de människorna igen. 

Nu ska jag kila iväg på S.A.N.T dagen. Kram kram 

Vårvädret is on the way.

Någon mer än jag som märkte att solen sken idag och det var fåglar som kvittrar?  Det var en super härlig känsla och jag är på ett speudlande bra humör på grund av detta. Så Musikalen idag gick super bra och hela skoldagen var härlig. I morgon är det S.A.N.T dag och det betyder SEX.ALKOHOL.NARKOTIKA.TOBAK namnet säger väl det mesta.

Jag hatr lite blogg torka just nu för jag kan inte hålla ögonen öppna. Ska sova på soffan inatt så vi höres imorgon. Godnatt bloggen!

Vårkläder.

Våren står för dörren, eller i butikerna i alla fall, så jag passade på att göra en lista på lite kläder som jag skulle vilja ha nu till våren.  Jag har spanat runt lite i butiker efter en byxdress med shorts ben och idag hittade jag en riktig fin en för en hyfsad penning. Dressen är blå och kostar 499 pix och finns att köpa på Mango, en annan favorit från PEPE jeans finns att hitta på La Redoute för 999 pix.

Chinos var hett redan förra våren och det håller i sig! Chinos är snyggt i alla lägen, lite avslappnat uppkavlade till ett par låga sneakers, ett par ballerina eller varför inte ett par högklackade? Mix och matcha med olika färger på accessoarer . Om du kanske är av den vågade typen köp ett par färgade eller om du som jag föredrar lite neutrala byxfärger köp ett par svarta eller varför inte den klassiska beigea som passar till det mesta.

Solglasögonen får man ju bara inte missa, det är bästa att köpa nu innan alla de fina tar slut. Detta är ett fel som jag alltid gör och därför blir jag utan solglasögon, men det ska bli ändring på det i år. Var tycker ni är snyggt? Själv tycker jag att de ska vara lagom stora, inga flugögon som döljer halva ansiktet här tack. Pilotisar är klassiska och stilrena och passar till det mesta, även som hårband. Varför inte flasha till det med lite strass på dem? Men gå inte till överdrift.

Ett par Converse bör alla flickors garderob innehålla enligt mig. Converse passar bra till det mesta och är skönt när man inte orkar knalla runt i klackar längre. Vårgaderoben bör också innehålla ett nytt par fräscha högklackade, jag har inte spanat in mig på ett par speciella men möjligtvis ett par som går mot gladiators hållet. Ett par leggings med dragkedjor längst ner och även ett par glansiga är hett hett till våren. Om du inte redan äger en kuvertväska  så bör du liksom jag införskaffa en nu.

 


En ny kjol sitter heller aldrig fel, satsa på en tight kjol och en kort puffig ballerina kjol. Varför inte köpa en i ljus jeansblå nyans?

Sen har vi mitt sista vår måste, en vit tröja med halva armar och blå vågräta ränder på den. Supersnyggt till ett par shorts eller varför inte till ett par chinos till picknicken.  

       Ja det var det mesta på min lista, hoppas ni gillar det.


Rening.

Jag har haft lock i öronen på senaste tiden och när jag sa det till mamma idag så sprang hon ner till apoteket. Gissa vad hon kommer hem med? Jo några renings droppar! Aja det är värt att testa i alla fall, så nu sitter jag med droppar kluckande i örat och vadd på det. Jag är fan nära på döv! Jag hör knappt någonting, det är jätte obehagligt. Jag är van att höra hyfsat dåligt på grund av mitt hörselfel men det här är sjukt läskigt. Jag ska ta hand om mina öron, vill inte ha sådan här kass hörsel i framtiden.

Hej.

Jag är så tråkig men det ska bli ändrig på det snart. Jag älskar och sy så jag funderar på att sy om en tunika jag har till en kjol. Jag använder den inte ändå och tyget är fint så varför inte? 
  Alldeles nyss skrev jag ihop en lista på vad jag vill köpa för kläder nu i vår, det blev bland annat ett par Converse Light-High i färgen off white som fick hamna på den listan. Även en byxdress med shorts och ett par Chinos platsade in där. Just nu har jag inte tid att lägga in listan men det får bli senare.

Nu har jag en massa engelska glosor att plugga in, så vi höres senare. Kram kram.

Back on track.

Hej bloggosfären då är jag tillbaka på bloggfronten efter en helgs vilande. Jag har vilat hela nästan hela helgen och repat mig efter min sjukdom. Det har inte varit en så lugn helg egentligen, i fredags var jag på genrepet till melodifestivalen och i lördags så var jag hos min vän Erik och kollade på melodifestivalen. Tyckte ni det var rätt som vann? Det tyckte inte vi i alla fall, hon ser helt galen ut!

 Idag hade jag ett No prov som jag tror gick bra, men jag fick mig ett gott skratt när brand alarmet gick mitt under provet. Hur stor chans är är det att de händer just under ett prov? Men det var skönt för då fick jag lite tid att tänka, så det gick nog bättre på grund av det.

Sik goes better.

Hej, jag har inte uppdaterat de senaste dagarna för att jag varit sjuk. Igår så sov jag bort största delen av dagen, men jag piggnade till så pass på eftermiddagen att jag orkade ta mig till Globen och se på genrepet inför finalen i melodifestivalen 2009. Det var riktigt roligt, men vi hade inga bra platser...Det var ju ändå inte jag som betala utan mammas jobb så det gjorde inget.

  Idag ska jag springa ner på stan och kolla längden på ett Thomas Sabo  armband som jag vill ha när jag konfar mig :). Sedan ska jag hämta ut en ögonskugga på MIST. På eftermiddagen kommer Filippa hit och vi ska se på melodifestivalen och sedan ska jag tvinga mamma att gå och hyra film med oss.

07:32

Godmorgon, jag hade en jätte mysig kväll igår med Hanna, Moa och Isabel. Vi satt och pratade och skrattade, vi skratta åt en massa sjuka saker som hur Isabel häller på dressing på sin sallad. Tro mig det är superkul!
 När de hade gått så satte jag mig och läste lite i No boken inför provet, tror ni inte att jag somnar sittandes i min säng med boken i knät? Jo, jag somnar vi tio och vaknar ett, sen trodde jag att jag sminkat av mig men det hade jag inte heller gjort. Så nu har jag för andra gången sovit med smink och det är verkligen INTE bra för huden.

Mamma väckte mig lite senare än vanligt idag för att jag inte ställt klockan, tur att jag har min mor annars hade jag fortsatt sova. Men nu måste jag torka håret! Jag var ju tvugen att duscha på morgonen idag, hann inte efter stallet igår. Ha en underbar dag! Och ni har väl inte glömt att spana in veckans blogg tips?

Muffins!

Jag och Filippa sitter och slickar skåklarna efter vårat muffins bak. Jag har bak-vecka på ridningen så det fick bli muffins med Choklad glasyr och lite riven apelsin som dekoration. Mycket mycket fina blir dem, frågan är bara hur jag ska frakta dem? Men de löser sig på något vis.

 Jag hinner troligtvis blogga ikväll när mina gäster har gått, så vi ses då. Nu ska jag avsluta baket, pussar och kramar era söta muffins!


090311

Hej, idag har jag INGEN röst kvar. Jag är seriös de är bara en hes hes viskning som kommer ur min mun, hoppas det blir bättre under dagen. Jag sitter i alla fall här med min te kopp och ska börja röra mig mot skolan om en dryg kvart. det snöar fortfarande en massa ute, jag blir så störd! På nyheterna sitter de och säger " ja idag är det ca 25 grader i Spanien medans i Sverige faller snön. Ne fy faroa för Sverige, jag vill plugga utomlands! De ända som står emot det äår mina föräldrar som måste hjälpa mig!

  Jag var ju som sagt och kollade på Talang 2009 i går och när man vinner talang får man 10 000 kr. Så jag började fundera över vad jag skulle göra för de här 10 000, vet ni vad jag kom fram till? Jag skulle ha de som pengar till att få börja plugga i USA, vad skulle ni göra med 10 000? Det är något att fundera på va?

 

B we love you.


En fusk bild, jag är tvungen att visa hur fin hon är, B we love you!

Talang 2009.


Jag försökte verkligen blogga när jag sprang hem från skolan idag, men hann tyvärr inte. Jag har hållit detta hemligt och måste fortsätta delvis med det tills pogrammen sätter igång. Men nu vär väl någon nyfiken på vad jag har gjort? Jag har varit och sätt Talang 2009! En av mina vänner var med där, såklart tycker jag att hon var bäst men det fanns många många andra som var superbra med. 

 Såklart tog jag en massa bilder som jag inte kan lägga ut innan den 3 april, kanske ett litet smakprov kan det bli men inga hela bilder. Ni får ju se det på tv skärmarna och tro mig det är värt att se!
  Jag och mina vänner kommer troligtvis vara med så mycket liv och sådant som vi förde. Jag kaxade även lite med Bert för att han är en sådan negativ gubbe! Ne byt ut honom som de gjort med resten av medlemmarna.
 Nya medlemmar för i år är Charlotte Perelli och Johan Pråmell, de var jätte duktiga och rättvisa (för det mesta i alla fall).  Sen så måste jag ju berömma pogramledarna Markoolio och ex jurymedlemmen Tobbe trollkar!

Nu ska jag kura ner min hals så att jag har någon röst kvar i morgon, som ni förstår så har jag skrikit en MASSA. Ja Talang var riktigt roligt att se på och det var mycket mycket bra talanger som var med enligt mig. Så missa för guds skull inte TALANG 2009 som har premiär den 3 April!

Blogg tips vecka 11.

Veckan bloggtips har moteveringen: Det är en tjej från mitt favorit landskap halland, hon tar superfina bilder. Tjejen är verkligen värd att spana in. Linnea heter hon och finns att hitta här.

Dum dum dum.

Jag är då riktigt jävla korkad, jag kollar på klockan men inte på den första siffran på klockan utan bara de två sista. Så klart sprang jag iväg, men min vän Agnes räddade mig innan jag kom till skolan. Jag är verkligen dum, men jag skrattade "lite" åt mig själv efter.

Idag är en tråkig skoldag, jag har i alla fall en ljus glimt i dag. Jag ska äta lunch med min vän Dennis som jag inte träffat på en och en halv vecka. Efter skolan ska jag baka med Karin, det ska bli trevligt. Vad ska ni göra idag då?

Hiss and Diss.

Den kommer en dag försenad.


Hiss:

Håltimmar - Vem gillar inte lite extra rast ? jag älskar det i alla fall.

Vårkläder - Nu börjar de kännas att det blir vår, eller i alla fall om man kollar i affärerna. Visst vill man bara shoppa shoppa shoppa.

It girl - Jag älskar de här bökerna, de  handlar om Jenny Humphrey från Gossip girl. Undra när de kommer göra en serie av denna för jag vill verkligen verkligen se den då.

Diss:

Grå världet - Vem gillar egentligen ett grått, regnigt Sverige. Ne vår you can come now!

Inga pengar - att inte ha pengar att shoppa alla nya fina vårkläder. Jag längtar tills jag kan börja jobba...

Snöööö - Jag hatar all den här snön!!!! Sluta snöa för i helvetet!


I can't do it anymore.

Ne jag kan inte konsentrera mig just nu, så jag ska testa göra lite situps, upphopp och massa annat för att se om jag kan konsentrera mig efter. Vad brukar ni göra när ni har svårt att konsentrera er? Jag gör en massa olika saker och nu ska jag testa det där med att utföra något fysiskt.

I feel like I'm swiming i the dark sea, but i want to fly.

Hej, jag har inte hunnit annat än och plugga idag och det blir bara ett kort inlägg nu så att jag kan plugga vidare sedan. Det tjäns som det ända jag gör är att plugga men det  är snart över. Jag måste prata med både Dennis och Elina om några saker, Dennis får jag nog tag i imorgon. Men Elina är ett lite större problem, hon svarar inte på sms eller så så jag hoppas att hon läser detta och RINGER mig snart snart snart. 

 Vi höres om ett tag, ha en superbra kväll.

Bättre bilder.

Här kommer det lite bättre bilder från dagens inköp, fortfarande inte bästa kvaliteten men men.



Shopping.

Hej, här sitter jag och dricker te med mamma och kollar på wipeout. Mina fötter skriker åt mig att jag inte ska gå så länge på stan, men vem bryr sig? Inte jag, mina fötter få ha lite ont. Jag, mamma och syrran har varit på stan idag och det blev tre inköp för mig och sedan tre inspaningar. Bland mina inspaningar fanns två supersnygga skor från någon random skoaffär och en jätte fin vår jacka från Zara.

De här är mina inköp för idag:

En byxdress från H&M 298 kr.

Blus 149 kr på H&M.

Klänning Cubus 199 Kr.

Man ser inte så bra på bilderna men, Vad tycks?

Filippa.

Hej, jag sitter här hemma hos Filippa så det blir inte så mycket uppdatering idag. Vi har mixtrat med hennes blogg men de vill inte funka så jag tänker inte länka ännu. Snart ska vi gå sista promenaden med Kip och sen ska vi mysa lite och sova. Godnatt och så höres vi imorgon.

090307

Hej hej, igår gick jag och fikade med F, vi tönkte fika på espesso house men de stängde när vi kom så vi gick och satte oss på donken. Det var en mycket trevlig kväll med en massa skratt. Nu ska jag strax springa iväg till konfermationen, uppdatering sker när jag kommit hem. Ha en bra dag. Kram<3

Middag.

Jag är verkligen bäst på att laga mat! Min middag blev så sjukt god och tog 15 minuter bara. Nu är jag totalt uttråkad, en fredagkväll utan något att göra kan det bli tråkigare. Fast jag valde de ju själv eftersom jag ska skriva klart min uppsats så att jag kan gå ut imorgon. Sedan har jag ju min katalog från La Redoute som jag inte kollat igenom ännu.
Vad ska ni göra ikväll då? 

 


Hemma

Oj vad tiden går fort, jag har inte hunnit blogga sedan jag kom hem för jag har nämligen hållt på med bloggdesignen lite. Idag har varit en tråkig skoldag idag men vi fick slutat tidigare. Ne nu kurrar min mage så högt att min pappa hör den i sitt rum så det är dags att gå och laga lite middag till mig. Skriver snart!


Vanessa och Zac förlovade?

Jag läste just om ett rykte om att High School Musical-stjärnorna  och en av mina stora idoler,Vanessa Hudgens och Zac Efron, är förlovade! Enligt Posh24s källor så friade Zac när de var i Japan, men inga förlovningsringar setts till ännu. Enligt en källa som står stjärnorna så ska de själva ha startat förlovningsryktet för att göra Vanessas mamma glad eftersom hon inte gillar att de bor ihop ogifta. Hur nördigt låter inte det?? Vad tror ni, är de förlovade? Jag vet inte vad jag ska tro men om det skulle vara så att de är förlovade skulle de vara jätte roligt. Jag tycker att de passa superbra ihop. Vad tycker ni? Är inte "Zanessa" Hollywoods sötaste par?


090306

Godmogon, har ni sovit gott? Det har jag i alla fall, jag somnade runt tio igår. Idag är det ju fredag och HELG, har jag tur får jag sluta en timma tidigare idag om min So lärare är sjuk som hon varit hela veckan. Hoppas, Hoppas! Jag ska egentligen inte göra något särskilt idag eftersom jag ska upp tidigt och sen har jag ju fortfarande en uppsats att skriva, det blir en lugn helg i helgen.

Nu ska jag börja vandra till skolan och ha min första lektion. Det är NO som står på schemat och de har jag på eftermiddagen med. Ska försöka uppdatera i skolan, men det blir svårt eftersom vi inte får använda datorerna till andra saker än skolarbete. Annars bloggar jag när jag kommer hem! Puss på er.

Ingen dating förens 28 år!


Twilight sötnosen Taylor Lautner, är ju bara så söt men killen har mycket strikta föräldrar. Hans pappa har förbjudit honom att dejta tills han är 28 år gammal! Den stackaren medgav detta under en intervju i Tokyo där Twilight gänget var och promotade filmen. Taylor sa också att han är tacksam för att hans föräldrar har lärt honom disciplin och respekt, men att han hoppas kunna förhandla med hans pappa på något sätt! Det hoppas jag också Taylor! 

Titta på den här intervjun med Taylor där han visar ett och annat:

Allt kom fram i rätten.

Sångaren Chris Brown har som många vet åtalats för misshandel och olaga hot mot flickvännen Rihanna. Igår tog domstolen i Los Angeles upp fallet. En polisanmälan lades fram som klargjorde exakt vad som hände den kvällen: Chris ska ha slagit Rihanna flera gånger under en biltur, balnd annat ska han ha smashade hennes huvud mot bilens fönster, hotade att döda henne och bet henne även i örat! Många liksom jag förstår inte varför hon har gått tillbaka till honom vilket hennes pappa inte heller verkar göra. Han säger nu att han är orolig över att någon kontrollerar henne eftersom varken han eller hennes mamma kan ta få kontakt med henne. Hennes telefonnummer och email-adress har ändrats.

Källa Posh24.

Ekonomi uppsats + MTV

Här sitter jag och skriver en uppsats om ekonomi och sparande, de är skittråkigt. En sak som är säker är att jag inte ska bli något som har med ekonomi att göra. Jag hinner tyvärr inte uppdatera mer nu för jag ska kolla på MTV och fortsätta med den här skittråkiga uppsatsen.

090305

Godmorgon, har ni sovit gott? Själv har jag sovit hyfsat bra, haft lite drömmar om mitt matteprov men ändå sovit större delan av natten.  Varför drömmer man egentligen? Jag kan ha de mest sjuka drömmarna och jag har ingen aning varför. Idag har jag då matte prov som första lektion och det känns hemskt, jag har pluggat men när jag väl sitter där så känns det som om jag borde få ett prov för fjärde klassare. 

  Min mamma har mutat mig med pengar om jqag har godis förbud. Haha såklart man tar det då, jag är som sagt i desperat behov av pengar och jag hade ändå tänkt sluta äta godis för min hud. So why not? Jag ska börja äta mer grönsaker hade jag tänkt också, det är bra för min hud med om jag vill gå i linne i sommar. 

 Nu så ska jag läsa lite innan jag kilar iväg till skolan :) Ha en trevlig dag, för det kommer min nog inte att bli!

Varning hästar finns benämda i detta inlägg.

Hej bloggen, idag blev det en väldigt dålig uppdatering. Jag har nämligen haft fullt upp med plugg och sedan skulle jag baka till ridningen eftersom jag ramlade av och såklart så red jag ju idag med. Det gick hyfsat bra, en avramling idag med för mig, fast jag ver inte ensam idag en tjej i min grupp flög av två gånger. Haha en riktig oturs lektion, en vän vid namn Hanna drog sin axel ur led så hon får inte rida på fyra veckor. Kommer verkligen att sakna henne när hon inte kommer att vara där.  

  E hade också väldigt roligt åt ett "litet" misstag som jag råkade begå, hon var ju bara tvugen att diskutera det så nu vet en massa människor i stallet det. Haha fast de gör ingenting, jag har en ursäkt och jag bjuder på den händelsen. Ne gott folk nu ska jag försöka sova lite, har ju prov imorgon. Matteprovna går alltid åt pipan...Vad kan de bero på? Ne godnatt bloggen!

Live whit it, it's your fault.

Jaha att plugga halva natten kanske inte var så himla smart. Jag vaknade inte ens av min väckarklocka och mamma kom inte in och väckte mig förens en halv timma efter jag skulle upp. Nu han jag inte duscha, inte tvätta håret och mycket mer. Jag blir så irriterad när sånt händer och nu ser jag att jag måste städa mitt rum IGEN och jag hatar att städa!

  Idag är det gymnastik som gäller på morgonen, orkar inte, orkar inte! Vi får en ny gympa lärare, undra hur han är? Vi hade en gympalärare som slutade, han var jätte bra mot våran gamla.

Jag funderar på att börja köra Hiss & Diss varje måndag om jag hinner och en gång i veckan ett blogg tips. Skulle de vara intressant? Jag får tänka över det lite kanske. Men nu ska jag kila iväg till skolan. Ha en superbra dag!

Sometimes the angels also need to sleep.

Jag mår inte så bra just idag men de är okej, det är normalt. Jag känner mig som en sömngångare och har pluggat som en idiot idag innan och efter musikalen. Jag är helt slut och orkar inte blogga, hope you don't mind. Godnatt!

Thats just not my thing.

Att ha mjukiskläder i skolan är inte jag, som tur var hade jag med mig jeans till skolan med så jag satte på mig dem i stället. Nu sitter jag här superstrssad över läxor. Men det kanske blir så att jag får skita i min sånglektion idag och gå på dans och teater bara. Men ne jag vill sjunga, va fan jag kan ju inte sitta här och babbla nu när jag måste plugga och äta middag.

Förlåt bloggen för att jag inte skriver så mycket just nu men skolan går i första hand!
Kram

Håltimme.

När jag kom till skolan så var min lektion inställd så jag gick hem igen. Så nu sitter jag utan något att göra, kanske borde filffla lite med designen. Hoppas ni får en bra dag.

Godmorgon.

Godmorgon bloggen, här sitter jag och ska snart gå till skolan. Jag var så himmla trött när jag vaknade så det får bli mjukisad idag. Idag blir det plugg dag och musikal i kväll, vet inte hur det blir med bloggandet idag. Jag har inte så mycket att skriva just nu.
Vi hörs!

Klump.

Nu kommer ett kanske lite klagande inlägg men jag har en klump i halsen/magen en sådan sorg klump. Det är just en sådan klump som får en att vilja gråta och sova hela dagarna. För ett år sedan gick jag runt med en sådan hela tiden, en klump i halsen ständigt och grät mig till sömns. Men jag kom över det, det kan alla om de kämpar. Alla som har någon att luta sig mot kan klara vad som helst, jag kan klara vad som helst!

  Jag känner att jag har en massa massa jag ska göra just nu, tex. läxor, träning, manus, städning och mycket mycket mer. Detta gör att jag måste prioritera lite och Bloggen hamna ganska långt ner. I hope you understand that! Ibland måste man göra lite andra saker än att bara sitta och plugga. Som nu,  nu kände jag att jag var tvugen att blogga lite annars hade jag blivit knäpp. 

  Jag har varit hos min syrra lite snabbt idag och känade 50 kr på att damsuga hennes lägenhet. Det var mycket trevligt, jag fick ett par örhängen av henne också.

Ne nu ska jag gå och sussa och få bort den  lilla stora klumpen. Godnatt bloggen!

Middag.

Nu är det middag, jag som tänkte blogga! Men jag får väl blogga när jag ätit klart och pluggat lite.
BTW så har jag köpt Chai Te!!!!!!

Kram kram!


tusenhemsidor.

tusenhemsidor kan man få sin blogg som en lite banner så att folk kan klicka in på den. Då får man fler besökare så klicka in redan idag!

Skola.

Hej bloggen, nu är jag hemma trött efter en skoldag, som hade några håltimmar i sig. När man kommer till skolan möts man av att det inte är någon engelska och att vi ska ha beting, en sida i målande text om ditt lov. Målande text? Va Fen, jag har ju inte gjort något speciellt på lovet. När jag och mina vänner var påväg ner till matsalen så kommer våran svenskalärare ut och säger "ni har visst vikarie i engelska", så då var det att palla sig iväg till lektionen. I och för sig var vi bara fem styckna där och jag förstod hur dålig jag är på att stava. Men jag lykades få ihop en text i alla fall, det fick bli mycket babbel om bloggen eftersom jag skulle få ihop en A4.

Sedan var det lunch och efter det matte, sedan hade vi våran vanliga håltimme och jag och Kim skrev på våran uppsats.
Nu måste jag kila.
Höres !


I tid.

Jag är i tid och hinner blogga utan stressa, de är rekord! Igår kunde jag inte somna när jag skulle sova och sedan vaknade jag kvart i sex. Jag känner mig som en sömngångare´och min säng ser väldigt inbjudande ut!
  Idag är det en sådan där lång skoldag 8-16.10 med en håltimme på två timmar innan sista lektionen. Efter skolan ska jag eventuellt gå hem till Kim och skriva uppstatserna till hemkunskapen. 

Nu har jag inte tid med det här längre, nu ska jag packa väskan och pysa om 10 min för att möta upp Kim.
Ha en jätte bra dag så hörs vi senare idag!

Dagens låt, tyvärr finns det ingen video som man kan bädda in! Visst blir man glad av låten?

Sleeptime.

Now it''s time to sleep. I see you tomorrow och då börjar skolan! Segt segt segt! Men det betyder att det är slut på godis, snacks och småätande! Så till er alla som umgås med mig bjud mig för F*N inte på något sådan!!!

Godnatt Bloggen!


The Hills.

Just nu sitter jag och kollar på The Hills, det pogrammet får mig att längta efter att bo i ett varmt land och slippa tjocka kläder. Det ser så härligt ut att bo i LA och jobba med mode osv. Kenza som presenterar pogrammen för MTV weekend jätte duktig.

Nu ska lilla jag kolla vidare på MTV.
See you!

MTV.

Min syster var inte hemma fast mamma sa det, ganska irriterande att sitta som ett fån i hennes trapphus i en kvart. Jag fick i alla fall en promenad. Nu ska lilla jag äta lite och sedan kolla MTV och "plugga" Matte :). 
 

Just becuse I'm cute!


hopp hopp.

Ja då har jag hoppat med Johan hem,  eller Johan hoppa och jag gick. Snacka om att orka hoppa långt, det är en bit mellan oss. Aja nu ska jag springa ner till min syster och lämna hennes värmespolar.

Höres!

P.s Johan du blir aldrig jobbig, du är väldens bästa!

Home, sweet home.

Ja då är jag hemma igen, skönt. Jag älskar att sova borta men det här lovet har jag knappt varit hemma och det ska bli skönt att varva ner lite. Jag ska plocka lite innan min vän Johan kommer hit, vi tänkte fråga Elina om hon ville umgås med oss också. Men såklart så svarar hon inte på sin telefon, det är lite typiskt henne. 
  Johan den klanten har brutit fotleden i skidbacken och har gips och måste hoppa på krykor i sex till åtta veckor. Kan inte låta bli att tycka synd om honom, fast de var lite klantigt kanske.

 Igår var jag på middag med Filippa, det var mycket trevligt. Vi åt en glass med en hemagjord chockladsås, jag trodde jag skulle spricka för att det var så himmla gott! Efter vi ätit så satte vi oss i soffan och kollade på The Ring, i stället för att bli rädd som jag blev på parodin så skrattade jag. Den är inte läskig utan bara patetisk enligt mig, aniskterna på människorna som dog var ju bara så jävla roliga att se.

 Jag skulle på bio med en kille idag, men åter igen blev de inte av. Det är typ tredje gången de händer och de är lite tråkigt. Det är synd att vi bor så himla långt ifrån vardandra för då är det svårt att hälsa på honom. Men livet går vidare och vi kommer väl träffas igen snart får man hoppas.

Nej nu ska jag läsa min CHIC och dricka te medans jag väntar på att Johan ska dyka upp.
Hörs!

RSS 2.0