Hemma

Jahapps nu är jag hemma efter några timmar på stan och sen några i min syrras mysig lägenhet. Som jag förövrigt hade mys kväll i för ett tag sedan med min kompisar, det var något i sig. MIn syrra Jenny följde med oss och åt här hemma eftersom det är första advent, jag älskar när hon äter här för det är så mysigt. Sen har hon fixat så jag troligtvis kommer få kort och det ska bli riktigt roligt och bra nu när jag åker till Torquay. Det är mycket att fixa innan vi åker men har ganska långtid på mig. 
    När jag  var hos Jenny så fixade jag mina naglar med hennes superfina Oranga/Korall färgade nagellack. Sedan gjorde jag jätte fin blommor med pärlor på lillfingrarna i någon skiftande lite korall färg. Riktigt snyggt blev det om du frågar mig. Sedan rensade jag och Jenny lite i hennes badrum och i en låda och då fick jag bland annat fyra parfymer från ESCADA (små flaskor) som hon inte ville ha och två nagellack, tyvärr inte de Korallfärgade.
När vi var på stan hittade jag en jätte fin tubtop och en liten svart smal klänning som var så fint urringad. Men sen köpte jag en vit halv långarmad tröja med en snygg urringning fram och bak. Tröjan kommer från Topshop och kostar 149 kr (se bilden nedan). Sedan köpte jag en ny engelska bok, Twilight, som jag måste gå och se på bio. Jenny bjöd mig också på lunch på mitt favorit ställe Espresso House. Det blev en Cream Cheas beagel (som jag så snällt frågade den söta "kyparen" att ta bot löken) och sen fick jag en frappino. Gud vad jag älskar frappino, fast jag tycker att den med choklad är lite för mycket utan vill ha bara lite choklad i den.

Blev klar med min bilduppgift idag och nu har jag skrivit ut den. Blev nöjd och hoppas att min bildlärare gillar den, vill verkligen ha ett MVG. 
  Nu måste jag plugga lite matte och sedan ska jag läsa i min nya bok.

Godnatt<3



Framsida.

Baksida.

Min nya bok.


stan

nu ska jag dra ner på stan med min älskade storasyster som konmmer säga att  jag fryser. HAde tänkt och ha på mig min skin jacka. Aja höres om någon timme

goddagens

Hejsan, nu sitter jag vid datan och har just gjort klart min bild uppgift ! ÄNTLIGEN, resultatet blev snyggt tycker jag.
   Nu ska jag hjälpa mamma med att sätta upp granris på balkongen för idag är det ju första advent. Ja nu roppar hon eftersom hon rensar gaderooben.

Hörs senare <3

Trött

Jag är så trött på att se tårar rinna ner för kinden på henne. Trött på att höra hans eviga klagande och skrik. Vill se henne skratta och ha livsglöden som hon hade förut. Just nu är allt bara fel, ingen ler. Kanske är det bäst om de flyttar isär. Kanske är det bäst om hon och jag flyttar, flyttar från stockholm. Kanske blir det när, kanske långt ifrån. Hon pratar alltid om Halmstad, så långt i från vännerna. Villka vänner ? Kanske är det bäst för mig om vi flyttar. Är trött på att vara någon annan än den jag egentligen är. Det är som det ligger och gror inom mig och skriker efter att få komma ut men de kommer inte ut. Trött på att känna mig ensam, som om jag inte passar in.

Hemma (äntligen)

Nu är jag äntligen hemma och ska väl snart sova, det var faktiskt riktigt mysigt idag. Just nu ligger jag i min stora sköna säng och lyssnar på RMK samtidigt som jag skriver lite här. I morgon är det söndag så då blir det plugga och mysa i sängen.
  Ne nu ska jag sova eftersom det blev sent igår också.

godnatt<3

Bilder

Som några kanske vet älskar jag att fota så jag lekte lite med kameran. 

Naglar

Hej nu sitter jag i mina supersköna stolar (som jag konstigt nog inte använder så ofta) lyssnar på musik och fixar naglarna. Det är mysigt faktiskt, att fixa naglarna är så skönt jag älskar det. Jag tror faktiskt jag köper minst ett nagellack i månaden och andvänder upp ett i månaden. Hah snacka om att jag är nagellacks beroende, Just nu blir det ett rosa nagellack från Mavala som heter Riga. Riga har jag alltid en flaska av hemma, det är mitt favorit nagellack för det passar till allt (utom rött då men de använder jag inte ändå). 
  Jag har köpt en liten klädroller, en sådan som får plats i väskan och jag tycker alla ska köpa en sådan för de är sjuckt bra. De är billiga också bar 14.50 på H&M och då får man med två refil utöver de som redan sitter i. Jag har köpt en pickig och den lever i min väska. ´

Imorrn är det första advent och då får man tända de första lilla ljuset i adventsstaken. Sen på måndag ska jag få öppna första luckan i min kalender, hah min syrra köpte en kalender med smink i varje lucka. En kalender för de äldre, smink fixerade tjejerna och det passar väl mig!?!
  Snart ska jag åka till min pappas moster (som är som min moster) i Abrahamsberg för hon fyller år idag. Grattis Lena !
Det blev mina svarta CheepMonday och ett vanligt svart linne med ett vitt under. Det kommer bilder senare men nu ropar mamma att jag ska fixa några små saker. Då är det dags att fixa det sista men vem vet kanske hinner skriva något mer.

*puss*

Tjockis ätning

Hej i går så sov Agnes och KIm här, vi tittade på några filmer där i bland Never back down den var faktiskt bra. Kim och jag var och köpte en massa tjockismat innan tex. två pizzor, fyra påsar godis, två läsk och senare gick vi och köpte glass. Ja ibland får man unna sig saker. Vi filmade en massa filmer med, hah vissa blev lite sjuka som alltid.

Idag ska jag på typ släkt middag, jätte roligt, får säkert inte ens ta med mig datan. Kanske kan jag mobilblogga från mammas mobil. Lite roligt ska de väl bli hade velat ta med mig en kompis och sen dra ut och kolla lite runt om i området. Men de får jag inte.

Ja nu kommer outfiten från igår:

Byxor - H&M
Skor - Wedins (nya)
Linne - H&M
Långärmadtröja - Gina Tricot
Örhängen - H&M
Ring - Mormors

Uppdaterar senare
*puss*


XOXO

Hola, ja nu är det fredag och så sjukt skönt. Idag har jag typ FF men jag tror jag ska spendera den här kvällen med en pizza, lite godis, kanske en Ben & Jerry vem vet och sen ska jag såklart se på en film och mysa. Gud vad jag älskar fredagar ! Just nu tittar jag på Titta han snackar! Den är jätte gullig och rolig tycker jag. En bra sak är att jag nästan är klar med min bild uppgift.

Titttade på The voice tv för en stund seda och då var Junior Natural, en 14 årig Raggeartist och han är så jävla bra(oj sry nu svor jag nen vet inte vad jag ska säga annars) Jag vill verkligen köpa hans skiva som kommer någon gång om ett tag. Sitter bara och njuter så bra är det enligt mig. Han har jobbat med Shaggy och Timbuktu och jag hade tänkt lägga ut två videor med honom här, en med Shaggy och en på en konsert.


Så skön röst, killen kan beatboxa med !
 
Med shaggy, Shaggy snackar rolig engelska men den är så jävla bra! Man blir
helt lugn i hela kroppen och vill liksom bara dansa till detta en var sommar kväll
på stranden med några vänner. Ska köpa skivan och den ska med till Torquay.

XOXO J

Sprit festen

Hej nu är jag hemma från den så kallade sprit festen i skolan, de var väldigt hm...intressant? Ne ganska tråkigt faktiskt men aja fredagen den 15 december så har vi kompledigt men på förmiddagen såklart. Så jävla idiotiskt faktiskt varför inte på eftermiddagen så slutar man tidigare ! Jag slutar ju liksom fyra redan, ne asså förlåt att jag skriver så kort (även om inte så många läser detta) så måste jag jobba med min bilduppgift. vem vet kanske hör ni från mig senare.


*puss*

Torsdag

Godmorgon, idag är jag väldigt trött men upp måste man i alla fall. Idag har jag profiltid och Utveklingssamtal, jag har aldrig haft så dåliga betyg förut och det stör mig som in i. Min svenska lärare har sänkt mitt betyg för att hon har slarvat bort min uppgift.

Nu sitter jag och lyssnar på äntligen morgon med Adam och Gry det är sjukt roligt och de intervjuar Matte och linda B som ska var med i gloden horse show. Det ska bli kul att se när de hoppar på söndag, hah vad roligt det ska bli. Senare ikväll ska jag på nån jävla spritfest med skolan och de har jag verkligen ingen lust med. Sen måste jag gå typ tio minuter tidigare för jag ska på konfa gudtjänst och sen ska vi spela vollyboll. Vi har ju Vollyboll tunering med kofan mitt i natten i täby, det ska bli sjukt roligt. En massa killar och jag kommer göra bort mig som vanligt, hah Elina undra hur det går för dig egentligen.

Åh nu spelar de I'm yours på Mix megapol och gud villka minnen man får. Nej oj kolla klockan nu måste jag springa iväg till skolan ! Superkul ! NOT!

*puss*


Hemma

Hej nu är jag hemma eller varit hemma ett tag men jag har städat, fast bara halva rummet. Imorrn blir det till att damsuga och en massa sånnt skit. Just nu tittar jag på efterlyst, hah mamma har verkligen skadat mig med detta. Det ända jobbiga är att jag knappt kan andas på grund av någon slags finn grej och till på köpet börjar jag bli förkyld. Jag lovade ju att jag skulle lägga ut ett foto på min tårta, som alla föresten älskade, jag han tyvärr inte fota men mycket kakor blev det. Den 22 December så ska jag och min ridgrupp tävla och ja vi får se hur det går(åt helvetet såklart)

Nu ska jag sova lite för jag är väldigt trött som vanligt. Imorgon har jag profiltid som första lektion och vi ska troligtvis filma.

ne puss på er <3

Ärlighet...

15 korta saker om mig:
1: Heter egentligen Johanna
2: Har kasst självförtroende
3: Säger alltid för mycket (hah detta kanske räknas)
4: pluggar som fan för att bli läkare
5: Blir gråtfärdig när folk komenterar min engelska
6: Vill studera utomlands
7: Älskar att baka och laga mat
8: Älskar Svensk Hip hop
9: Har gammelmormor och Vanessa Hudgens som Idoler
10: Gillar Kenzas och Vanessa Hudgens stilar
11: Tycker mycket om HSM
12: Lätt att börja gråta
13: Gråter ofta över mitt utseende
14: Bryr mig för mycket om andra och vad andra tycker ibland
15: Tänker för mycket och agerar fel jämt


Shopp+bak


När man bakar så kan man alltid kolla lite shopping. Här är lite saker som jag gillar från Asos.com HAar inte såd med allt men man kan ju drömma lite om de. Nu har jag lagt in den andra delen av tårtan, den är klar om typ en halv timma kanske. Mamma är hemma så får väl plocka in lite kläder.

S'nob Pleated Mini DressDahlia Frill Sleeve Floral Chiffon DressASOS Drape Embellished One Shoulder Top in the style of Halle BerryVero Moda Hooded Cable Waistcoat

puss <3

Håltimme+baka

Nu har jag håltimme till typ två och tänkte att jag skull börja baka på min tårta. Just nu står botten i ugnen och jag väntar på att den ska bli klar, det blev en marängbotten som är ganska svår att göra. Men jag tror de kommer bli bra. Fast vad vore bak utan lite skön Hip Hop ? Just därför så sitter jag och lyssnar på The Voice men jag byter faktiskt kanal var ända gång de spelar Miss Spears nya låt och även när Darin kommer. Vårt kök är ganska mysigt fast de inte är riktigt klart ännu, sitter och äter med datan på en bänk eftersom det inte finns något bord. De funkar hyfsat i alla fall kommer väl få ryggskott eller nått. Så snart jag ätit upp ska jag föra den goda citronformage som ska bli fyllnng till min tårta och sen ska de såklart bli jordgubbar på den.

Ne nu ska vi äta upp och sedan sak vi fortsätta att baka, det kommer såklart en fin bild sen på min tårta.

*puss*


Onsdag

Hej, idag ska jag baka en tårta till ridningen. Det ska bli roligt men aja nu hinner jag inte skriva mer för att jag ska till skolan och ha gympa.

puss <3

Tisdag

NU sitter jag och kolla på Rent och ritar på min bilduppgift, så tråkigt men men måste man så måste man. Jag ska till Musikalen snart och träffa alla super rolig människor där. Alla är verkligen sjukt roliga där och man har inte precis en tråkigh stund. Ne nu måste man väl sätta igång och arbeta och sedan är det nog dags att palla sig till fridhemsplan.

Idag när jag var i skolan så sparka Jesper en massa snö på mig tack för den liksom! Hah sen ramlade jag när jag skulle gå hem på övergängsstället i det äckliga snö slasket och min bycker blev sjukt äckliga. Det var så Pinsamt att jag trodde jag skulle dö.

Ne nu ska jag plugga, Bye bye <3


Wow

Wow, jag är klar och klockan är bara fem i åtta, jag börjar inte förens åtta och 20. hah sjukt skönt så då tänkte jag passa på att blogg lite. Inte för att jag egentligen har något att skriva just nu, hah such a loser or ? Ne jag är ingen loser, jag är mig själv och det är jag glad för. Jag avskyr alla människor som inte har någon egen vilja och bara följer efter någon annan.

Men herregud jag gick igenom mitt rum för att jag skulle hämta något och seriöst så ser det ut som ett bomb ned slag. Jag menar det verkligen och jag måste städa upp det men jag orkar inte. Usch ne inte nu jag orkar inte !
Fotoshop är ju helt otroligt roligt och min bilduppgift blis sjukt fin *not*. Ne nu ska jag palla mig ivär till skolan, i den hemska snön, usch fy och blä.

*PUSS*


Morgon

Hej nu har jag just ätit klart min frukost och ska ta och sminka mig. P.s Iove you går i bakgrunden, den är så söt och Agnes har lovat att vi ska se klart den andra filmen idag på håltimmen mellan de praktiska lektionerna (då jag har syslöjd) och Språket. Det ska bli kul, jag håller på att sy en kort svart klänning på syslöjden som jag designat själv. Hoppas den blir snygg för jag gillar min skiss. Sen så hoppas jag på at få tillbaka mitt spanska prov som jag skrev förra veckan.
Jag blir så sjukt irriterad på att det inte går att få in Msn på den här datan! Men får väl nöja mig med Ebuddy. Ne nu måste jag sminka mig annars kommer jag förrsent till syslöjden med Sexiga bröstvårtan...

*Puss*

hej hej och godnatt

Hej nu sitter jag här i min lilla pyjamas och borstar tänderna(och ja jag är medveten om att jag brukar lägga mig tidigt). Det blev inte den filmen jag ville se utan den fantastiskt gulliga P.S I love you och nu har jag fått en ny favorit film. Så fort jag får min månadspeng ska jag springa och köpa boken(på engelska såklart till min engelska lärares stora glädje tror jag.) På tal om det måste jag skriva en bokrecention om en bok jag inte fattar på engelskan. Hah vad jag är sämst! Ne nu ska jag sova och skriver mer imorrn.

Sov gott <3


Som om

Visst är det konstigt, att varje gång man börjar gilla någon så blir personen plötsligt kort.
Jag vet att du gillade mig (nu låter jag som värsta bitchen) men vad fan har jag gjort dig ?
Det vore snällt om du kunde svara på sms så man får veta vad man har gjort för fel.
Jag vet inte själv.
Vet ingenting längre.
Vad vill du att jag ska göra?
För faktum är att var ända gång jag börjar gilla någon så går det åt helvetet.
Fast du bor långt borta, hur långt man nu kan kalla Norrtälje så.
Men jag får väl leva med att du inte vill se mig mer eller hur du nu vill ha det.
Jag vet mycket väl att du vet vem du är.
Så att du bara vet så väntar jag, men hur länge det blir kan jag inte svara.


Hemma

Ja nu är man då hemma efter en sjukt lång skoldag. Sitter och tittar på One tree hill och jag tänker hyra filmen filmen jag och Agnes tittat på idag under matten. Fölåt Agnes men jag måste hyra och se klart den ! Men först måste jag berätta vad som hände lilla Ziri idag. Lilla söta Ziri blev påkörd av en bil, på övergångsstället för att bilden inte kunde stanna. Jag tycker så synd om henne och jag träffade henne precis efter och hon var så rädd stackaren. Men som tur  var så var bilföraren mycket trevlig och snäll.

Föresten blev jag klar med min grund till serien som ska vara inne NÄSTA vecka! Hjälp dags att sätta igång att börja måla. Thea ritade en bild i min serie eller konturerna och jag fick fylla i resten men de syns faktiskt mycket väl att hon gjorde den. Hah men så går de och min bildlärare såga den inte.

/J

Morgon

Hej, här sitter jag med en loka och slö kollar på tv. Ja det är almänt tråkigt och hade tänkt lägga ut min outfit.


Klänning/Kjol - Only/Veromoda
Skärp - Gina Tricot
Kofta - H&M
T-Shirt - H&M
Armband + Ringar - Mammas

/J

HJÄLP!

Fick just veta att det kommer en orkan till Sverige och att de kommer bli snö kaos !! HJÄLP ! Usch jag som hatar snö fast som tur är har jag min älskade fjällräven.

OBS ! jag köpte inte min fjällräven för att jag vill vara "fjortis" utan för att den är så sjukt varm och skön.

/J

Bilduppgift

När jag satt och titta på Gossip Girl så kom jag på att jag var tvungen att göra lite på mi bild uppgift. Jag ska göra en serie och jag har noll fantasi. Har ingen aning om vad jag ska göra. Aja jag måste väl förtsätta nu men de kommer gå åt helskotta. Jag fick MVG på min förrauppgift men jag vet inte om jag kommer sänka mig nu. Rita är inte min statrka sida precis. Aja vi får se hur det blir.

/ J

Min bild jag gjorde i fotoshop, inte så bra men de var faktiskat bara tredje gången jag gör de.


paus

Nu ska jag snart ta en paus från mitt No pluggande. Fast No är ju roligt och speciellt nu när vi har sexualkunskap och människokroppen.
Alla är så jäkla överkåta i den här åldern sa min pappa, hah jag trodde jag skulle kissa på mig när vi satt och snacka här om dagen. Först våga han inte säga Knulla sen så sa jag att jag minnsan kunde ta de orden och ja sen öste de bara en massa roliga komentarer. Hah om man tänker på de så är de flesta väldigt överkåta i den här åldern.

Ne nu ska jag kolla på Gossip Girl och göra hemkunskap läxan. Ute är det typ halv storm och ljus lycktan utanför gungar ganska mycket. Den hemska snön ur utanför...

/J

Snö snö och No

Hej hej igen, nu har jag varit nere i källaren. Såklart var man tvugen att pulsa i snön, jag avskyr snö avskyr hur de knastrar under fötterna och hur hela kroppen blir ner kyld och såklart förkyldningarna som man får. Jag har ju som tur är sluppit undan förkylningen än så länge men de kommer väl snart. Själv måste jag göra No läxan och hemkunskaps läxa nu. Har verkligen ingen kust men man måste väl göra det i alla fall.
Vem vet jag kanske skriver ett till inlägg senare.

/ J

Ibland längtar man tillbaka.

Språkresa

Jag har väldigt länge tjatat på mina föräldar om att få åka på språkresa. Nu har den skaen blivit verklighet efter typ ett halvår och gissa om jag är glad. Jag och min kusin Emma ska åka tre veckor till Torquay i Storbrittanien och det ska bli sjukt roligt. Vi ville bo på Collage campus men det fanns tyvärr inte så vi fick ta värdfamilj. Det känns lite konstigt men det får gå huvudsaken är att vi håller ihop.
Det är en massa olika aktiviteter vi ska få göra som att vara i London i två dagar, gud vad jag tänker shoppa, sen ska vi åka båt längst med kusten, de känns väl si sådär för jag blir ju ibland ganska åksjuk men får väl pilla i mig en massa åkjuketabletter, och sen händer det ju en massa mer saker.
Men jag längtar så sjukt mycket, fast jag måste samla en massa pengar och de kommer ta tid.

Idag har jag och mamma varit på Hööks och köpt en ny ridhjälm, en vinter jacka samt en liten present till L. När vi var klara så gick vi in på IKEA och kollade ett nytt skrivbord till mig för mitt andra är helt sönder. När vi var på IKEA så fikade vi och jag tog deras super goda Kykling wrap. Nu låter man som man är på IKEA super ofta villket jag inte är men när jag väl är där så så äter jag såklart den.

Men nu ska jag och mamma ner i källaren för att hämta något. Hon vågar inte gå ner själv, hah jag vågar knappt gå mer efter att ha sätt på strandvaskaren. Den är typ den enda läskiga svenska skräckfilmen som finns.

/ J

Ser det inte underbart ut ?


Design

Hej, Josefin har hjälpt mig med min desing på bloggen och jag är faktiskt super nöjd. Den blev lite höstig och så, den gammla vär väldigt sommrig. Tack snälla Josefin, jag är super nöjd! 

Just nu tittar jag och L på I know what you did last summer, den är väl ganska bra men inte så läskig. Innan så såg vi Blind date. Den var faktiskt ganska rolig.
Sen har jag instalerat en massa saker på min nya dator, men jag har inte allt ännu. Måste installera en massa massa mer. Men gissa vad jag hitta i en låda? Jo jag hitta en cd med installatins pogram för photoshop. Det är så roligt fast jag suger på det.


I morgon ska jag och L till Hööks och köpa en ny ridhjälm till mig och en väst til henne, sedan ska jag kolla på en vinter jacka att ha i stallet för den jacka jag har nu är sjukt kall. Sen ska vi till IKEA och kolla på lite saker, vi ska såklart ta en lång promenad med Kip.

/J

Saknar sommaren!

Bloggpaus

Jag har som ni kanske märkt inte skrivit något på ett bra tag, man kan säga att jag tagit en bloggpaus. Det har varit väldigt mycket med skolan och så. Men nu ska jag i alla fall försöka börja blogga igen, men dock inte lika ofta som förut men så ofta jag kan. Fast sen måste jag göra om på bloggen med och de är jag så dålig på ! Så Jossan och Karin får väl hjälpa mig att göra den lite höstig. Vill ha en grå eller vit bakgrun med löv i kanten och sen nya bilder och helt nya färger, men vi får se hur det blir. Även om inte så många läser min otroligt jätte interessanta blogg så är det ju kul att skriva av sig.

Jag ska väl skriva mer sedan.

/J

P.s En liten fin höst bild fast jag inte gillar hösten.

RSS 2.0